- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
nasıl peeling yapıcam peki ?:44:
yazgül hanım elimde göz altım için kullandığım bir kapatıcım var (BEİGE ) ben bunu göz altım dışında cildimin diğer kısımlarınada normal kapatıcı olarak kullanabilirmiyim? sürümü çok kolay ve yumuşak bir kıvamda sanırım su bazlı eğer kullanıma uygun değilse bana ne önerirsiniz hassas ve karma artı kılcal damar problemim var mümkünse bir marka ismi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlerHTML:FLORMAR PERFECT COVERAGE LİKİT GÖZ ALTI KAPATICISI 05 SOFT
gözeneklerim çok geniş,, özellikle burnumun üzerikısacası ne önerirsiniz,, :84::84::84::84:
TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
merhaba benim problemim dudaklarım cok kırmızılar açık pembe ruj sürmeye kalktığımda dudağımda cok koyu bi renk alıyor ama ben açık durmasını istiyorum nasıl br makyaj uygulayabilirim ?
merhabalar :)
benim 2 tane sorum var
1. ela gözlüyüm cok hafif esmerim, sizce günlük göz makyajim nasil olmali? cok abartili olsun istemiyorum. sadece gözlerimi ortaya cikarsin yeter
2. dudaklari daha dolgun göstermek icin ne yapmaliyim?? önerebileceginiz bir ürün varmidir ??
tesekkür edeirm simdiden :)
Merhabalar; Benim cilt rengim çok solgun,herkes hastamısın diye soruyorGöz altı morluklarımda var ve bundan da çok rahatsız olduğum için fontoten kullanmak zorunda kalıyorum.Genel olarak cildimde bi problemim yok ama solgun görünmemek için ne yapabilirim?Fontoten yerine pudra mı kullanmalıyım?Pudra markası da önerirseniz sevinirim.Birde yüzümü canlı göstermem için ne tavsiye edersiniz?Şimdiden çok teşekkürler...
mrb bende primer ile ilgili bir soru soracaktım primer göz çevresi dahil tüm yüze sürülür değil mi ve birde sürdükten sonra concealer in üzerine göz çevresine fondöten sürmek sakıncalı mı
Merhaba benim cildim aşırı derecede kuru alnım pul pul dökülüyor özellikle kış aylarında nasıl bir maske ve önerebileceğiniz krem varmı yada evde uygulayabileceğim doğal maskeler
merhabalar ,primeri göz çevresine sürmeyin zarar verir.concealer sürdükten sonra göz çevresi zaten kapandığı için tekrardan fondöten sürmenize gerek yok ve ayrıca fondöteni mümkün olduğunca göz çevresine sürmeyin..concealerlar göz çevresine özel formüle edildiklerinden ötürü başka malzeme zarar verebilir..
Vallahi bildiniz kansızlığım var.İlaç kullanıyorum ama uzun süre kullanmam gerekiyormuş.Ben daha iyi görünmek içinde biraz bilgi almak istedim.Çok teşekkür ediyorum.
Evet beyaz tenliyim
Vallahi bildiniz kansızlığım var.İlaç kullanıyorum ama uzun süre kullanmam gerekiyormuş.Ben daha iyi görünmek içinde biraz bilgi almak istedim.Çok teşekkür ediyorum.
anladım birde bir arkadaş yazmış çok solgun görünüyorum diye aynı sorun bende de var ben kan testi yaptırdım kansızlık çıkmadı hatta doktor baya kanlı canlısın dedi:) tenim çok solgun ve baya açık tenliyim sarı alt tonluyum ve gözlerimn altı morluk deilde kahverengi halkalar var bir türlü kendime uygun kapatıcı ve fondöten bulamıyorum kapatıcılarda da sarı yeşil renkler oluyor sarı bir kapatıcı mı kullanmalıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?