- Konu Sahibi estetisyen_ankara
Ankara da çalıştığım yer; ulusal yayın yapan Ankara merkezli bir televizyon kanalında profesyonel makyözüm..Öncelikle sivilce lekeleriniz için doğal bir formül önereyim.3 adet Aspirini toz haline getirip bir kaç damla limon ile 1 tatlı kaşığı toz mayanın içerisine atıp karıştırın ve o karışımı lekeli yerlere sürün,1 hafta üst üste sürüp 1 hafta ara verin ve geçene kadar böyle devam edin.muhtemelen 3 haftada geçicektir..Önereceğim hem fiyatı uygun hemde çok güzel bi ürün olan ALİX AVİEN açık tenli iseniz 2 numaralı kapatıcısı.Fondöten olan değil,bu ürünün alttan yukarı aşağı doğru açılıp kapanabilen siyah renkte kapatıcısını alacaksınız ve mümkünse elinizle sürün ki elin ısısıyla daha iyi bi şekilde yayılıyo ve bu ürünü göz çevresi dahil kullanabiliyosunuz.Kendim bu ürünü gelin makyajlarında kullanıyorum ve harika sonuç alıyorum..
cevapladığınız için çok teşekkür ederim..ayrıca bu verdiğiniz aspirinli tarifi yüzümdeki güneş lekelerimin üzerinede sürebilir miyim?çok teşekkürler...opuyorumnanaktan