- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
Ankara da çalıştığım yer; ulusal yayın yapan Ankara merkezli bir televizyon kanalında profesyonel makyözüm..Öncelikle sivilce lekeleriniz için doğal bir formül önereyim.3 adet Aspirini toz haline getirip bir kaç damla limon ile 1 tatlı kaşığı toz mayanın içerisine atıp karıştırın ve o karışımı lekeli yerlere sürün,1 hafta üst üste sürüp 1 hafta ara verin ve geçene kadar böyle devam edin.muhtemelen 3 haftada geçicektir..Önereceğim hem fiyatı uygun hemde çok güzel bi ürün olan ALİX AVİEN açık tenli iseniz 2 numaralı kapatıcısı.Fondöten olan değil,bu ürünün alttan yukarı aşağı doğru açılıp kapanabilen siyah renkte kapatıcısını alacaksınız ve mümkünse elinizle sürün ki elin ısısıyla daha iyi bi şekilde yayılıyo ve bu ürünü göz çevresi dahil kullanabiliyosunuz.Kendim bu ürünü gelin makyajlarında kullanıyorum ve harika sonuç alıyorum..
cevapladığınız için çok teşekkür ederim..ayrıca bu verdiğiniz aspirinli tarifi yüzümdeki güneş lekelerimin üzerinede sürebilir miyim?çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
Mrb benimde bi kaç sorum vardı cvplarsanız çok sevinirim.
Öncelikle ben sarı saç (altın sarısı tonlarında), mavi göz, açık bej-sarı arası bi tene sahibim. Genellikle fondoten kullanmam fakat çok çiğ durduğum için biraz pudra ve alık kullanırım. Pudrada bi problem yaşamıyorum ama nedense kendime yakışan allığı bulamıyorum. Pembe tonlarını hiç kullanamıyorum, sevmiyorum. Şeftali, bronz vs. renklerde çok sırıtıyor gibi geliyor. Daha doğal duracak bir renk ve eğer varsa bir marka önerebilir misiniz?
Diğer sorum gözlerimle ilgili. Gözlerim çok büyükte değil çok küçükte normal. Ben gözlerimi biraz daha büyük göstermek istiyorum fakat göz makyajını da sevmiyorum. Göz makyajı yapmadan pudra, allık, göz altı vs. ile bunu başarmak mümkün mü? Çünkü göz makyajımı ne kadar az ne kadar doğal yaparsam yapim göz rengim dolayısıyla gözlerim çok ön plana çıkıyor sanki düğüne gidiyomuşum gibi duruyo buda hoşuma gitmiyor.
Son olarak burnun daha kalkık durması için ne yapabiliriz? Ben sadece burnumun ucuna biraz allık sürüyrum bu doğru bi taktik mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Çok oldu sorular ama gerçekten çok merak ediyorum. İyi günler
makyöz olduğunuzu söylüyorsunuz ama belki bu konuda bilginiz vardır diye sormak istiyorm saçımda kına var normal kına kzııl yani saçım . koyu kahve yaptım 1 ay önce ama hemen aktı yine kızıla döndü kına çıkmaz denilir ama yinede önerebileceğinz bişey var mı saçımı kyu kahve istorm da
ahh ahh Hayalimdeki meslekkk... makyaja cok meraklıyımdr bende bi soru sorabilirmiyim benim gözlerim cok iri.. far sürdüğüm zaman yakışmıyo kocaman duruyorlar genelde göz kapagının içinden ve dısından kalem cekiyorum bazen siyah bazen yeşil ama hemen akıyor.. iri gözler için nasıl bir makyaj önerirsiniz benim kulandığım göz kalemleri flor mar marka... ama hemen akıyo ve göz altımda hos olmayan bi görüntü yaratıyor.. ben nerde yanlış yapıyorum acaba
merabalarr bnde bi kaç soru sormak istiormm..
1.buğulu göz makyajı yapmak istiorm ama sadece kalemle biraz açık bi şekilde anltırmısınz??
2.kirpiklerm acaip kısa ve cılız ne yapabilirim ve hangi rimel işe yarar??
3.allık nasıl sürülür??
4.cildimde biraz sivilce var ve karma bi cilde sahibim sizce mineral toz pudramı kullanmalıyım yoksa sıvı fondötenmi bide hangi marka??
şimdiden tsk edermm:)
kirpiklerim uzun ama dümdüz.kesinlikle hiçbir rimelle kıvrılmıyor.aletle kıvırıyorum saç kurutma makinesi tuttuğum halde bi zman sonra dümdüz oluyor yine.ne kadar inatçı olduğunu anlamştırsınız.kirpik perması pahalı geliyor tavsiye edebileceğiniz rimel var mıdır?
bir de hani bazı fondotenler kaymak gibi duruyor ya o hangleri çok merak ediyorum :) sanki hiçbir pürüz yokmuş gibi duranlar var.ben köpük fond. kullanıyorum.sizin öneriniz??
teşekkürler..
Merhaba,,gözenekler için önerebileceğiniz bir formül var mı acaba? Bir de ela gözleri ön plana çıkarmak için hangi renk kalemleri kullanmalıyım,,teşekkür ederim a.s.
hmmm tsk edermm peki hangi marka pudra yada kapatıcı önerirsiniz??
gözaltlarım çökük bunu nasıl daha az dikkat çekici hale getirebilirim açık renk falan mı kullanmam gerekiyor gözaltlarıma normalde birşey sürmüyorum makyaj yaparken ne önerirsinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?