Slm hanımlar,
26+3 günlük hamileyim.Doğum için takiplerime Ankara özel ortadoğu hastanesinde devam etmeye karar verdim.prof Hasan kafalı ya gidiyorum.Evimize yakın olduğu için o hastaneyi tercih ettim.Bu doktor Hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi ,lütfen...
Günnur hnm hskkında nette hiç iyi yorum okumadım ama her yorum gerçek değil demekkicanım iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar ama gitmedim ben Günnur Hanım a gidiyorum çok mennunum
Iyi o zaman csnım çok sevindim senin adına.Senin haftan kaçtı ki aynıydık sanki seninlecanım ben çok memnunum ben arkadaş tavsiyesi ile gittim çok da memnunum şimdiye kadar sorun yaşamadım çok şükür
32+1 canım benimIyi o zaman csnım çok sevindim senin adına.Senin haftan kaçtı ki aynıydık sanki seninle
Oooo iyiymiş maşallah az kalmış senin 26+5 teyim ben daha32+1 canım benim
Oooo iyiymiş maşallah az kalmış senin 26+5 teyim ben daha
Sağlıcakla gelsinler inş normal mi düşünüyorsunevet canım az kaldı son 8 hafta heyecanla bekliyoruz bakalım minnoşları
Sağlıcakla gelsinler inş normal mi düşünüyorsun
Ben sezeryan istediğimi söyledim o sebeple özeli Seçtimevet canım normal doğumu çok istiyorum ama henüz netlik yok benim ufaklık sürekli dönüyor doktorum da normalden yana bakalım bekleyip göreceğizsen ne düşünüyorsun peki?
olabilir canım hakkında hayırlısı olsun bende normal doğumu vücud normal seyrinde devam ettiği için istiyorum.Ben sezeryan istediğimi söyledim o sebeple özeli Seçtimmalesef çok cesur Değilim bu konuda,hamilelik öncesi vajinusmus vardı tsm bitmiş değil ondan böyleyim sanırım Hayırlısı
Epidural isticem ben de görmek istiyorum doğum anınıolabilir canım hakkında hayırlısı olsun bende normal doğumu vücud normal seyrinde devam ettiği için istiyorum.birde doğar doğmaz bebeğimi görebilmeyi çok istiyorum tabi sezeryan derse de doktor yapacak bir şey yok. bebişler sağlıklı olsun da her ikisinde de kucağımıza alıyoruz netice de
Günnur Hocada Doğum yapmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki Asla Risk almaz . Normal dogum yanlısı görünür ama 37 haftadan itibaren gelmedi gelmedi söylenmeye başlar . Son hhafta da da ya kreçlenme var ya suyun fazla ya da suyun az diyerek sezeryana yönlendirir. Cesaretli bir kadın değil asla. Normal dogumun arkasında durmaz pek açıkcası. Bide zaten son haftada artık doğsun bi an önce die beklerken doktorun bu atagı ile kendinizi sezeryanda bulursunuz. Allah var iyi sevimli bir doktor ama standart bence. Heleki normal dogum ile alakalı okadar seminere falan katılırken böle yapması üzücü. Beni azcık yüreklendirmesi beklerdim açıkcası . Bu anlamda doktordan destek görmek çok öenmli son dakkaya kadar aklımda normal doğum varken bebeğin irileşmeye başladı sıkıntı olacak dediği için kendimi sezeryan olurken buldum.
Canım korkma . Genel anlamda tavrı böyle günnur hocanın. Gaziye gidiyorum canım şimdilik bakalım .Doğuma naparım bilmiyorum ama henüz karar vermedim.anladım canım korktum su anda ben arkadaş tavsiyesi ile gittim Günnur hanıma arkadaşımın bazı sıkıntıları olduğu için sezeryan oldu ancak aynı gün 2 kişiye normal doğum yaptırmış bende normal doğumu çok istiyorum tabi ne olur bilmiyorum.sen tekrar hamilesin galiba sen hangi doktora gidiyorsun peki?
Doğum sırasındaki ve sonrasındaki Davranışları nasıl peki ? Hasan kafalıya gidiyorum gönüllü olarak sezerysn istedim çok merak ediyorum doğum zamanı gelince nasıl olucakCanım korkma . Genel anlamda tavrı böyle günnur hocanın. Gaziye gidiyorum canım şimdilik bakalım .Doğuma naparım bilmiyorum ama henüz karar vermedim.
anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah her şey yolunda gider de normal doğum yaparımCanım korkma . Genel anlamda tavrı böyle günnur hocanın. Gaziye gidiyorum canım şimdilik bakalım .Doğuma naparım bilmiyorum ama henüz karar vermedim.
Hasan Kafalı gazinin eski hocası çok iyidir gönül rahatlığıyla gidebiilirsin. Ama gönüllü sezeryan olayını en baştan bir daha düşün derim. Hastane de geçen yıl yaptım dogumu . Muayneler de sekreter hatalası falan yaşamıştım epey. Ama dogum sonrası sıkıntı yoktu iyi geçti yada ben umursamadım bebeği kucağıma alınca:) Bide bebeğim 5 gün küvozde yatmıştı. Anneden kaynaklı enfeksiyon dediler . Günnur hoca son aylarımda hiç idrar tahlili falan istememişti . Ya da kan tahlili. Neyse sonuçta bebeğim kucağımda kocaman oldu . Ben bunları yaşadım . Herkes aynı şey yaşayacak değil ama . Bakış açısı sans birazda:)Doğum sırasındaki ve sonrasındaki Davranışları nasıl peki ? Hasan kafalıya gidiyorum gönüllü olarak sezerysn istedim çok merak ediyorum doğum zamanı gelince nasıl olucak
Teşekkürler canım.Hasan Kafalı gazinin eski hocası çok iyidir gönül rahatlığıyla gidebiilirsin. Ama gönüllü sezeryan olayını en baştan bir daha düşün derim. Hastane de geçen yıl yaptım dogumu . Muayneler de sekreter hatalası falan yaşamıştım epey. Ama dogum sonrası sıkıntı yoktu iyi geçti yada ben umursamadım bebeği kucağıma alınca:) Bide bebeğim 5 gün küvozde yatmıştı. Anneden kaynaklı enfeksiyon dediler . Günnur hoca son aylarımda hiç idrar tahlili falan istememişti . Ya da kan tahlili. Neyse sonuçta bebeğim kucağımda kocaman oldu . Ben bunları yaşadım . Herkes aynı şey yaşayacak değil ama . Bakış açısı sans birazda:)