- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
-
- Konu Sahibi madamcocomo
Eki Görüntüle 342559 Eki Görüntüle 342561
bayılırım foto cekmeye cektırmeye:) bunlar benden yorumlarınıza sunulur efenim :)
üzerinde renk olarak oynandı biraz tabi bilginize
tamam bana uyar buarada ekleyemedım 1-2 foto ekleym dedım ama albumede ekleyemedım buyuk oluyorr halbukııı kucltebılyrdm hep neyseee artık baslarzz yenı fotolaraaa
Çok yararlı ve açıklayıcı bilgiler, emeğinize sağlık. :)
Bir fotoğraf aşığı olarak, aranıza katılmış bulunuyorum ben de.
hoşgeldınız kızlarrrr...
fotograflar harıka emegıne saglık ben aslında cok fotgraf uzerınde oynama taraftarı deılım hanı orjınal halı olsun dıyee ama bazen harıka seyler ortaya cıkıyor oynama yapıcada...
hangı programı kullanıyorsun buaradaa
picassa kullanıyorum ben. photoshop u ogrenmeyı isterdim ama. karısık geldıbana biraz:)
Paint kullanarak fotoğrafın boyutunu küçült istersen canım.
Eki Görüntüle 342566 Eki Görüntüle 342567 Eki Görüntüle 342568
yorumlar için çok teşekkür ederim bide bunlar var :)
Eki Görüntüle 342566 Eki Görüntüle 342567 Eki Görüntüle 342568
yorumlar için çok teşekkür ederim bide bunlar var :)
Ben fotoğraflarla oynamayı çok seviyorum açıkçası.Photoshop öğrenme aşamasındayım şuan ama genelde Photoscape kullanıyorum düzenleme yaparken.
işte benim fotoğrafım
[ımg]http://img576.imageshack.us/img576/7441/img0739fimzalkk.jpg[/ımg]
kızlar bu haftaki konumuz odaklama ile ilgili unutmayın!
Benim bu fotoğrafımın ismi 'başlangıç' yani kilit vurulan kapılar hep yeni bir başlangıca adım atan insanları temsil eder benim için. Fotoğrafımı da bu konuyu ele alarak çekmek istedim.
sizinkiler kadar profosyonel deıl kızlar ama yınede eklıyorum.
bitanede bunu ekleyım bakalım:)
harika yaaaa.tebrik ederim. Mükemmel:)
bitanede bunu ekleyım bakalım:)
Estğ canım hiç birimiz profesyonel değiliz..
Sanıyorum bu fotoğrafı zoom özelliğini kullanarak çektin. Zoom yapılarak çekilen fotoğraflardaki sorun ne yazık ki netliğin azalmasıdır.
Bunu diğerine nispeten daha çok beğendim, kadraj eğikliği var biraz ama bu zamanla düzelecektir. Bunu herkes için söylüyorum; manzara fotoğrafı çekerken ufuk çizgisine bakarak kadrajı ayarlayabilirsiniz. Ufuk çizgisini düz tutarak çekilen fotoğraflar çok daha güzel görünecektir
valla şahsen ben de profosyonel değilim.hatta hiç bilgim yok dıyebilirim ama bu topikte ogrenıcem bişeyler.gözüme nasıl güzel gelıyorsa oyle cekıyorum :) bu foton dıgerıne gore daha guzel. Teknık anlamda pek bısey bılmedıgım ıcın bısy dıyemeyecegım.cyd86 daha bılgılı bu konuda.