- 18 Nisan 2017
- 826
- 593
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet.Sutlu tatli denince akliniza profiterol mu geliyor
Aynı fikirdeyim. Profiterol harika olmuş. Tam bir görsel şölen. Ancak bence prosedür dışı. Sütlü tatlı denince aklıma bu gelmez.Sutlu tatli denince akliniza profiterol mu geliyor
Teşekkür ederim fikirleriniz içi o halde siz kabul gören tatlıya oyunuzu verinAynı fikirdeyim. Profiterol harika olmuş. Tam bir görsel şölen. Ancak bence prosedür dışı. Sütlü tatlı denince aklıma bu gelmez.
Bu yarışmada sütlü nuriye var. Ayıp olmuyor mu dalga geçer gibi onu yapalım madem diyorsunuz.Yani bi sütlü nuriye yapalım madem dimi
Bakın siz şuan tamamen bilmediğiniz bir konuda yorum yapıyorsunuz farkındamısınız.Bu yarışmada sütlü nuriye var. Ayıp olmuyor mu dalga geçer gibi onu yapalım madem diyorsunuz.
Bu yarışmada sütlü nuriye var. Ayıp olmuyor mu dalga geçer gibi onu yapalım madem diyorsunuzYani bi sütlü nuriye yapalım madem dimi
Pardonda hayırdır.Bu yarışmada sütlü nuriye var. Ayıp olmuyor mu dalga geçer gibi onu yapalım madem diyorsunuz
Farkeder mi tutum yanlış değil miBakın siz şuan tamamen bilmediğiniz bir konuda yorum yapıyorsunuz farkındamısınız.
Sizin yanlışınız var okuduğunuz bir mesaja göre yorum yapamazsınız baştan okuyup anlayıp öyle cevap verin bekliyorum eğer fikriniz değişmediyse ben size açıklamasını yaparım.Farkeder mi tutum yanlış değil mi
Size değil diğer arkadaşa yazmıştım size hayırdır esas.Pardonda hayırdır.
Diğer arkadaş dediğimiz benim arkadaşım ve diyalok ikimizin aradında geçti üstelik burası benim konum anlatabildim mi.Size değil diğer arkadaşa yazmıştım size hayırdır esas.
Yarışmanın galibi siz gözüküyorsunuz. Bir rakibinizin yaptığı tatlı üzerinden konu ne olursa olsun dalga geçer gibi laf atmak doğru mu yani . Başka bir tatlı ismiyle konu gecistirilirdi. Ama neyse benim fikrim bu. Tartışmak uzatmak değil niyetim.Sizin yanlışınız var okuduğunuz bir mesaja göre yorum yapamazsınız baştan okuyup anlayıp öyle cevap verin bekliyorum eğer fikriniz değişmediyse ben size açıklamasını yaparım.
Eh konunuzdan gidelim madem. Ayrıca konu sizin diye başkalarıyla konuşamayacak miyim yahuDiğer arkadaş dediğimiz benim arkadaşım ve diyalok ikimizin aradında geçti üstelik burası benim konum anlatabildim mi.
Ne alaka şimdi büyük saçmaladınız arkadaşım sütlü nuriyeye yazacağına yanlışlıkla benim tarifime yazmış kaldıki onu yapan bizim arkadaşımız dalga geçmek ne demek okuduğunuz iki satır için gelip burda hesap soramazsınız.Yarışmanın galibi siz gözüküyorsunuz. Bir rakibinizin yaptığı tatlı üzerinden konu ne olursa olsun dalga geçer gibi laf atmak doğru mu yani . Başka bir tatlı ismiyle konu gecistirilirdi. Ama neyse benim fikrim bu. Tartışmak uzatmak değil niyetim.
Saçmalama kotanızı doldurduysanız gidebilirsiniz.Eh konunuzdan gidelim madem. Ayrıca konu sizin diye başkalarıyla konuşamayacak miyim yahu
Yok bana dese sıkıntı yok gelmiş dalga geçiyorsunuz diyor bilmediği konu hakkında konuşuyor.Evva Canimmmm ugrasmaya degmez canim birak oy vercekse versin vermicekse burda neden laf yetiştiriyor anlamis degilim biz burda kackisi tarif yaptiysak birbirimizi taniyor ve biliyoruz arkadasa neoluyosa yapamadigi icinmi gelip burda konusuyo
Farketmez banada begenmedim atiyo halaaaa bu sayfada olmasi ilginc heralde tartismak istiyorYok bana dese sıkıntı yok gelmiş dalga geçiyorsunuz diyor bilmediği konu hakkında konuşuyor.