- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 31
Olmaz efendim kuleyi inceleyeceğim asıl. Her katını her detayınıTabiki alabilirsiniz efenim kulesi olmasada olur değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz efendim kuleyi inceleyeceğim asıl. Her katını her detayınıTabiki alabilirsiniz efenim kulesi olmasada olur değilmi
Çoktan mideye indiOlmaz efendim kuleyi inceleyeceğim asıl. Her katını her detayını
Yazık sana bende bir fincan sufle var gel ye yanına kahve yapayım hemGeç kaldım yani tabağı yıkamadıysan ver de dibini yalayım bari Evva
Geç kaldım yani tabağı yıkamadıysan ver de dibini yalayım bari Evva
Yaa ne kaa tatlısın çok teşekkür ederimm kahveleri ben yapayım sen malzemelerin yerini gösterYazık sana bende bir fincan sufle var gel ye yanına kahve yapayım hem
Filtre mi içersin türk kahvesi mi ikiside aynı yerde suka da var bak yanındaYaa ne kaa tatlısın çok teşekkür ederimm kahveleri ben yapayım sen malzemelerin yerini göster
Cidden seninle oturup kahve+sohbet yapmayı isterdim ama minik böyle hiç yanında sıkılmaz insan sende anlatacak şey çok gibi geliyor öyle bi izlenim verdin banaFiltre mi içersin türk kahvesi mi ikiside aynı yerde suka da var bak yanında
Benim kapı komşum da öyle senle sohbet bitmiyor diyor konuşacak şeylere giderken kapıda bile devam ediyoruzCidden seninle oturup kahve+sohbet yapmayı isterdim ama minik böyle hiç yanında sıkılmaz insan sende anlatacak şey çok gibi geliyor öyle bi izlenim verdin bana
Yaa belli zaten geçiyor o his hemen. Uzun zamandır tanıyor gibi his veriyorsun karşındakine samimiyetinleBenim kapı komşum da öyle senle sohbet bitmiyor diyor konuşacak şeylere giderken kapıda bile devam ediyoruz
Keşke nasip olsa özlem
Ne güzel bunları senden duymak her duygu karsiliklo canım benimYaa belli zaten geçiyor o his hemen. Uzun zamandır tanıyor gibi his veriyorsun karşındakine samimiyetinle
İnşallah nasip olur diyelim dünya küçük
Teşekkür ederim canımmmNe güzel bunları senden duymak her duygu karsiliklo canım benim
Küçük tabaktakini ben yedim kuleyi eşime teslim ettimGeç kaldım yani tabağı yıkamadıysan ver de dibini yalayım bari Evva
Teşekkür ederim canımOoo evva süper yapmışsın, harika olmuş, bayıldım
Yok kukrişim mazallah mide fesadı geçirtir adamaTek başına gümlettin dimi bunu mideye
Bana yok tabiYazık sana bende bir fincan sufle var gel ye yanına kahve yapayım hem
Aaa ama hiç olmadı atlamışım tamamen canım benim kusura bakma çok teşekkür ederimEvvaaaa bu ne hızz dostumm ellerine sağlık cok lezzetli gözüküyor
Dün tam bir fenomendin atman normal ahahahAaa ama hiç olmadı atlamışım tamamen canım benim kusura bakma çok teşekkür ederim