Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

kızlar bende fotoğrafçılığa merak salanlardanım ancak henüz bir dslr makinem yok bende kompact makineler ve cep telefonumla elimden geldiğince çekmeye çalışıyorum.lütfen olumlu olumsuz eleştiri yapın ki bende hatalarımı düzelteyim

bu arada etrafınızda temiz 2.el makine satmak isteyen varsa iletişime görüşmek isterim kızlar bilginiz olsun

Bunu ben çektim ilk fotolarım dan biri :)
Photoshopta var tabi :)

birde ben sony a33 kullanıyorum ve şöyle bir canlı fotoğraf çekmem mümkün mü acaba ve nasıl çekebilrim ?

Son düzenleme:
herkese merhaba.. her ne kadar profesyonel çekimler olmasa da bende birkaç tane eklemek istiyorum. bazıları kardeşime bazıları bana ait...

Fotoğraf tek başına teknik değildir. Son zamanlarda bir yargı gelişti. Fotoğrafı kursa gitmeden forumlardan, kitaplardan öğrenin. İyide bu iş bukadar basit olsaydı üniversitelerde 4 yıllık fakültesi olmazdı. Bu kadar insan kurslara gitmezdi. Tekniği kullanıl kulavuzunu okuyarakda çözebilir bir insan. Ama çektiklerinin ne kadarı fotoğraf olur, fotoğraf sanatına katkı sağlar tartışılır.

Bunu ben çektim ilk fotolarım dan biri :)
Photoshopta var tabi :)

birde ben sony a33 kullanıyorum ve şöyle bir canlı fotoğraf çekmem mümkün mü acaba ve nasıl çekebilrim ?

Tabiki mümkün böyle fotolar çekmek. Tripod ve basit bir aydınlatma düzeneği gerekli. Tabi makinende bir slr olmalı. Bu foto 105mm f2.8 macro lens ile çekilmiş olabilir. Tabi birde macro bir lense ihtiyacın var.

kızlar bende nikon d90 almayı düşünüyorum.
yalnız şöyle birşey var ben bu makina hakkında hiçbişey bilmiyorum fiyatları az çok biliyorum ancak nerden alıcağım garanti konusunda vs. birde lens vsbu tip şeylerdende anlamıyorum bana birazbilg verebilirseniz inanın çok sevinirim.

Arkadaşlar fotoğraf sever biri olarak bir çekiliş haberi duydum, fotografium 5. yılı şerefine d3200 hediye ediyor, burayla da paylaşıyorum belki katılmak isterseniz;

Fotografium Nikon D3200 Profesyonel Fotoğraf Makinesi Hediye Ediyor. Siz de katılın Nikon D3200, Lowepro Çanta (DSLR Video Fastpack 250 AW Sırt Çantası) ve Slik Tripod (Slik 500DX Tripod) kazanma şansı elde edin.

Fotografium Nikon D3200 Hediye Ediyor | Fotografium Blog | Fotoğraf Hakkında Her Şey... adresini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Selam bayanlar bende geldimmm
son zamanalrda acayip sarmış durumdayım fotoğraf çekemeye
Yeni makinede aldım

Bende Canon EOS 600D kullanicisiyim Yalniz simdiye kadar pek firsatim olmadi foto cekmeye hem sinavlardan hem isten bu arada yagmurlu havadan...

Bu ilk cektigim resimlerden biriydi...

herkese iyi geceler kızlar... bu aralar fotoğraf çekmeye merak sardım aslında eşim yüreklendirdi beni..kendisi cidden güzel fotoğraf çeker.. makine olarak nikon almayı düşünüyoruz...kişisel çekimlerden başlayarak düğün & nişan & doğum hikayeleriyle devam etmek istiyoruz hem hobi olarak hemde mesleğe dönüştürmeye çalışarak... bakalım umarım başarabilirz

.........................................................

Eklentiler

• $39.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
nikon l310 aldık 1 ay kadar oldu çok memnunuz eşimle bende fotoğraf meraklısıyız.harika şeyler yakalıyoruz.bu makineden almak isteyen varsa tavsiye ederim.isterseniz resim koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…