Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

ben de fotograf çekmeyi çok seviyorum başlangıç makinesi olarak fujifilm aldım daha sonra nikon alıcam

bende geldim dıptısdıptısı takip ediyorum ehehueh :))))
canon 60d kullanıcısıyım kendi çapımda çekimler yapıyorum şimdilik . Çocuk doğurmadan önce eğitimini alayım dedim
ama olmadı.Artık kızımı büyüttükten sonra daha detaylı devam edicem .

hem fotoğraf benim gerçekten tutkum hem de bir arkadaşımla beraber açıcaz 6+1 teraslı bi ev tutcaz salıncaklar playstationlar havada uçuşacak :) kendim için istiyorum yani, ekipmanımı tamamlarsam hem orda fotoğraf çekeceğim hem de eğlenceli bir ev olacak, öyle :)

Selam Kızlar,

Bundan tam 3 sene önce "ben de başalyacağım fotoğraf çekmeye" diye bir hevesle aldığım olympus sp560uz marka dslr olmayan ama hazırlık olarak sayılan bir makina edinmiştim... Tam 3 senede 50 fotoğraf çekmişsem çekmişimdir, bu konuda yeteneğimin olup olmadığından emin de değilim, ama en azından geliştirebileceğime karar verip makinamı tozlu kılıfından çıkardım ve sürekli çantamda taşımaya başladım :) Hedefim bol bol okuyup, mutlaka her gün fotoğraf çekip kendimi geliştirmek ve bir Nikon veya Canon dslr'a terfi ederek daha da ilerletmek, ve hayalini kurduğum sergiyi açabilmek (aklımdaki konusu en az 6 senedir hazır da) :)

Bu işe gönül verenlere gönülden selamlar :)

Benim de kuzenim amatör olarak ilgileniyor, tabii ben de poz veren olarak ilgi aşamasındayım :) Bir Nikon'um olursa bir gün paylaşıcam :)

Merhaba hanımlar, ben de 3 yıldır amatör olarak fotoğrafçılık ile ilgileniyorum. Fotoğraf çekmek artık bir tutku haline geldi diyebilirim Başlangıçta kompakt bir makina ile başladım; Kodak Easyshare Z1015 IS. Canon EOS 450D ile devam ediyorum çekimlere...

HOŞGELDIN BENDE GECEN SENEEE ALMISTIM FUJI 2500 AMA SENIN FOTOLARINA BAKTIM HARIKALAR OKDR GUZEL FOTOFRAFLAR CEKEMEDIM HENUZ ZATEN MAKINAMIda begenmıyorum cekım kalıtesı sanırım kötu çok mutsuzummm

HOŞGELDIN BENDE GECEN SENEEE ALMISTIM FUJI 2500 AMA SENIN FOTOLARINA BAKTIM HARIKALAR OKDR GUZEL FOTOFRAFLAR CEKEMEDIM HENUZ ZATEN MAKINAMIda begenmıyorum cekım kalıtesı sanırım kötu çok mutsuzummm

Fuji' nin bir modelini eşim de almıştı geçen sene ama pek memnun kalmadığımız için iade ettik :/
Fotoğraflarımı beğendiğin için çok teşekkür ederim Bence çekmeye devam et canım, eminim zamanla hoşuna giden kareler görmeye başlayacaksın objektifinde

bende geldimmmmmmm canon550d var benimde alalı 2 ay oldu ama 1 senedir ilgileniyordumfotoğrafla herhangi bir kursa gitmedim ama benim biraz bakış açım dar galiba istediğim gibi kareler çıkmıyor ortaya zamanla olur mu bilmem

Merhabalar, hoşgeldin
Bence bunun püf noktası bol bol fotoğraf izlemek. Fotokritik, Objektif foto vs gibi pek çok fotoğraf sitesi var bence bunlardan birine üye olarak başlayabilirsin. Hem fotoğraflarına yapılan eleştiriler hem de başkalarının fotoğraflarına yapılan eleştirileri okuyarak kendini geliştirebilrsin diye düşünyorum

evet evet bunları takip ediyorum her gün face olsun forum olsun takip ediyorum devamlı.fakat sık sık çekemiyorum ondan da olabilir mi?

selam kizlar bende CANON marka profesyonel bi makina almak istiyorum ama hangisi karar veremedim 30d-550d -450d-600d iste dahasi :)
benim yemek blogum var daha fazla yemek resimleriyle ilgileniyorum ama suan yeni bebegim var onun resimleri cekmek istiyorum yani hertur resim icin :) hangi makina alayim, sanirim lensli olunca daha iyi olur, almisken lenste olsun diyorum
fikirlerinizi bekliyorum

cyd86 sanirim seninde blogun var , senin resimler nerde ben goremedik baksaktim, seninki 450 imis sanirim memnunsun tavsiye ediyomusun

Selam, hoşgeldin... Ben 450D kullanıyorum ve memnunum

Evet blogum var ismi Mor Leke Blogumda hepsi olmasa da zamanla fotoğraflarımı paylaşıyorum. Bloguma girdiğinde sağ tarafta etiketler bölümü var oradan 'Ceyda Çakmak Photography' olanı tıklarsan eklediğim fotoğrafları görebilirsin canım. Aynı şekilde kk'da da By Ceyda Çakmak Photography diye bir topik açmıştım ama sanırım topik linki vermek yasak. :26:

evet evet bunları takip ediyorum her gün face olsun forum olsun takip ediyorum devamlı.fakat sık sık çekemiyorum ondan da olabilir mi?

Elbette... Zaten eline makinayı alıp bol bol çekim yapmak da seni zamanla bir adım ileriye taşıyacaktır. Hani insan bir işi uzun süre yapmayınca 'köreldim' diye bir tabir kullanır ya işte körelmemek için bol bol deklanşöre basmalı Bu arada ilk fotoğraf çekmeye başladığım zamanlar bir yerde okumuştum;
'fotoğraf çekerken sakın çektiğiniz fotoğraflara bakıp bazılarını silmeyin çünkü eve gidip bilgisayarınızda tek tek incelediğinizde belki de o günü anlatan en anlamlı kare o olacaktır...'

bende 550D, kullanıyorum makineden çok lens çok önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…