• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan Kullanıp Fenalık Hissi Yaşayanlar

ntprt

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
2.069
2.490
333
Arkadaşlar merhaba,

Hamileliğimin çok erkek dönemindeyim benim hesabıma göre (geç yumurtladığım için) 4+4 deyim yani yaklaşık 1 hafta geriden gidiyoruz. Zaten ultrasonda keseyi zor gördük bununla birlikte kesenin yanında subkoryonik hematom (kanama) olduğunu söyledi doktor :( Yani düşük tehlikesi var dedi. Progestan verdi 200 lük. İlacı sabah ve akşam 1 er tane alıyorum. Ancak gelin görün ki ilacı aldıktan yaklaşık yarım saat/1 saat sonra inanılmaz bir fenalık hissi kafamı kaldıramıyorum resmen geriye gidiyor. :KK43:Elim kolum kalkmıyor. Tansiyonum ve nabzım normal. Hafiften başım dönüyor ve ben bayılacakmışım gibi yere yatıp bacaklarımı yukarıya kaldırıyorum. Bu durumu doktoruma sordum ilaçtan olmaz ama normaldir dedi. Bence ise kesinlikle ilaçtan sonra oluyor.
Buna benzer bir durum yaşayan var mı?
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum...:dua:

Nedense düzenleme yapmak isterken konu iki kez açıldı. Siliniyor mu bilmiyorum, kusura bakmayın.

Arkadaşlar merhaba,

Hamileliğimin çok erkek dönemindeyim benim hesabıma göre (geç yumurtladığım için) 4+4 deyim yani yaklaşık 1 hafta geriden gidiyoruz. Zaten ultrasonda keseyi zor gördük bununla birlikte kesenin yanında subkoryonik hematom (kanama) olduğunu söyledi doktor :KK43: Yani düşük tehlikesi var dedi. Progestan verdi 200 lük. İlacı sabah ve akşam 1 er tane alıyorum. Ancak gelin görün ki ilacı aldıktan yaklaşık yarım saat/1 saat sonra inanılmaz bir fenalık hissi kafamı kaldıramıyorum resmen geriye gidiyor. :KK43:Elim kolum kalkmıyor. Tansiyonum ve nabzım normal. Hafiften başım dönüyor ve ben bayılacakmışım gibi yere yatıp bacaklarımı yukarıya kaldırıyorum. Bu durumu doktoruma sordum ilaçtan olmaz ama normaldir dedi. Bence ise kesinlikle ilaçtan sonra oluyor.
Buna benzer bir durum yaşayan var mı?
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum...:dua:
Geçmiş olsn allah yardımcın olsun. İlk 3 ay bende kullandım progestan ve hapı oturduğum yerde içtikten bi süre sonra yatağa yardımsız gidemiyordum baş dönmesi halsizlik bulantı mahvediyordu beni. Doktoruma söyledm vajinal olarak kullandım 4.ayda. Doktorum bana baş dönmesi bulantı yapar diye söylemişti ama ben o derece beklemyordum. Gözlermi kapattğmda bile sanki yatak dönuor gibi his oluyordu. Zor ama herşey bebeklermz için.

Geçmiş olsn allah yardımcın olsun. İlk 3 ay bende kullandım progestan ve hapı oturduğum yerde içtikten bi süre sonra yatağa yardımsız gidemiyordum baş dönmesi halsizlik bulantı mahvediyordu beni. Doktoruma söyledm vajinal olarak kullandım 4.ayda. Doktorum bana baş dönmesi bulantı yapar diye söylemişti ama ben o derece beklemyordum. Gözlermi kapattğmda bile sanki yatak dönuor gibi his oluyordu. Zor ama herşey bebeklermz için.
Mide bulantım yok henüz çok erken olduğu için ama geriye kalan her şey aynı. Evet her şey bebekler için inşallah Allah sağlıkla bize bağışlar.

Back
X