Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

evet bundan sonra konulara gore calısıp foto eklemeye calısacagımm

Eklentiler

• $229726_10150285771801122_555561121_7873775_1489752_n.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 34
Fotoğraflar harika. :)

Bu fotoğrafı yazın çekmiştim. Üzerindeki böceğe odaklanacakken güneşin azizliğine uğradım, bu açıdan çekmek zorunda kaldım. :)

Sumak'cım biz eğitim amaçlı bir program yaptık ama sana danışmayı unuttum bu esnada :26:

yok yok hıc onemlı degıl canım ben zaten ılgılenmıyorum fazla.

ewettt sen nerelerdesınnn sumak:):)

buralardayım da Masal hanımdan fırsat bulursam gelıcegım sık ssık

Bu fotoğrafı yazın çekmiştim. Üzerindeki böceğe odaklanacakken güneşin azizliğine uğradım, bu açıdan çekmek zorunda kaldım. :)

Eki Görüntüle 342893

böcek goremedım ben :) yukardan ceksen olmuyormmuydu,,cok hastayım cıdden goremedım belkı de o yuzden

Eki Görüntüle 342893

Aslında artalanı flu yapmışsın -ki bu hoş olmuş, esas odak noktana az kalmış ama dediğin gibi hem açı hem de güneş engellemiş. Bir de fotoğraflar üzerinde küçük oynamalr yapabileceğimiz programları bilgisayarınıza indirmenizi tavsiye ederim. Özellikle bazı fotoğraflarda hafif kontrast ayarları yapabiliriz

Kızlar bu tavsiye hepimiz için; '' Öğlen vakti güneşin en tepede olduğu zamandır bildiğimiz gibi, işte 11.00-12.00- 13.00 saatleri güneş ışınlarının dik olması sebebiyle fotoğraf çekmek için uygun saatler değildir.'' Bilginize...

çok iyi yaa , bende üni5versitenin toplulığuna, katıldım daha hiç geziye çıkmadık national geographic ne kadara aldın.benim teknk sıfır ama dün çıktım çektim mutlu hisseetim kendimi

Photoshop kullanıyorum; ama bu fotoğraf üzerinde belli olduğu gibi, hiçbir oynama yapmadım. :)
Doğa fotoğraflarına pek meraklı olmadığım için düzgün kareler yakalamayı da beceremiyorum.
Daha çok insan ve hayvan odaklı fotoğraflar çekmeyi seviyorum. :)

Hamsterımdan bir örnek fotoğraf göstereyim. :)

Son düzenleme:
çok iyi yaa , bende üni5versitenin toplulığuna, katıldım daha hiç geziye çıkmadık national geographic ne kadara aldın.benim teknk sıfır ama dün çıktım çektim mutlu hisseetim kendimi

National Geographic cdlerini aslında eşim hediye etti canım ve birkaç sene oldu. Şu an fiyatı ne kadardır inan bilemiyorum canım ama bir araştırayım senin için Tekniğini geliştirmek istersen bu topiği takip et derim çünkü kısmetse her hafta bir bilgi paylaşımı olacak ve konu ile ilgili fotoğraflar çekeceğiz

kızlar nıkon d 90 ım var kullanan varmı bu marka ve modelı
bı kac sorum olacak cunku

Öncelikle şunu belirteyim; modeliniz çok güzel gerçekten maaşallah...

İlk kare 'teknik açıdan' bakarsak olmamış çünkü (Bu bilgiyi not ediniz) ---> portre çekimlerinde baş ve çene kesilmemeli.

en çok ikinci kareyi beğendim, arka alanın daha sade olmasına dikkat etmenizi öneririm (herkese)

Son fotoğraftaki kompozisyon güzel. Etrafta kalabalık yok, göz yoran obje fazla yok ama 2 adım daha sola ve yine birkaç adım daha yakından çekseniz çok daha güzel olurmuş çünkü modelinizin yüz ifadesi daha net görünürdü ve sağ tarafta gereksiz boşluk oluşmazdı (yerdeki obje fotoğrafı bozuyor)

tebrikler

bu arada son fotoğrafına -affına sığınarak- herkse fikir olması açısından bazı düzenlemeler yaptım.

Canım bence hangi tür fotoğraf çekmeyi seviyorsan ona yönel çünkü herkes her tarz fotoğraf çekmeyi sevmeyebiliyor. Hamster çok sevimliymiş Daha önce söylediğim gibi; fotoğraflarımızı çekerken arka alanın sade olmasına dikkat ediyoruz bundan böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…