- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Vallahi ya iyiki bakmışım yoksa seni atlarmıyım hiç üst üstte gelince mjlar benim fenomenliğim bitti sıra sizdeDün tam bir fenomendin atman normal ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ya iyiki bakmışım yoksa seni atlarmıyım hiç üst üstte gelince mjlar benim fenomenliğim bitti sıra sizdeDün tam bir fenomendin atman normal ahahah
Sagol minik kuuuş malzemelri tamamlayayımda yapıcam bendeVallahi ya iyiki bakmışım yoksa seni atlarmıyım hiç üst üstte gelince mjlar benim fenomenliğim bitti sıra sizde
BekliyoruzSagol minik kuuuş malzemelri tamamlayayımda yapıcam bende
Çok teşekkür ederim canım benimEline sağlık Evva naptin böyle canım maşallah bayıldım çok güzel görünüyor
Bugün yine yaptım yoğun istek üzerine iki fincan var gel çay da hazır bu saatte yeni uyandık bizBana yok tabi
Çok ihtiyacım var minikBugün yine yaptım yoğun istek üzerine iki fincan var gel çay da hazır bu saatte yeni uyandık biz
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım bol şans
Teşekkür ederim canım benim mümkün olsa hepsiniÜzerime profiterol atın
En sevdiğimden, ellerine sağlık. Yarışmada bol şans
Aa sen iste yeter ki ben gelir alırım hemen hepsini adres at yeterTeşekkür ederim canım benim mümkün olsa hepsini
Aa sen iste yeter ki ben gelir alırım hemen hepsini adres at yeter
Çileksiz olmazdıÇilek olmasaydı bari
Bana demiÇok ihtiyacım var minik
Deneseydin belki olurdu eline sağlık canımÇileksiz olmazdı
Nerdesin ya çok gittin amaBana demi
Teşekkür ederim canımDeneseydin belki olurdu eline sağlık canım
Eşim bir gun ise gitti uzun tatil denk geldi bu seferde hem sokağa çıkma yasağı hem eş evdeNerdesin ya çok gittin ama