- 15 Mart 2010
- 1.588
- 2
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
tşk ederim:asigim:
özelinize attım resmimi
özelinize attım resmimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip edicem topiğinizi,çok faydalı bilgiler weriosunuz..
Tşkkürler herşey için.a.s.
she colors yani SHE
nerenin malı acaba?
bir alışveriş sitesinden aldım, ithalattan yollayacaklarını söylediler, çakma olabilir diye kafam karıştı açıkçası... var mı çakmaları?
canım benim süper başlık açmışsın çook sağol öncelikle benim bi kaç sorum vaar başını şişirdiğim için şimdiden özür dilermi ben fotoğraflarımı koyucam acaba bana yardımcı olurmusun ne tarz makyaj yapsam ne renkler kullansam far allık kalem konusunda ve teknükleri konusunda ??? bana yardımcı olursan şimdiden çoookk teşekkür ederim canım
ela (biraz yeşil de var ) gözleri ön plana çıkarmak için hangi renkler ideal???
Kahverengi tonları bu göz rengini belirginleştirir. Yalnız kahverengi tonlarını göz kapağı ve kaş kenarına doğru farklı tonlarda kullanmak daha doğru olur.
Gözün üstünü de siyah bir eye liner ile belirginleştirin. Ayrıca gümüş ya da azur renklerini (camgöbeğinin maviye çalan tonu.)ayrı ayrı ya da kombine ederek kullanmak da çok beğenilir.
o halde siz her kapatıcının en kırmızı duran ürünü var,onu ürün satıcısı bilr.herhangi bi kozmetik firmasına gitttiğinizde (örneğin tekinacar) size doğru ürünü verirler.
takliti yok,biz onu televizyonda da kullanıyoruz ve çok iyi sonuç alıyoruz.Almakla iyi yapmışsınız.
Merhabalar, ben buğulu göz makyajına bayılıyorum, maalesef hiç elim yatkın değil bu gibi konularda makyaj olsun, saç-baş olsun, ağda olsun... gözlerim kahverengi, siyah kalemi çok yakıştırıyorum kendime ve sürmeden sizin de tavsiye ettiğiniz gibi pamukla kuruluyorum, gözlerim çok büyük olduğu için de iç kısma çekiyorum. ne yazıkki gözlerim çok sulanır, ilk sürdüğümde süper duran kalem yarım saate akmış oluyor. ben de daha kaliteli bir markayı denemeye karar verdim estee lauder double wear eye pencil uygun geldi, sizce iyi midir? ayrıca yine kaliteli markaları denememe rağmen kalıp gibi durmayan fondöten bulamadım, sivilce sorunum var. ben de fondöten tarzı ürünleri tamamen bıraktım, cilt bakımı ve günlük temizlikle sorunu kökünden halletmeye çalışıyorum. bu şekilde mi devam etmeliyim yoksa iyi bir fondöten bulsam daha mı iyi olur? şimdiden teşekkürler...
Allık fırçamda sertleşme oldu:çok üzgünüm: yıkadım neler denedim olmadı. Önerebilceğin marka ve fiyat neler.Nasıl temizlemeliyim?
she'nin teneke kutudaki 3 lü parlatıcısının fiyatı hakkında bir bilginiz var mıı