• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

profile kişisel ileti yazmak

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
profilimizde kişisel ileti yazabileceğimiz bir bölüm olsa çok güzel olur bence
sevdiğimiz sözleri vs yazmanın yanında kendimizle ilgili haberleri de arkadaşlarımıza kolayca duyurabiliriz
tatile gittim 10 gün sonra burdayım
sabaha doğuma gidiyorum vb
zor birşey mi, olabilir mi acaba?

katılıyorum cnm olsa ii olur aslında bunu kk kartlılar imza bölümünede yapabilir fakat diğer arkadaşlarımız içinde iyi olur hayır demem yani hep destek tam destek :)

yha bayanlar bende birşey sormak istiyorum burası uygun yermidir bilemicem ama:(:(:( mesela füsfüs sende resminin orda gamlı baykuş yazıyor... üstteki arkadaşta sevgide hiç vefa yokmu yazmışş... nasıl ne şekilde yazılıyor bu yazılar yardımcı olurmusunuz???

yha bayanlar bende birşey sormak istiyorum burası uygun yermidir bilemicem ama:(:(:( mesela füsfüs sende resminin orda gamlı baykuş yazıyor... üstteki arkadaşta sevgide hiç vefa yokmu yazmışş... nasıl ne şekilde yazılıyor bu yazılar yardımcı olurmusunuz???
kontrol panelinde profil düzenlede kişisel rütbeye yazılıyo
hep destek tam destek begendim fikri ve öneriyi

abla bende ıspartada yaşıomkaydirigubbakcemile3
ama şuan antalyadayım:gitme:

füsfüs saolsun yardımcı oldu ve yazdım kızlar:):):)tşkler hepinize

evet bence de olsun.
mesela füsfüs iletisine taşınma gerginliğinde yazsın bana çemkirmesinin sebebini anlayabiliyim bende :roflol:

Back