- 3 Şubat 2011
- 25
- 18
-
- Konu Sahibi madamcocomo
Elbette... Zaten eline makinayı alıp bol bol çekim yapmak da seni zamanla bir adım ileriye taşıyacaktır. Hani insan bir işi uzun süre yapmayınca 'köreldim' diye bir tabir kullanır ya işte körelmemek için bol bol deklanşöre basmalıBu arada ilk fotoğraf çekmeye başladığım zamanlar bir yerde okumuştum; 'fotoğraf çekerken sakın çektiğiniz fotoğraflara bakıp bazılarını silmeyin çünkü eve gidip bilgisayarınızda tek tek incelediğinizde belki de o günü anlatan en anlamlı kare o olacaktır...'
tam ruh halimi anlatan bir cümle oldu valla:2: siz herhangi bir eğitim aldınız mı?
Fuji' nin bir modelini eşim de almıştı geçen sene ama pek memnun kalmadığımız için iade ettik :/
Fotoğraflarımı beğendiğin için çok teşekkür ederimBence çekmeye devam et canım, eminim zamanla hoşuna giden kareler görmeye başlayacaksın objektifinde
Bir kurs ya da okuldan eğitimini almadım ama bir fotoğraf kulübüne üyeyim, fotoğraf gezilerine katılıyorum. Zaten yeni tanıştığım amatör ve profesyonel fotoğrafçı arkadaşlarım da o sırada fotoğraf çekerken yardımcı oluyorlar sağolsunlar. Ayrıca National Geographic'in fotoğrafçılık ile ilgili eğitim cd'lerini aldım. Yani kendi kendimi geliştiriyorum diyebilirim
evet bende makınamdan memnun kalmadım gg den almstm yurt dısı geldı ıade olayınıı ozmn yapmadm belkı makınadn anlmyrm dıyee haladaaa makınadamı bendemı problem cozemedımm buhafta bırz foto cektımdış mekanda guzel cekıyor gıbı sanırım problem bende hehe neyse ccozcezz egerkı gercktn guzel cekımelr yapmaya baslarsamm yenı bir makına alıcammm...burda aslında bılgılerı paylaşşak guzl olur topic cok durgun
Selam tatlım,
Bana da fotoğraf kulubu önerebilir misin, bu çevreye yabancıyım ancak kendimi hiç becerikli hissetmesem de fotoğraf çekmeye çok ilgim var :) Eğitime gidecek vaktim de yok, sanırım fotoğraf kulupleri bana da yardımcı olabilir :)
Çok teşekkürler, kayıt oldum ben de :)
Çok geçmiş olsun canım, Cumartesi bir programım yok görünüyor, katılırım büyük ihtimalle :) Umarım en kısa sürede iyileşir, sen de katılırsın :)
Bir önerim olacak hanımlar. İster digital ister profesyonel makina olsun, her fotoğrafsever burada yazılan teknik bilgi sonrasında o konu ile ilgili fotoğraf çeksin ve buraya eklesin. Yani alıştırmalı olarak işleyelim konuları. Ne dersiniz?
canım harıkasın bılgıler cok guzel dur bakalım deneyecegım bikaç foto buarada hafta sonu bıraz foto cekmstm 2 tane yükleyım bakalımmm nasıl olmus...
Estğ canım, sağolasın...
Tamamdır o zaman ilk olarak yukarıdaki bilgileri dikkate alarak odaklama ile ilgili fotoğraflar çekiyoruz. Her hafta konumuz değişecek. Çekeceğimiz konuya doğru odaklama yapabildik mi hepimiz burada birbirimizin fotoğraflarını eleştireceğiz. Tabii bu eleştiriler daha iyi kareler elde etmemiz için olacak yoksa asla birbirimiz kırmak, yıpratmak için değil
Eki Görüntüle 342559 Eki Görüntüle 342561
bayılırım foto cekmeye cektırmeye:) bunlar benden yorumlarınıza sunulur efenim :)
üzerinde renk olarak oynandı biraz tabi bilginize
Çok yararlı ve açıklayıcı bilgiler, emeğinize sağlık. :)
Bir fotoğraf aşığı olarak, aranıza katılmış bulunuyorum ben de.