- 18 Mart 2021
- 11.851
- 64.076
- 548
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
İşte orda benim salaklığım yine devreye giriyor numaraları almadım. O da numaraları sildim profili de açtım herkese diyorOrange bı şey diycem bu engellediği numaraları sen bı yere kaydet. Engel kalkıyor mu vs diye ara ara kontrol et çaktırmadan bence. Sen diyince özellikle birkaç tanesini engellediyse onlardan mesaj gelir sen de görürsün denk gelirsen diye engellemiş olabilir.
Ben beni tanıyanların yazdığı yorumları X5 etkiyle alıp kabul ediyorum cemosOrange konunun hepsini okuyamadım ama yazdıklarından anladığım kocan yalan söylüyor.
Evet gidip sevişmemistir yada flört etmemiştir ama fotoyu gizlediği kadınları cepte tutmak için bu işlere girmiş gevşek gevşek davranmış
Sende kendi huyunu biliyorsun hemen yumuşar affedersin eşin de o yüzden bu olayı umursamaz üste çıkar diye düşünüyorum.
Bu arada seni çok seviyorum diye yumuşak yazdım ama önce eşine dümdüz saymayı sana da bu kadar yumuşak olma diye kizmayi düşünmüştüm.
Onu bakar bakmaz SS alıp kendine atarak yapabilirdi.Orange bı şey diycem bu engellediği numaraları sen bı yere kaydet. Engel kalkıyor mu vs diye ara ara kontrol et çaktırmadan bence. Sen diyince özellikle birkaç tanesini engellediyse onlardan mesaj gelir sen de görürsün denk gelirsen diye engellemiş olabilir.
Kanıt olmasına gerek yok ki. Hiç mi aklın bulanmadı? Hiç mi rahatsız etmedi? Bir özür ile düzelecek bir durum mu sence?Şu an boşanmam evet elimde kanıt yok çünkü. Küçümseyici yazmışsınız da gerek yok her şeyin farkındayım teşekkürler
Canım eğer numaraları engelleyip sildiyse; o numalar hâlâ engelli listesinde yazar.Yani rehberden silden bile. Bence sen eşinden gizli kaydet o numaraları, o numalarari bildiğini bile bilmesin ki rahatça engeli kaldırıyor mu veya başka isimler tekrar kayıt ediyor mu arıyor mu kontrol edersin.İşte orda benim salaklığım yine devreye giriyor numaraları almadım. O da numaraları sildim profili de açtım herkese diyor
Yok kizim var bi cacigi bunun kesin maalesef. Orange bu herifin bi sevgilisi var. Eminjm ama ispatlayamam.Ya senin önceki paylaşımlarinda da esin güven vermiyordu bence.
Her fırsata dışarıda uzun vakitler geçirmeye meraklı bir adam o sıralarda ne yapıyor bilemezsin.
Arkadaşında kaldığı falan da olmuştu çok içtiği için.
Hic evli erkek farkındalığında değil zaten kendisi.
Her şeyin bekleyebileceğin bir potansiyel var kendisinde üzgünüm.
Şifreni değiştirse bile masum bir adamin kaninin güvenini tekrar sağlamak için şeffaf olup şifresini vermesi gerektigini düşünüyorum. Hem benim midemi bulandirip hem de özel hayat falan veremem derse valla oklavayla kovalarim onu djdkdmOnu bakar bakmaz SS alıp kendine atarak yapabilirdi.
Ama sağolsun orange hemen parlamış adam o numaralari temizlemistir.
Sakın kalıp numaraları alır kendine eklerdi yada yazardı ama bu adam şifreyi değiştirmiştir o listeyi orange bir daha göremez.
Serafettin diye kaydetmemek icin kayitli degil heraldeNumarası duruyor ki silmemiş
Dediğimi yaparsa sevgili kendini ispatlar.Yok kizim var bi cacigi bunun kesin maalesef. Orange bu herifin bi sevgilisi var. Eminjm ama ispatlayamam.
Onun ayagini kivirir sokarim onun mabadinaHayır birde meseleyi şimdi halledelim akşam ayaklarım geri geri gitsin istemiyorum yazmış. Ne meraklı o ayakları geri geri gitmeye. Orada bile kendini düşünüyor.
Evet, nereye doğru yürüsem ileri mi geri mi diye düşünmekten kurtulur.Onun ayagini kivirir sokarim onun mabadina
Umarim atilmistirÜstelik bunu yapan cafe sahibi değil,maaşlı köle kasaya depoya baksın diye konmuş “müdür”. Kendilerini padişah ilan ediyorlar götü boklu herifler
Evet evet cidden öyle bu arada. Benim bir arkadaşımda cafede çalışırken cafe çalışanı bir erkek arkadaşıma yapışmış , sonunda tehditle tecavüz etmiş kıza.Üstelik bunu yapan cafe sahibi değil,maaşlı köle kasaya depoya baksın diye konmuş “müdür”. Kendilerini padişah ilan ediyorlar götü boklu herifler
No aşkım noUmarim atilmistir
Dur sen de her şeyi başa sardırcan. Biz geçtik oraları. Şimdi orange ne yapmalı,nasıl yapmalıyı konuşuyoruz.Evinde karın varken gizli kaçamak ne ya
Ben ilk sayfada kalmışımDur sen de her şeyi başa sardırcan. Biz geçtik oraları. Şimdi orange ne yapmalı,nasıl yapmalıyı konuşuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?