- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
merhabalar,esmer tenliler geelde kendilerini soluk bulurlar,ışıltılı pudra önermem açıkcası siz biraz canlı renkte allık (pembe,şeftali gibi) ve çok açık olmayan pembe ruj yada nar çiçeği ruj kullanabilirsiniz..gözlerinizede siyah göz kalemi ve rimelle canlı bi görüntünüz olur,birde saç renginiz nasıldır bilemiyorum ama saç renginizi değiştirin,çok fark ettiğini göreceksiniz..ayrıca kuru cildinize bol bol nemlendirici ve güneş kremi kullanın..bol su içmeyide ihmal etmeyin.
öncelikle çok kuru ciltlere ben nemlendiriciyi en az 5 kez üst üste sürmelerini öenririrm çünkü 1 kez sürülen nemlendirici çok yeterli gelmiyor ve ayrıca yağ bazlı nemlendirici kullanın..brde size önerim fondöten öncesi pastel'in makyaj altı baz'ı var onu sürerseniz yine böyle bi problemle karşılaşmazsınız..size Alix avien'in kapatıcısını ya da fondötenini öneririrm..
t bölgem yağlı ve makyaj yaptıktan bir süre sonra parlıyor bunun için ne yapmalıyım?
Yüzümde renk bozukluğu var bunun için mineral fondoten mi önerirsiniz yoksa renkli nemlendirici mi?
yüzümde sivilce izleri var,çok değiller ama yanak bölgemde ve burun kenarlarında var biraz bide gözeneklerim açık,pürüzlü bi görüntü var sanki..çok fazla sivilce problemim olmuyo tek tük çıkar ama çıkınca büyük ve iltihaplı çıkıo o yüzden geç iyileşiyo,izleride öyle..bu izler için bi krem vaya başka bişey tavsiye edebilir misinz?:26:
mrb ben fondoten ve temizlk ürünlernde shiseidoyu kullanıyorum çok beyaz tenlıyım ve gunese cıktıgım an cildim lekelenıyor shiseidonun 50 koruma faktorlu gunes kremını almak ıstıyorum fakat bi arkadasım lancesterinkini önerdi 2sinn arasında kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz
merhabalar öncelikle bu kadar titiz cevaplar verdiğiniz için
benim sorum şu ki çenemde çıkan sivilce yada tüyleri yok etmek için yaptığım işlemlerden dolayı bazı küçük kahverengi lekeler oluştu onları nasıl giderebilirim bir öneriniz var mı acaba
ve şimdiden teşekkürler
benim gözlerim rimel sürmediğim zamanlarda uykum varmış gibi ya da hastaymışım gibi duruyo uçları aşağı doğru kıvrık galiba o yüzden sürekli de rimel sürmek istemiyorum acaba gözlerimin böyle hasta gibi bakmasını önleyebileceğim rimelsiz bi yöntem var mı :/
banada yardımcı olursanız çok sevinicem nude makyaj nasıl yapılıyor yani ne tonlarda malzeme kullanılıyor bilgilendirisen çok svinicem??
merhaba,ben açık tenli ve sarışınım.sıcak sarışınım.2 kez fondoten aldım,hem de standın başında güzellik uzmanı vardı,güya o yardımcı oldu... ama ikisininde ten rengime tam uymadığını anladım,ünlülerin fotolarını görüyrz,boğazlarının renkleriyle yüzündeki fondötenler mutlaka aynı renkte oluyr.bu detayı nasıl yakalayabilirim?bnm yüzümün rengi farklı boyun rengim farklı oluyor...şimdiden teşekkürler
Merhaba.Ben 23 yaşındayım buğday tenliyim, göz kahverengi.dudaklarım dolgun.Makyaj ypmayınca çok solgun duruyorum kansızlığımında etkisi olabilir.
Kaşlarım siyah fakat araları çok dolgun deil yani simsiyah kaşlarım yok .Kalemle blirginleştirdiğimde güzel duruyo fakat belli oluyo hangi kaş kalemini önerirsiniz?
Ayrıca bi yakınımın düğünü olacak parlement mavisi abiye elbise giyicem çok ağır olmayan ama yüzümün güzelliğini ortaaya çıkaracak bi makyaj ypmak istiyorum hangi renkleri tercih etmeliyim.eyeliner siyahmı yoksa mavimi kullanmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?