• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan sen ne yapiyorsun banaaaaa😥

Bir onlem alamadim butun gunun yatakta ve wc de geciyor uyku akiyor uzerimdem gozler sis hrr zaman 😆 benim gb wcye cok giden var mi gece saat basi yine gttm

Bir onlem alamadim butun gunun yatakta ve wc de geciyor uyku akiyor uzerimdem gozler sis hrr zaman 😆 benim gb wcye cok giden var mi gece saat basi yine gttm
Doktor ilaçla birlikte 3 litre su içeceksin dedi. Bende günde 3 litreyi tamamliyorm. Senin gibi bütün gece tuvalet nöbeti tutuyorm😄

Merhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Çözümü oldukça basit. Ben çalışan biri olduğum için sabah kini fitil olarak gece yatarken de ağız yoluyla kullandım. aynı hapı hem fitil hemde normal ağız yoluyla alabiliyorsun. benim yaptığım gibi kullanırsan rahat edersin. ayrıca fitil gibi kullanmak çok daha etkili bebek için

fena kafa yapıyor, gece aldım saat 10 olmadan uyudum, gece 3 te zıpkın gibiydim. bir sağ bir sol yaptım. 6 da tam dalmıştım ki alarm çaldı ama hala başım dönüyor. bu ilaç sol kasık ağrılarına etki ediyor mu ya? aldıktan sonra artmaya başladı sanki.

Merhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Beni de mahvediyordu fitil olarak almaya basladim rahatladim

Merhaba ben hamile kalmak için progestan kullanıyorum. Bende sizin bahsettiğiniz etkiler olmadı ama bacaklarım çok ağrıyor sanki uzun zaman sonra spor yaparsınız ya bacaklarınız ağrır aynen o şekilde üst bacaklarım ağrıyor acaba progestandan midir onu kullanmaya başladığının 2.günü oldu durduk yere hep evdeydim bişeyde yapmadım ağrıyacak. Şaşırdım size bi danışayım dedim

Merhaba canım beni çok rahatsız ediyo malesef bişey yapmıyorum önlem olarak ne yapılabilir ki gece uyumadan önce alıp uyuyorum zaten ama yine de etkiliyo tabi

Merhaba ben hamile kalmak için progestan kullanıyorum. Bende sizin bahsettiğiniz etkiler olmadı ama bacaklarım çok ağrıyor sanki uzun zaman sonra spor yaparsınız ya bacaklarınız ağrır aynen o şekilde üst bacaklarım ağrıyor acaba progestandan midir onu kullanmaya başladığının 2.günü oldu durduk yere hep evdeydim bişeyde yapmadım ağrıyacak. Şaşırdım size bi danışayım dedim
Ben 3 4 gün kullandım sonrasında doktor biraktrdi. Ama baş dönmesi sersemlikten baska bisey yapmadı bende. Bir doktorunuza sorun isterseniz. Yada prospektüsünde yan etkiler arasında yaziyor mu bi bakin

Merhaba canım beni çok rahatsız ediyo malesef bişey yapmıyorum önlem olarak ne yapılabilir ki gece uyumadan önce alıp uyuyorum zaten ama yine de etkiliyo tabi
Cok şükür fazla kullanmadan doktor bırakabilirsin dedi de bıraktım. Cok şükür şuan ne ne kanamam var ne baska bisey. Ilaç cok etkili gerçkten. Özellikle de kocak farmanin progestani cok fena baş döndürüyor

Bende de hemen etki ederdi bildiğin sarhoş gibi olurdum çok video kaydım var eşim sağolsun☺Doğurana kadar içtim maalesef
Cok geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almissinizdr. Ilaci içtiğim gibi kafam yastığa düşerdi benim de eşim yüzümle gözümle oynar dalga geçerdi gıcık. Cok şükür fazla kullanmadım.

Cok geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almissinizdr. Ilaci içtiğim gibi kafam yastığa düşerdi benim de eşim yüzümle gözümle oynar dalga geçerdi gıcık. Cok şükür fazla kullanmadım.
Erken doğdular ama şükür sağlıklı İkisi de 🧿🙏neyseki siz fazla kullanmamışsınız son zamanlarda ilaca bakmam bile midemin bulunmasına yetiyordu kötü bir his Allah yardımcınız olsun ❤️

Erken doğdular ama şükür sağlıklı İkisi de 🧿🙏neyseki siz fazla kullanmamışsınız son zamanlarda ilaca bakmam bile midemin bulunmasına yetiyordu kötü bir his Allah yardımcınız olsun ❤
Maşallah bebislerinize. Allah bahtlarini güzel eylesin analı babalı büyütsün. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederm. Bebegimin mis kokusunu koklamayı allah bana da nasip eder inşallah bi aksilik olmazsa

Maşallah bebislerinize. Allah bahtlarini güzel eylesin analı babalı büyütsün. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederm. Bebegimin mis kokusunu koklamayı allah bana da nasip eder inşallah bi aksilik olmazsa
Amin güzelim cümlemizin bebişlerine maşallah🧿sağlıkla kucağına alırsın dilerim en güzel hislerle mutlu bir anne olursun 🙏🙏

Bende kullandım canım jel gibi bir kapsüldü bütün gün uyurdum onu içince o ilaç öyle maalesef :KK43: Bende birde yemeklere karşı aşırı hassasiyet oluştu yemek görünce midem kalkıyordu kahvaltılık yedim doğuma kadar o derece.Hala o ilacın adını duyunca ağzımda buruk bi tat oluşuyor o kadar ki etkiledi beni 😕

Cok şükür fazla kullanmadan doktor bırakabilirsin dedi de bıraktım. Cok şükür şuan ne ne kanamam var ne baska bisey. Ilaç cok etkili gerçkten. Özellikle de kocak farmanin progestani cok fena baş döndürüyor
Aynen canım öyle valla benim kanamam yok ama iki düşüğüm olduğu İçin verdi doktor inşallah bu Cuma kontrole gittiğimde bırakırım artık ben de ya

Back