- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Mune abla arkadaşlar konuma gelip durup dururken tartışma yaratıyorlar sana bırakıyorum.Site sahibisin heralde gidebilirsinizli konustuguna gore?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune abla arkadaşlar konuma gelip durup dururken tartışma yaratıyorlar sana bırakıyorum.Site sahibisin heralde gidebilirsinizli konustuguna gore?
Aynen ne saçmaya bekle mune abla gereğini yağıcak.Farketmez banada begenmedim atiyo halaaaa bu sayfada olmasi ilginc heralde tartismak istiyor
Oylama sayfasında gidip haddini bildirmeliyim diye depar atip geldiniz ortaya bu cevap mi çıktıEvva Canimmmm ugrasmaya degmez canim birak oy vercekse versin vermicekse burda neden laf yetiştiriyor anlamis degilim biz burda kackisi tarif yaptiysak birbirimizi taniyor ve biliyoruz arkadasa neoluyosa yapamadigi icinmi gelip burda konusuyo
Sütlü yaptik serbetli yaptik bu sizi ilgilendirmez oy vermek yada vermemek sizi baglar gelip 1yorum yaparsin karsiligini vermis arkadas dahada fazlasini ariyosun derdin ne anlamista degilim ozaman gelip sayfada yorumunu yapsaydin tabiki yerseOylama sayfasında gidip haddini bildirmeliyim diye depar atip geldiniz ortaya bu cevap mi çıktı
Başka destek kuvvette gelecek mi
Burada hakaret etmeden eleştiri yapamayacak miyiz ki hemen kibleyelim muhabbeti açmışsınız malum sayfada.
Başka tatlı üzerinden dalga geçtiğiniz hafife alıp sütlü nuriye mi yapsaydık dediginiz için eleştirdim.
Elifim gel istediği kadar konuşsun burda.Sütlü yaptik serbetli yaptik bu sizi ilgilendirmez oy vermek yada vermemek sizi baglar gelip 1yorum yaparsin karsiligini vermis arkadas dahada fazlasini ariyosun derdin ne anlamista degilim ozaman gelip sayfada yorumunu yapsaydin tabiki yerse
Saçmalama kotanızı doldurduysanız gidebilirsiniz.
Ciddi ciddi destek istemisler ordan ya baktim simdi utanmadiniz mi hic gercekten yaOylama sayfasında gidip haddini bildirmeliyim diye depar atip geldiniz ortaya bu cevap mi çıktı
Burada hakaret etmeden eleştiri yapamayacak miyiz ki hemen kibleyelim muhabbeti açmışsınız malum sayfada.
Başka tatlı üzerinden dalga geçtiğiniz hafife alıp sütlü nuriye mi yapsaydık dediginiz için eleştirdim.
Şaka gibiPehhhhh
Verilen emeğe saygı gösterilmesini istiyoruz.Başka bir şeye gerek yok.Ciddi ciddi destek istemisler ordan ya baktim simdi utanmadiniz mi hic gercekten ya
Sokaga cikma yasagi varya bu sayfada kalmislar üzgünüm evvam sende patladiŞaka gibi
Kimse başka tatlı ile dalga geçmiyor.Oylama sayfasında gidip haddini bildirmeliyim diye depar atip geldiniz ortaya bu cevap mi çıktı
Gel gidelimSoka cikma yasagi varya bu sayfada kalmislar üzgünüm evvam sende patladi
Hadi gidin uzatmayın canımGel gidelim
Tamam ablacım.Hadi gidin uzatmayın canım
Şaşkınlıkla okudum yorumları ve çok üzüldüm gerçektenBu yarışmada sütlü nuriye var. Ayıp olmuyor mu dalga geçer gibi onu yapalım madem diyorsunuz.
Hele sizin yorum bu tarif için editör onayından geçiyoruz, editör sütlü tatlı nedir bilmiyor siz biliyorsunuz yani değil mi... çok yazık. Ne geçiyor elinize ortalığı yok yere karıştırınca demlikbardakcay ile birlikte mutlu mu oluyorsunuz.Sutlu tatli denince akliniza profiterol mu geliyor