Aportta bekliyorum cevaplari, henuz yazan yokFeedback feedback
Başlık açacak kadar dert ettiğini fark etmemiştim ama bence yarın sabah dolar bu başlık merak etmeAportta bekliyorum cevaplari, henuz yazan yok
benim gobek adim derdoBaşlık açacak kadar dert ettiğini fark etmemiştim ama bence yarın sabah dolar bu başlık merak etme
Cok tesekkur ederimKızlar iğneyi yaptıktan sonra yuvarlak masaj yaparak kolonyalı pamuk ile dağıtın . En önemli olan bu kolonya iyi geliyor
Bak transfere gelebildin gelmeyenler de var öyle düşünbenim gobek adim derdoay bilmiyorum cok gozumde buyudu transfer ve sonrasi donemi
Uç ayda gelebildim ben de tirmalayarakBak transfere gelebildin gelmeyenler de var öyle düşünsonra da tutsun diye gözünü karartacaksın artık
O çocuklar azıcık büyüsün hepsini başlarına kakacağız yaramazlık yaptıklarındaUç ayda gelebildim ben de tirmalayaraksonu guzel olsun diye cektiklerimiz vol.sayamadigim bilmemkaç
Hem ne kakmakO çocuklar azıcık büyüsün hepsini başlarına kakacağız yaramazlık yaptıklarında
Gobek sıkmak cok iyi geliyor gercekten, tum igneleri boyle uyguladik simdiye dek. Otururken cok daha iyi katlaniyor göbüş bende, oyle alistim yine oturarak yaptiririm esimeProgestan dex kan sulandırıcı veya çatlatma iğnelerine göre daha konforlu ve yakmayan bir iğne. Uygulamadan önce yine de ufak bir buz koyup göbüşü soğutabilirsin. İki parmağınla göbeği sık, göbek deliğinin sağ, alt ve sol taraflarını 3-4 cm yarım daire gibi düşünüp istediğin yerden yapabilirsin. İğneyi dik bir şekilde, yere 90derece olacak şekilde vur. Ortalama hızda ilacı boşalt. İğneyi hemen çekme, 10 saniye bekledikten sonra çekip kolonyalı mendille ovalamadan bastır.
Ayakta veya yatarak deneyebilirsin. Benim ayakta çok daha konforlu oluyordu.
İğneyi batırdıktan sonra devamından korkma yağlı bir iğne değil
Aa arnicanin dolapta saklandigini unutmusum, yillar once baska bir durumda kullanmak zorunda kalmistim aklimdan cikmis. Cok sagol canimBu iğne pek çürüme yapmıyor ama olur da arnica kullanmak durumunda kalırsan mutlak buzdolabında muhafaza et. Soğuk uygulanan bir jel
Açıkçası ben ikisini de denedim, ovaladığımda morarma oldu. Ovalamadığımda ise ilaç kendi kendine yavaşça emildi. Doğal süreç daha çok rahatlattı beniGobek sıkmak cok iyi geliyor gercekten, tum igneleri boyle uyguladik simdiye dek. Otururken cok daha iyi katlaniyor göbüş bende, oyle alistim yine oturarak yaptiririm esime
Dedigin gibi daha konforluysa icim ferahladi cok tesekkur ediyorumovalama diyorsun yani bak yine o fikir ayrimi cikti karsima
Rica ederim canım benim arnica jel benim günlük hayatımda bile çok kullandığım bir şeydirAa arnicanin dolapta saklandigini unutmusum, yillar once baska bir durumda kullanmak zorunda kalmistim aklimdan cikmis. Cok sagol canim
Ya ben de baya sakar biriyim, heryerim curuktur onume bakmadan yururumAçıkçası ben ikisini de denedim, ovaladığımda morarma oldu. Ovalamadığımda ise ilaç kendi kendine yavaşça emildi. Doğal süreç daha çok rahatlattı beni
Rica ederim canım benim arnica jel benim günlük hayatımda bile çok kullandığım bir şeydirsürekli oramı buramı vurup morarttığım için çok kullanırım
Evet tabi her gün kaç tane iğne vuruluyoruz hangi göbek dayanır bunaYa ben de baya sakar biriyim, heryerim curuktur onume bakmadan yururumbahaneyle almam iyi oldu, bende de mini sticklerden var hep bebek yaralarina morluklarina surulen. Simdi daha ciddi bir durum olursa diye arnica aldim iste
Dedigin gibi belki esas morarma kan sulandirici ignelerden oluyordur, henuz ondan baslamadim. Hepsi bir her gun her gun olundukca daha da hassaslasiyor muhtemelen dokularimizsenin igne surecin bitmistir artik sanirim baya buyuttun bebisi
Yok aslında acıtmıyor ama çok yaplı bir ipne zamanla girerken zorlanıyor güzel dağıtmak lazım ..Cok tesekkur ederimcok aciyor mu peki, satilan en ince igne basligi hangisiyse onu verin demistim eczaneye, biraz kalin geldi gozume gonapeptly de zor giriyordu gobegime biraz ona benzettim ignesini
Ben opu zamani bile mutlulukla igne oluyordum, bir amac ugruna olunca bir sekilde katlaniliyor dedigin gibiEvet tabi her gün kaç tane iğne vuruluyoruz hangi göbek dayanır buna
Ama geçip gidiyor işte bir şekilde. İlaçları bitirdim ben artık 13. Haftadayızen son fitile devam ediyordum onu da kestik bugün. Toplamda 3 ay kullandım ne eksik ne fazla.
Bugün başlarsın yarın biter hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?