- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Bir onlem alamadim butun gunun yatakta ve wc de geciyor uyku akiyor uzerimdem gozler sis hrr zaman benim gb wcye cok giden var mi gece saat basi yine gttm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ilaçla birlikte 3 litre su içeceksin dedi. Bende günde 3 litreyi tamamliyorm. Senin gibi bütün gece tuvalet nöbeti tutuyormBir onlem alamadim butun gunun yatakta ve wc de geciyor uyku akiyor uzerimdem gozler sis hrr zaman benim gb wcye cok giden var mi gece saat basi yine gttm
Çözümü oldukça basit. Ben çalışan biri olduğum için sabah kini fitil olarak gece yatarken de ağız yoluyla kullandım. aynı hapı hem fitil hemde normal ağız yoluyla alabiliyorsun. benim yaptığım gibi kullanırsan rahat edersin. ayrıca fitil gibi kullanmak çok daha etkili bebek içinMerhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Beni de mahvediyordu fitil olarak almaya basladim rahatladimMerhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Kadın olmak ne zor ya fitil falan filan.Beni de mahvediyordu fitil olarak almaya basladim rahatladim
Ya oyle ama zor degil zaten yumusacik bisi, agizdan kullanmaya nazaran inanilmaz rahat,ne bulanti ne bas dönmesi hicbisey yok.napalim buna da sukur diyelim bebeklerimizin hatrinaKadın olmak ne zor ya fitil falan filan.
Öyle tabi. Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin de önemli değilYa oyle ama zor degil zaten yumusacik bisi, agizdan kullanmaya nazaran inanilmaz rahat,ne bulanti ne bas dönmesi hicbisey yok.napalim buna da sukur diyelim bebeklerimizin hatrina
Merhaba canım beni çok rahatsız ediyo malesef bişey yapmıyorum önlem olarak ne yapılabilir ki gece uyumadan önce alıp uyuyorum zaten ama yine de etkiliyo tabiMerhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Ben 3 4 gün kullandım sonrasında doktor biraktrdi. Ama baş dönmesi sersemlikten baska bisey yapmadı bende. Bir doktorunuza sorun isterseniz. Yada prospektüsünde yan etkiler arasında yaziyor mu bi bakinMerhaba ben hamile kalmak için progestan kullanıyorum. Bende sizin bahsettiğiniz etkiler olmadı ama bacaklarım çok ağrıyor sanki uzun zaman sonra spor yaparsınız ya bacaklarınız ağrır aynen o şekilde üst bacaklarım ağrıyor acaba progestandan midir onu kullanmaya başladığının 2.günü oldu durduk yere hep evdeydim bişeyde yapmadım ağrıyacak. Şaşırdım size bi danışayım dedim
Cok şükür fazla kullanmadan doktor bırakabilirsin dedi de bıraktım. Cok şükür şuan ne ne kanamam var ne baska bisey. Ilaç cok etkili gerçkten. Özellikle de kocak farmanin progestani cok fena baş döndürüyorMerhaba canım beni çok rahatsız ediyo malesef bişey yapmıyorum önlem olarak ne yapılabilir ki gece uyumadan önce alıp uyuyorum zaten ama yine de etkiliyo tabi
Bende de hemen etki ederdi bildiğin sarhoş gibi olurdum çok video kaydım var eşim sağolsunDoğurana kadar içtim maalesefBenim daha 1 hafta olmadı. Kullanır kullanmaz hemen böyle etkilerinin olması normal mi ki
Cok geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almissinizdr. Ilaci içtiğim gibi kafam yastığa düşerdi benim de eşim yüzümle gözümle oynar dalga geçerdi gıcık. Cok şükür fazla kullanmadım.Bende de hemen etki ederdi bildiğin sarhoş gibi olurdum çok video kaydım var eşim sağolsun☺Doğurana kadar içtim maalesef
Erken doğdular ama şükür sağlıklı İkisi de neyseki siz fazla kullanmamışsınız son zamanlarda ilaca bakmam bile midemin bulunmasına yetiyordu kötü bir his Allah yardımcınız olsunCok geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almissinizdr. Ilaci içtiğim gibi kafam yastığa düşerdi benim de eşim yüzümle gözümle oynar dalga geçerdi gıcık. Cok şükür fazla kullanmadım.
Maşallah bebislerinize. Allah bahtlarini güzel eylesin analı babalı büyütsün. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederm. Bebegimin mis kokusunu koklamayı allah bana da nasip eder inşallah bi aksilik olmazsaErken doğdular ama şükür sağlıklı İkisi de neyseki siz fazla kullanmamışsınız son zamanlarda ilaca bakmam bile midemin bulunmasına yetiyordu kötü bir his Allah yardımcınız olsun ❤
Amin güzelim cümlemizin bebişlerine maşallahsağlıkla kucağına alırsın dilerim en güzel hislerle mutlu bir anne olursunMaşallah bebislerinize. Allah bahtlarini güzel eylesin analı babalı büyütsün. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederm. Bebegimin mis kokusunu koklamayı allah bana da nasip eder inşallah bi aksilik olmazsa
Aynen canım öyle valla benim kanamam yok ama iki düşüğüm olduğu İçin verdi doktor inşallah bu Cuma kontrole gittiğimde bırakırım artık ben de yaCok şükür fazla kullanmadan doktor bırakabilirsin dedi de bıraktım. Cok şükür şuan ne ne kanamam var ne baska bisey. Ilaç cok etkili gerçkten. Özellikle de kocak farmanin progestani cok fena baş döndürüyor