- 27 Kasım 2010
- 17
- 0
-
- Konu Sahibi madamcocomo
keşke daha önce cevap alabilseydimben siparişi verdim birkaç güne kadar gelir sanırım.neyse şimdilik bununla öğreneyim şuan bulunduğum yer nedeniyle eğitim alma şansımda yok yaz tatilinde memlekete gidince kursa gitmeyi düşünüyorum.şimdilik internetten eğitim cd si indiriyorum.onlardan biraz yardım almaya çalışacam.birde anlamadığım konuları sizede danışmak isterim yardımcı olursanız sevinirim
merhaba kızlar,
bende canon 500d varve çok memnunum
geçenlerde istanbuldan zum lens aldım canonunkiler pahalı olduğundan ve henüz o kadar para verecek profesyonellikte olmadığımdan sigma ile başlamaya karar verdim ve apolu 70-200ümden de çok memnunum
haftaya yurtdışına çıkıyoruz pragda olacağız ve o muhteşem binaların çekimlerini yapmak için sabırsızlanıyorum -her ne kadar bina fotoğraflarında perspektifi tam oturtamasam da :)-
merhaba kızlar bi sorum olacak ben profesyonel makinaların özelliklerini çok fazla bilmiyorum ama, fotoğraf çekmeye ilgim var ve iyi bir makina almayı istiyorum. aradığım fiyat aralığında nikon d 5000 ile d3100 var. sizce hangisini tercih etmeliyim bana bu konuda yardımcı olur musunuz?