- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
Oy canımsın çok teşekkür ederim tatlım düşünmen bile yeter, sunumunla çekiminle çok uyumlu olmuş bayıldımYaa çok sevindim beğenmene
Teşekkür ederim
Hediye etmek isterdim arkadaşlarımın beğendiği şeyleri hediye etmeyi severim yakın olsaydık
Teşekkür ederim çok sevindimOy canımsın çok teşekkür ederim tatlım düşünmen bile yeter, sunumunla çekiminle çok uyumlu olmuş bayıldım
Aynen yanlış yaZmıs telefonTeşekkür ederim canım
Sevmiyorsa niye yapıcan yanlış mı yazdın anlayamadım tam
Aa ne güzel yaparsın ben de çok seviyorumAynen yanlış yaZmıs telefoncok sevıyor askerde alışmış :)
Teşekkürler beğenmenize sevindimBaşarılar diliyorum çok güzel görünüyor
Oy canımm teşekkür ederim güzel kuzum çok sevindim beğenmeneEllerine sağlık canım yarışmada başarılar bayılırım profiterole sunum harika zaten
Oy canımm teşekkür ederim güzel kuzum çok sevindim beğenmene
Ellerine sağlık canım çok severim çikolatalı olan herşeyi :)En sevdiğim sütlü tatlı Profiterolü hemen yapıp kapıyım dedim
Fotoğrafı çekerken aşağı düşme tehlikesiyle karşı karşıyaydım denemeyiniz külahım kırılabilirdi
Eki Görüntüle 2117706
Gelsin tarifim
MalzemelerEki Görüntüle 2117644
Pınar süt
1 su bardağı un
150 gr tereyağ(ben margarin kullandım)
1 su bardağı ılık su
3-4 yumurta
1 tutam tuz
1 çay kaşığı şeker
Çikolatalı sos
Puding
Krem şanti
Hamurun yapılışı
Su ve margarini kaynatırız. İçine unu şekeri ve tuzu koyup kavururuz. Soğuduktan sonra yumurtalar teker teker kırılır püf nokta şu bir yumurtayı kırıp yoğurup diğeri sonra kırılır.
Ardından sıkma torbasına hamur koyulur. Yağlı kağıt serilen tepsiye sıkılır 40 dk 180 derecede pişirilir.
Krema için
Ben vanilyali puding yaptım içine krem şanti koydum sonra hamurlar soğuyunca kremayi da sıkma torbasına alıp içine sıktım.
Eki Görüntüle 2117645 Eki Görüntüle 2117646 Eki Görüntüle 2117647 Eki Görüntüle 2117648 Eki Görüntüle 2117649
En son çikolatalı sos yapıp üzerinde gezdirdim. Afiyet olsun umarım beğenirsiniz.
Eki Görüntüle 2117707
Eki Görüntüle 2117650 Eki Görüntüle 2117652 Eki Görüntüle 2117653 Eki Görüntüle 2117654 Eki Görüntüle 2117655 Eki Görüntüle 2117688 Eki Görüntüle 2117656 Eki Görüntüle 2117657 Eki Görüntüle 2117658
Teşekkürler canımEllerine sağlık canım çok severim çikolatalı olan herşeyi :)
Tatlıya mı kalp yaptın bende bana sandımYazacak kelime bulamadim bu tatliya ayilip bayilirim
Tatlıya mı kalp yaptın bende bana sandımhızlı hızlı yazıyorum her an banlanabilirim
Bende çok severim çerim
Hahah doğru ne biliyimSana niye yapayim kiz tatliya yaptim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?