- 26 Aralık 2015
- 11.539
- 18.532
- 34
Kızlar merhabalar, 8-9 aydır bebek istiyoruz. En son gittiğimde doktor rahim ince dedi Progestan yazdı sabah akşam iki kutu ara vermeden iç dedi. O kadar çok yan etkisine maruz kaldım ki baş dönmesi tansiyon düşüklüğü uyku sersemlik. Bunları geçtim bu şekilde kullanıp içinizde hamile kalan var mı? Birinci kutu yarın bitiyor ikinciye başlamalı mıyım yoksa beklemeli miyim adet olursam ya da olmazsam ona göre mi hareket etmeliyim kafam çok karışık.
Bu arada 4.5 yaşında oğlum var. İlkinde de 15 ay sebepsiz olmamıştı 16. Ay o zamanki doktorum adetin 15. Günü başlatıp 10 gün günde 1 tane Progestan tedavisi vermişti o ay hamile kalmıştım. Şimdikinin dozu ve zamanı kafamı karıştırıyor. Adetin 10. Gününden beri içiyorum. Yarına adetin 24. Günü.
Bu arada 4.5 yaşında oğlum var. İlkinde de 15 ay sebepsiz olmamıştı 16. Ay o zamanki doktorum adetin 15. Günü başlatıp 10 gün günde 1 tane Progestan tedavisi vermişti o ay hamile kalmıştım. Şimdikinin dozu ve zamanı kafamı karıştırıyor. Adetin 10. Gününden beri içiyorum. Yarına adetin 24. Günü.