simlumina Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 714 421 18 31 12 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi simlumina #21 LadyNurr .!.: Yok aslında acıtmıyor ama çok yaplı bir ipne zamanla girerken zorlanıyor güzel dağıtmak lazım .. Genişletmek için tıkla... anladim canim cok tesekkurler bilgiler icin sizin durumunuz ne su an, hamile misiniz yoksa
LadyNurr .!.: Yok aslında acıtmıyor ama çok yaplı bir ipne zamanla girerken zorlanıyor güzel dağıtmak lazım .. Genişletmek için tıkla... anladim canim cok tesekkurler bilgiler icin sizin durumunuz ne su an, hamile misiniz yoksa
LadyNurr Rabbi heb li mines Salihin ; Amin Kayıtlı Üye 21 Mart 2018 3.988 14.077 208 12 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi simlumina #22 simlumina .!.: anladim canim cok tesekkurler bilgiler icin sizin durumunuz ne su an, hamile misiniz yoksa Genişletmek için tıkla... Yazım hatalarım olmuş yağlı iğne demek istemiştim .. evet çok şükür pozitifi aldık inşallah güzel devam ederiz
simlumina .!.: anladim canim cok tesekkurler bilgiler icin sizin durumunuz ne su an, hamile misiniz yoksa Genişletmek için tıkla... Yazım hatalarım olmuş yağlı iğne demek istemiştim .. evet çok şükür pozitifi aldık inşallah güzel devam ederiz
simlumina Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 714 421 18 31 12 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi simlumina #23 LadyNurr .!.: Yazım hatalarım olmuş yağlı iğne demek istemiştim .. evet çok şükür pozitifi aldık inşallah güzel devam ederiz Genişletmek için tıkla... Allah tamamina erdirsin dilerim
LadyNurr .!.: Yazım hatalarım olmuş yağlı iğne demek istemiştim .. evet çok şükür pozitifi aldık inşallah güzel devam ederiz Genişletmek için tıkla... Allah tamamina erdirsin dilerim
LadyNurr Rabbi heb li mines Salihin ; Amin Kayıtlı Üye 21 Mart 2018 3.988 14.077 208 12 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi simlumina #24 simlumina .!.: Allah tamamina erdirsin dilerim Genişletmek için tıkla... Amin canım rabbim sizede oldu sevincini yaşatsın
simlumina .!.: Allah tamamina erdirsin dilerim Genişletmek için tıkla... Amin canım rabbim sizede oldu sevincini yaşatsın
simlumina Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 714 421 18 31 12 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi simlumina #25 Ignemi oldum bugun, benim gibi bu kadar tedavi gorup de hala cani tatli insanlar varsa icinizde diye yazmak istedim, girdigini bile hissetmedim ignenin önden soguk uygulamak mi iyi geldi artik bilmiyorum biraz kanadi sadece o kadar.
Ignemi oldum bugun, benim gibi bu kadar tedavi gorup de hala cani tatli insanlar varsa icinizde diye yazmak istedim, girdigini bile hissetmedim ignenin önden soguk uygulamak mi iyi geldi artik bilmiyorum biraz kanadi sadece o kadar.