Progestan Dex 25 mg uygulama

simlumina

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
714
420
18
31
Arkadaslar iyi aksamlar
Yarin transfer oncesi bu igneye baslayacagim. Cok okudum hemsireme de sordum fakat kafam karisti, herkes baska bir method onermis anladigim kadariyla
Siz en konforlu sekilde nasil uyguladiniz? Onden soguk buz uyguladiniz mi ? Sonrasinda masaj yap dagilmasi icin diyen de var, hic elleme sadece alkollu pamuk bastir uzunca diyen de…
Uzun sure kullanacagimizi varsayarsak acikcasi igne fobisi olan biri olarak minimum zorlanmak isterim
Size en iyi gelen uygulama oncesi ve sonrasi ipuclarinizi paylasirsaniz sevinirim
Curume olursa diye arnica jel onerildi onu temin ettim bu arada.

Kızlar iğneyi yaptıktan sonra yuvarlak masaj yaparak kolonyalı pamuk ile dağıtın . En önemli olan bu kolonya iyi geliyor
Cok tesekkur ederim cok aciyor mu peki, satilan en ince igne basligi hangisiyse onu verin demistim eczaneye, biraz kalin geldi gozumegonapeptly de zor giriyordu gobegime biraz ona benzettim ignesini

Progestan dex kan sulandırıcı veya çatlatma iğnelerine göre daha konforlu ve yakmayan bir iğne. Uygulamadan önce yine de ufak bir buz koyup göbüşü soğutabilirsin. İki parmağınla göbeği sık, göbek deliğinin sağ, alt ve sol taraflarını 3-4 cm yarım daire gibi düşünüp istediğin yerden yapabilirsin. İğneyi dik bir şekilde, yere 90derece olacak şekilde vur. Ortalama hızda ilacı boşalt. İğneyi hemen çekme, 10 saniye bekledikten sonra çekip kolonyalı mendille ovalamadan bastır.

Ayakta veya yatarak deneyebilirsin. Benim ayakta çok daha konforlu oluyordu.

İğneyi batırdıktan sonra devamından korkma yağlı bir iğne değil

Gobek sıkmak cok iyi geliyor gercekten, tum igneleri boyle uyguladik simdiye dek. Otururken cok daha iyi katlaniyor göbüş bende, oyle alistim yine oturarak yaptiririm esime
Dedigin gibi daha konforluysa icim ferahladi cok tesekkur ediyorum ovalama diyorsun yani bak yine o fikir ayrimi cikti karsima

Açıkçası ben ikisini de denedim, ovaladığımda morarma oldu. Ovalamadığımda ise ilaç kendi kendine yavaşça emildi. Doğal süreç daha çok rahatlattı beni

Aa arnicanin dolapta saklandigini unutmusum, yillar once baska bir durumda kullanmak zorunda kalmistim aklimdan cikmis. Cok sagol canim
Rica ederim canım benim arnica jel benim günlük hayatımda bile çok kullandığım bir şeydir sürekli oramı buramı vurup morarttığım için çok kullanırım

Ya ben de baya sakar biriyim, heryerim curuktur onume bakmadan yururum bahaneyle almam iyi oldu, bende de mini sticklerden var hep bebek yaralarina morluklarina surulen. Simdi daha ciddi bir durum olursa diye arnica aldim iste
Dedigin gibi belki esas morarma kan sulandirici ignelerden oluyordur, henuz ondan baslamadim. Hepsi bir her gun her gun olundukca daha da hassaslasiyor muhtemelen dokularimiz senin igne surecin bitmistir artik sanirim baya buyuttun bebisi

Evet tabi her gün kaç tane iğne vuruluyoruz hangi göbek dayanır buna
Ama geçip gidiyor işte bir şekilde. İlaçları bitirdim ben artık 13. Haftadayız en son fitile devam ediyordum onu da kestik bugün. Toplamda 3 ay kullandım ne eksik ne fazla.

Bugün başlarsın yarın biter hiç merak etme

Cok tesekkur ederim cok aciyor mu peki, satilan en ince igne basligi hangisiyse onu verin demistim eczaneye, biraz kalin geldi gozumegonapeptly de zor giriyordu gobegime biraz ona benzettim ignesini
Yok aslında acıtmıyor ama çok yaplı bir ipne zamanla girerken zorlanıyor güzel dağıtmak lazım ..

Ben opu zamani bile mutlulukla igne oluyordum, bir amac ugruna olunca bir sekilde katlaniliyor dedigin gibi simdi ne olacagi cok bilinmez oldugu icin ekstra kaygilarim da var tabii…
Masallah allah saglikla mutlulukla kucagina almayi da nasip etsin darisi tum bekleyenlerin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…