Doğuma Hazırlık Prof.Hasan kafalı hakkında bilgisi olanlar ??? Yardım..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar ama gitmedim ben Günnur Hanım a gidiyorum çok mennunum
2015 de Günnur hanıma gitmiştim takibe çok memnun kalmıştım hep detaylı ult bakıyorduk odadaki küçük ult bakmıyordu çok detaylı anlatıyor bilgi veriyordu. O zaman doğum yoktu henüz hastanede sonra dan Hastane taşındı yenilendi doğum fln eklendi acaba hala büyük ult mı bakıyor ki yine ona gitmek istiyorum ama evime çokda uzak düşüyor

Bende ortadogu da zeynep hanima karar verdim
Gecen hafta zeynep hanimda ilk muayenimi oldum
Cok tatli bir bayan bana guven verdi
Insallah dogumda da rahat olurum

Bende ortadogu da zeynep hanima karar verdim
Gecen hafta zeynep hanimda ilk muayenimi oldum
Cok tatli bir bayan bana guven verdi
Insallah dogumda da rahat olurum
Hadi hayırlı olsun.Renkli usg Açıyor mu ?

Bir kere gittim renkli usg vermedi normal suyah beyaz verdi
Bayramdan sonra tekrar gidecegim
Sorarim veriyorsa isterim
Benimki vermiyor da ondan sordum cihazları sadexe siyah beyaz özellikteymiş

ben günnur hanım a gidiyorum siyah beyaz ultrasonu ama büyük derken neyi kastettiniz bilmiyorum çok memnunum güzelce anlatıyor gösteriyor ama ellerini ayaklarını gecenlerde saçlarını bile gördük kızımın ilgili bir doktor seviyorum kendisini

Purpplee HEYECANLIYIM kızlar aradan uzun zaman geçmiş ama şuan fiyat arayışı içindeyim. Sezeryan olacak doğumum özel ortadoğu hastanesinde siz nekadar verdiniz? Ben doğudayım telefon ile görüştüm az önce fakat bilgi vermiyorlar,yüz yüze fiyat bilgisi veriyorlarmış eşimin işinden dolayı doğudayım gidebilme gibi bir ihtimalim yok ?

1 ekimde doğum Yaptım 3000 verdim İlksanlılara yüzde 5 indirim oluyordu indirimli haliydi sanırım.Spinal sezerysn oldum normal doğum ile fiyat farkı yoktu

1 ekimde doğum Yaptım 3000 verdim İlksanlılara yüzde 5 indirim oluyordu indirimli haliydi sanırım.Spinal sezerysn oldum normal doğum ile fiyat farkı yoktu
Acaba nekadar zam geldi. Birde memnun kaldınmı canım doktorun kimdi? Kaç gece kaldın. Kusura bakma çok soru sordum ama telefondan bilgi vermiyorlar hiç bir şekilde. Polis eşlerinede sanırım %10 indirim yapıyorlarmış. Çok teşekkürler

Ne kadar zam geldiğini bilemem doğumdan Sonrasını takip etmedim.iki gece kaldım kesimin biraz eğri olması dılında memnun kaldım.Riskim yoktu her şey yolunda gitti darısı sana.Başlıkta belirttiğim doktordu Hasan kafalı

merhabalar öncelikle geçmiş olsun ben şuan hamileyim ve Hasan hocanın hastasıyım açıkçası ilk bebeğimin doktoru dan çok memnundum o yüzden bir türlü elektrik tutmadı hasan hocayla
ama riskli bı gebeyim ve bı açıdan mecburum. Beni en çok sabırsız tavrı rahatsız ediyor bir soru sorsam sonunu beklemeden beni dinlemeden hemen itiraz ediyor ve genellikle olumsuz karşılık veritor. Kesinizin yamuk olduğundan bahsetmissiniz bu nasıl bir hata ben şu an ürktüm resmen.

Teşekkür ederim.siz de sağlıkla kucaginiza alirsiniz bebeğinizi.evet maalesef ayniseylerden ben de rahatsizdim.bayagi aceleci girmekle çıkmam 2 dk oluyordu.soracaklarimi unutuyordum.allahtan her şey normaldi.tetkik ve tedavileri iyi ama.erken dogumriskm olmuştu durdurmuştu.dogum sonrası da diğerleri tek gece,o iki geceyatirmisti iyi oldu bana kesim biraz eğri oldu ve kaybolmadi ama ikimiz de sağlıklı çıkınca onemsemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…