- 14 Aralık 2024
- 1.638
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.338
- 48
- 31
anladim canim cok tesekkurler bilgiler icinYok aslında acıtmıyor ama çok yaplı bir ipne zamanla girerken zorlanıyor güzel dağıtmak lazım ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim canim cok tesekkurler bilgiler icinYok aslında acıtmıyor ama çok yaplı bir ipne zamanla girerken zorlanıyor güzel dağıtmak lazım ..
Yazım hatalarım olmuş yağlı iğne demek istemiştim .. evet çok şükür pozitifi aldık inşallah güzel devam ederizanladim canim cok tesekkurler bilgiler icinsizin durumunuz ne su an, hamile misiniz yoksa
![]()
Allah tamamina erdirsin dilerimYazım hatalarım olmuş yağlı iğne demek istemiştim .. evet çok şükür pozitifi aldık inşallah güzel devam ederiz
Amin canımAllah tamamina erdirsin dilerim![]()
canim 15 gundur vuruluyorum tam olarak sorun yasamadim bunda hic. Ama girmeme durumu bende de olmaya basladi bir yandan oksapar da vuruluyorum cunku. Gobegim komple cok katilasti artik hani doku olarak. Igne ucunu biz eczaneden en ince igne hangisiyle oluyorsa ondan verin demistik. Set lance ve beybi marka aldik hep.Arkadaşlar bu progestan iğnesi beni çok zorluyor, yani diğer yaptıklarımız gibi değil acaba iğne ucu mu kalın geldi. Baya bir kuvvet uygulamama rağmen çoğu zaman girmiyor başka yerden deniyorum. İkinci günüm daha ve şimdiden korkulu rüyam oldu. Burada yazan buz yöntemini uygulayayım bi, ama iğnem mi kalın uçlu sizce? Vallahi anlamadım yahiç diğer yaptıklarım gibi değil, resmen girmiyor
Arkadaşlar bu progestan iğnesi beni çok zorluyor, yani diğer yaptıklarımız gibi değil acaba iğne ucu mu kalın geldi. Baya bir kuvvet uygulamama rağmen çoğu zaman girmiyor başka yerden deniyorum. İkinci günüm daha ve şimdiden korkulu rüyam oldu. Burada yazan buz yöntemini uygulayayım bi, ama iğnem mi kalın uçlu sizce? Vallahi anlamadım yahiç diğer yaptıklarım gibi değil, resmen girmiyor
Canım hayırlı olsun . Göbeğimden yapıyorum . Eczaneye deri altına uygulayacağın diyince insülin iğnelerinden veriyor. Hiç yakmıyor kır çek havasını al sapladıktan sonrası kolay ver gitsin. Birden çekme 30 sn say ki çeker çekmez akmasın . Ben böyle yapıyorum. Sonrasında oksaparda verir büyük ihtimal o acayip yakıyorArkadaslar iyi aksamlar
Yarin transfer oncesi bu igneye baslayacagim. Cok okudum hemsireme de sordum fakat kafam karisti, herkes baska bir method onermis anladigim kadariyla
Siz en konforlu sekilde nasil uyguladiniz? Onden soguk buz uyguladiniz mi ? Sonrasinda masaj yap dagilmasi icin diyen de var, hic elleme sadece alkollu pamuk bastir uzunca diyen de…
Uzun sure kullanacagimizi varsayarsak acikcasi igne fobisi olan biri olarak minimum zorlanmak isterim
Size en iyi gelen uygulama oncesi ve sonrasi ipuclarinizi paylasirsaniz sevinirim
Curume olursa diye arnica jel onerildi onu temin ettim bu arada.
Canım çok sağol, arkasını da çeker misin eczanelere göstereyimEki Görüntüle 3550532 Su kadarcik bir igne benimki
Tabi hemen ekliyorum. Set lance bu ama beybi markasinin da birebir aynisi. Ikisini de kullandim bu sure zarfinda. Girdigini anlamiyorum oyle diyim gonalf gibi hissiyati igne daha kalin olmasina ragmen acitmiyor hicCanım çok sağol, arkasını da çeker misin eczanelere göstereyim
Canım çok sağol, arkasını da çeker misin eczanelere göstereyim
Arkadaşım Allah senden razı olsun, gerçekten çok teşekkür ederim. Resmen bana verilen iğnenin yarı kalınlığında bu iğneTabi hemen ekliyorum. Set lance bu ama beybi markasinin da birebir aynisi. Ikisini de kullandim bu sure zarfinda. Girdigini anlamiyorum oyle diyim gonalf gibi hissiyati igne daha kalin olmasina ragmen acitmiyor hic
Ay rica ederim canim benim ne demek, isine yaradiysa cok mutlu olurumArkadaşım Allah senden razı olsun, gerçekten çok teşekkür ederim. Resmen bana verilen iğnenin yarı kalınlığında bu iğneiki gündür o kadar zorlandım ki, neden olmuyor diyordum. Çok da acıyordu, yapamıyordum kaç kez farklı yerlerden yapmaya çalışıyordum. İki kez yaptım şimdiye kadar ama karnım iğne izi dolu bir türlü yapamadığım için. Çok zordu. Çoook teşekkür ederim
Bu iğne büyük normalde daha küçüğünü vermeleri lazımdıArkadaşlar bu progestan iğnesi beni çok zorluyor, yani diğer yaptıklarımız gibi değil acaba iğne ucu mu kalın geldi. Baya bir kuvvet uygulamama rağmen çoğu zaman girmiyor başka yerden deniyorum. İkinci günüm daha ve şimdiden korkulu rüyam oldu. Burada yazan buz yöntemini uygulayayım bi, ama iğnem mi kalın uçlu sizce? Vallahi anlamadım yahiç diğer yaptıklarım gibi değil, resmen girmiyor
Gerçekten çok kötüydü, yani bu süreçte o kadar iğne yaptık bu iğne beni o kadar zorladı ki, kabus gibiydi çoook kötüydü. Bugün artık daha iyi olur :)Bu iğne büyük normalde daha küçüğünü vermeleri lazımdı![]()
Size verilen acaba ampulden ilacı çelmek için olan olabilir mi? Benimki deGerçekten çok kötüydü, yani bu süreçte o kadar iğne yaptık bu iğne beni o kadar zorladı ki, kabus gibiydi çoook kötüydü. Bugün artık daha iyi olur :)
Benim bugun garc gurç ses geldi yine gobegimden artik derim nasil kalinlastiysa igneler girmiyorSize verilen acaba ampulden ilacı çelmek için olan olabilir mi? Benimki desimlumina ile aynı uç. Kahverengi olmasına dikkat edin. Ben opuda merioferti de bu uçla vurmuştum. Göbek sertleşince az biraz hissetmeye başlıyorsunuz o kadar
Senin göbeğinde benimki kadar yağ yok ondandırBenim bugun garc gurç ses geldi yine gobegimden artik derim nasil kalinlastiysa igneler girmiyor![]()
benimki de artik yagliSenin göbeğinde benimki kadar yağ yok ondandırşaka bir yana oksapar da yapıyorsun 10 gündür artık normal herhalde böyle sertleşmeler. Bir de 12 haftaya kadar devam eğer pozitif çıkarsa
![]()