Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

Eki Görüntüle 342559 Eki Görüntüle 342561

bayılırım foto cekmeye cektırmeye:) bunlar benden yorumlarınıza sunulur efenim :)
üzerinde renk olarak oynandı biraz tabi bilginize

Hoşgeldin aramıza! Maaşallah ne güzle hemen de 2 kare fotoğraf eklemişsin :KK16:

Eğer kabul edersen fotoğraflar ile ilgili değerlendirmelerimi yazmak istiyorum...

İlk karede odaklama çiçeğe yapılmış ama odaklama arıda olsaydı daha mı iyi olurdu acaba?
İkinci karede pencerelerin yerleşimi çok güzel sadece sana tavsiyem kenarlardan görünen yarım görüntüleri paint programında kesersen emin ol fotoğrafın çok daha şahane görünecek :KK34:

$FOTO MACHINE.jpg $beypazarı.jpg $KURAN-I KERİM.jpg

yorumlar için çok teşekkür ederim bide bunlar var :)

hoşgeldınız kızlarrrr...

fotograflar harıka emegıne saglık ben aslında cok fotgraf uzerınde oynama taraftarı deılım hanı orjınal halı olsun dıyee ama bazen harıka seyler ortaya cıkıyor oynama yapıcada...

hangı programı kullanıyorsun buaradaa

Ben fotoğraflarla oynamayı çok seviyorum açıkçası. :KK31: Photoshop öğrenme aşamasındayım şuan ama genelde Photoscape kullanıyorum düzenleme yaparken.

İşte benim fotoğrafım

Kızlar bu haftaki konumuz odaklama ile ilgili unutmayın!

Benim bu fotoğrafımın ismi 'Başlangıç' yani kilit vurulan kapılar hep yeni bir başlangıca adım atan insanları temsil eder benim için. Fotoğrafımı da bu konuyu ele alarak çekmek istedim.

Ben fotoğraflarla oynamayı çok seviyorum açıkçası. :KK31: Photoshop öğrenme aşamasındayım şuan ama genelde Photoscape kullanıyorum düzenleme yaparken.

ben photo fıltre ile bişlr yapıyorum ama dedgım gıbı suan cekım asamasını ogrenmeye calısyorum belkı ılerde oynamalar yaparımm fotolrla oynayınca katledıyorum gıbııı gelıyor banaaa:):)

İşte benim fotoğrafım

Kızlar bu haftaki konumuz odaklama ile ilgili unutmayın!

Benim bu fotoğrafımın ismi 'Başlangıç' yani kilit vurulan kapılar hep yeni bir başlangıca adım atan insanları temsil eder benim için. Fotoğrafımı da bu konuyu ele alarak çekmek istedim.

tebrıkler emegıne sağlık :KK9:

sizinkiler kadar profosyonel deıl kızlar ama yınede eklıyorum.

Eklentiler

• $DSCF0087.jpg
    $DSCF0087.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 40
bitanede bunu ekleyım bakalım:)

Eklentiler

• $seferihisar 2.jpg
    $seferihisar 2.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 36
sizinkiler kadar profosyonel deıl kızlar ama yınede eklıyorum.

Estğ canım hiç birimiz profesyonel değiliz..
Sanıyorum bu fotoğrafı zoom özelliğini kullanarak çektin. Zoom yapılarak çekilen fotoğraflardaki sorun ne yazık ki netliğin azalmasıdır.

Bunu diğerine nispeten daha çok beğendim, kadraj eğikliği var biraz ama bu zamanla düzelecektir.
Bunu herkes için söylüyorum; manzara fotoğrafı çekerken ufuk çizgisine bakarak kadrajı ayarlayabilirsiniz. Ufuk çizgisini düz tutarak çekilen fotoğraflar çok daha güzel görünecektir :KK34:

valla şahsen ben de profosyonel değilim.hatta hiç bilgim yok dıyebilirim ama bu topikte ogrenıcem bişeyler.gözüme nasıl güzel gelıyorsa oyle cekıyorum :) bu foton dıgerıne gore daha guzel. Teknık anlamda pek bısey bılmedıgım ıcın bısy dıyemeyecegım.cyd86 daha bılgılı bu konuda.

Estğ canım hiç birimiz profesyonel değiliz..
Sanıyorum bu fotoğrafı zoom özelliğini kullanarak çektin. Zoom yapılarak çekilen fotoğraflardaki sorun ne yazık ki netliğin azalmasıdır.

Bunu diğerine nispeten daha çok beğendim, kadraj eğikliği var biraz ama bu zamanla düzelecektir.
Bunu herkes için söylüyorum; manzara fotoğrafı çekerken ufuk çizgisine bakarak kadrajı ayarlayabilirsiniz. Ufuk çizgisini düz tutarak çekilen fotoğraflar çok daha güzel görünecektir :KK34:

TEŞEKKÜRLER BİLGİLER AKLIMDA :):)
ilk fotgrafı zaten cok gelişi guzel cekmiştim
aslında itiraf edıyorum birde makınamı henuz kullanmayı beceremıyorum ya mak. kotu yada bende sorunn var :):)

valla şahsen ben de profosyonel değilim.hatta hiç bilgim yok dıyebilirim ama bu topikte ogrenıcem bişeyler.gözüme nasıl güzel gelıyorsa oyle cekıyorum :) bu foton dıgerıne gore daha guzel. Teknık anlamda pek bısey bılmedıgım ıcın bısy dıyemeyecegım.cyd86 daha bılgılı bu konuda.

tşk. bende dde teknık bılgı yok ama papatyana bayıldım belkı bırgun o papatyanın tablosunu yaparımmm :):) izninle ....

X