Progestan Dex 25 mg uygulama

benimki de artik yagli bugun 16.progestani oldum saka maka ama tutunsun bebis yeter ki raziyim 16 hafta gerekirse ahahaha oralardan gectim aci degil zaten girememe sesi cok acayip tarif edemiyorum ajdjfjf bir kac gune anlayacaksin o sesi
Progestan değil de yüksek ihtimal oksaparı bana gebelik boyunca kullandırtacak olmaları geriyor beni ama bu başlığı açan sen bak nerelere geldin progestan dex konusunda

Progestan değil de yüksek ihtimal oksaparı bana gebelik boyunca kullandırtacak olmaları geriyor beni ama bu başlığı açan sen bak nerelere geldin progestan dex konusunda
Acilara yuruyor korkmuyorum ajdjdjdjfj. Ay bak oksapardan hala tiksiniyorum ama bir kutu bitti ben de bittim. Gerekirse olurum ama sorun yok oyle bir gamsizlik geldi uzerime yeter ki tutunsun bebisler ziplayarak oluruz bence

Acilara yuruyor korkmuyorum ajdjdjdjfj. Ay bak oksapardan hala tiksiniyorum ama bir kutu bitti ben de bittim. Gerekirse olurum ama sorun yok oyle bir gamsizlik geldi uzerime yeter ki tutunsun bebisler ziplayarak oluruz bence
uh uh acıdı acıdı diye diye yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…