- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
ya ben bişey daha sorucam senide yoruyoruz ama çok sağoldermokilin toniği nemlendiricisi falan iiyimi acaba?önceden hiç sivilcem yoktu dermokil kullanalı sivilce çıktıda çenemde böle beyaz beyaz sivilce çıkıyo kocaman ve biri geçiyo yanında bidaha çıkıyo nasıl geçicek
kompakt pudra aldım ilk defa pudra kullancam içinde küçük bi sünger var ama ben neyle kullansam kararsız kaldım. büyük bi sünger mi aliim yoksa fırça filan mı iyi olur??:26:
Kirpiklerimin mümkün olduğunca takma kirpik gibi olmasını istiyorum herkes gibi.
Uzatıp yoğunlaştırmam mümkün mü acaba?
Hangi markanın rimelini önerebilirsiniz takma kirpik görüntüsüne mümkün olduğunca ulaşmam için?
Tek tek ayıran ve uzatan bir şey istiyorum kirpiklerimi birbirine yapıştıran ya da kalın kalın yapan bir görüntü istemiyorum.
Rimmel markasının Lash Accelerator diye bir rimelinin gördüm kozmetik mağazası broşüründe tanıtımında doğal kirpik büyümesini destekler
30 günde %117'ye kadar uzatır
Anında %80 e kadar uzatır denilmiş ama bu mümkün mü gerçekten de? Bunun yarısı bile mümkün mü hatta?
Rimeli övüp yere göğe sığdıramıyorlar ama tanıtım resimlerinde mankenlerde hep takma kirpik var... Bunda da resmin altında kirpikler post prodüksiyon sırasında orjinal halinden uzun hale getirilmiştir ibaresi eklenmiş, gerçi bunu yazma gereği duymazlar genelde sanki rimelin marifetiymiş gibi...
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hayırlı bayramlar şimdiden.
merhabalar...yanaklarımda sivilce izleri var makyaj yaptıgımda daha belirgin oluyo belli bir süre sonra.... makyaj bazı dışında,kamuflaj makyaj ürünü varmış hangi markayı önerirsiniz teşekkürler.cildim yağlı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?