• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan sen ne yapiyorsun banaaaaa😥

Merhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz
Evet böyle yan etkileri var progestan in uzun süre kullanımda dikkat edin ama benim karaciğer enzimlerimi yükseltmişti mesela.

Insan basina gelince ogreniyor bu sefer doktorum rahim kisaligi icin verdi. Ama ben kullanip kullanmamakta kararsizim.
Doktor ne derse onu yapın bence. Sizin sağlığınız ilacin yan etkilerinden daha önemli. Ilaç cok fazla yan etki yaparsa doktora soyleyip fitile gecebilirsiniz

Doktor ne derse onu yapın bence. Sizin sağlığınız ilacin yan etkilerinden daha önemli. Ilaç cok fazla yan etki yaparsa doktora soyleyip fitile gecebilirsiniz
Kocak farmanin progestani burda bahsedilen oval yumusak bisey. Zaten vajinal kullanmami soyledi. Ama ne bileyim icimden bi ses kullanma diyor. Hani ne olur ne olmaz diyerek verdi doktor aslinda. Evde bebegim daha var zaten hamilelikten dolayi yeterince halsizim. Acabalarla ilac kullanmakta acikcasi gereksiz geliyor bana

Kocak farmanin progestani burda bahsedilen oval yumusak bisey. Zaten vajinal kullanmami soyledi. Ama ne bileyim icimden bi ses kullanma diyor. Hani ne olur ne olmaz diyerek verdi doktor aslinda. Evde bebegim daha var zaten hamilelikten dolayi yeterince halsizim. Acabalarla ilac kullanmakta acikcasi gereksiz geliyor bana
Baska bir doktora daha sor istersen.

Keske oyle bi imkanim olsa oyle bi sehirdeyim ki. Bi doktora gittiysen oburu sana daha farkli bakmiyor. Yani kucul bi sehirdeyim ve iyi bir doktor yok
Anladım canım allah yardimcin olsun. O zaman için nasıl rahat ederse öyle yap. Sen kendini daha iyi bilirsin

Çözümü oldukça basit. Ben çalışan biri olduğum için sabah kini fitil olarak gece yatarken de ağız yoluyla kullandım. aynı hapı hem fitil hemde normal ağız yoluyla alabiliyorsun. benim yaptığım gibi kullanırsan rahat edersin. ayrıca fitil gibi kullanmak çok daha etkili bebek için
Merhaba. Daha bugün bunu doktoruma sordum. İki yöntemle de aynı etkiyi yapıyor. Alttan alınca da kana karışıp etki yapıyor ağızdan alıncada. Tek fark ağızdan alınca tansiyon düşüklüğü baş dönmesi uyku yapıyor. İlk hamileliğimde de kullandım şimdi de kullanıyorum. Alttan kullanmak istemediğim için hep ağız yoluyla alıyorum etkilerine katlanarak.

Doktor bana o ilaci verirken icme, fitil olarak kullan icersen yan etkisi fazla oluyo demişti. Yumusak kapsul benimki

Bana da doktorum Vajinal yolla kullanmak daha faydalı oldugunu etkisini daha hızlı gösterdiğini söylemişti bana da daha mantıklı geldıgı için öyle kullandım ama aşırı bir yan etkisi olmadı

Merhaba arkadslar progestan hap kullanıyorum. Kullandıktan sonra aşırı ağırlık çöküyor üzerime. Uyku yapıyor bir de bas dönmesi. Sanki birkaç kadeh içmişim de çakır keyif gibiyim. Böyle şeyleri yaşayanlar var mı? Varsa nasıl önlem aldiniz

Ben varım önlem yok aman yat gitsin diyorum 😂

Merhaba ben hamile kalmak için progestan kullanıyorum. Bende sizin bahsettiğiniz etkiler olmadı ama bacaklarım çok ağrıyor sanki uzun zaman sonra spor yaparsınız ya bacaklarınız ağrır aynen o şekilde üst bacaklarım ağrıyor acaba progestandan midir onu kullanmaya başladığının 2.günü oldu durduk yere hep evdeydim bişeyde yapmadım ağrıyacak. Şaşırdım size bi danışayım dedim

Merhaba gebe kalabildinizmi Progestan ile adetin kaçıncı günü başlayıp nekadar süre ile içtiniz

Back