- 17 Ağustos 2011
- 1.136
- 1
-
- Konu Sahibi madamcocomo
isteyenlere prof çekim yapabilicem işte :)
HOŞGELDIN BENDE GECEN SENEEE ALMISTIM FUJI 2500 AMA SENIN FOTOLARINA BAKTIM HARIKALAR OKDR GUZEL FOTOFRAFLAR CEKEMEDIM HENUZ ZATEN MAKINAMIda begenmıyorum cekım kalıtesı sanırım kötuMerhaba hanımlar, ben de 3 yıldır amatör olarak fotoğrafçılık ile ilgileniyorum. Fotoğraf çekmek artık bir tutku haline geldi diyebilirimBaşlangıçta kompakt bir makina ile başladım; Kodak Easyshare Z1015 IS. Canon EOS 450D ile devam ediyorum çekimlere...
HOŞGELDIN BENDE GECEN SENEEE ALMISTIM FUJI 2500 AMA SENIN FOTOLARINA BAKTIM HARIKALAR OKDR GUZEL FOTOFRAFLAR CEKEMEDIM HENUZ ZATEN MAKINAMIda begenmıyorum cekım kalıtesı sanırım kötuçok mutsuzummm
bende geldimmmmmmm canon550d var benimde alalı 2 ay oldu ama 1 senedir ilgileniyordumfotoğrafla herhangi bir kursa gitmedim ama benim biraz bakış açım dar galiba istediğim gibi kareler çıkmıyor ortaya zamanla olur mu bilmem
Merhabalar, hoşgeldin
Bence bunun püf noktası bol bol fotoğraf izlemek. Fotokritik, Objektif foto vs gibi pek çok fotoğraf sitesi var bence bunlardan birine üye olarak başlayabilirsin. Hem fotoğraflarına yapılan eleştiriler hem de başkalarının fotoğraflarına yapılan eleştirileri okuyarak kendini geliştirebilrsin diye düşünyorum
selam kizlar bende CANON marka profesyonel bi makina almak istiyorum ama hangisi karar veremedim 30d-550d -450d-600d iste dahasi :)
benim yemek blogum var daha fazla yemek resimleriyle ilgileniyorum ama suan yeni bebegim var onun resimleri cekmek istiyorum yani hertur resim icin :) hangi makina alayim, sanirim lensli olunca daha iyi olur, almisken lenste olsun diyorum
fikirlerinizi bekliyorum
cyd86 sanirim seninde blogun var , senin resimler nerde ben goremedik baksaktim, seninki 450 imis sanirim memnunsun tavsiye ediyomusun
evet evet bunları takip ediyorum her gün face olsun forum olsun takip ediyorum devamlı.fakat sık sık çekemiyorum ondan da olabilir mi?
selam kizlar bende CANON marka profesyonel bi makina almak istiyorum ama hangisi karar veremedim 30d-550d -450d-600d iste dahasi :)
benim yemek blogum var daha fazla yemek resimleriyle ilgileniyorum ama suan yeni bebegim var onun resimleri cekmek istiyorum yani hertur resim icin :) hangi makina alayim, sanirim lensli olunca daha iyi olur, almisken lenste olsun diyorum
fikirlerinizi bekliyorum
cyd86 sanirim seninde blogun var , senin resimler nerde ben goremedik baksaktim, seninki 450 imis sanirim memnunsun tavsiye ediyomusun