Prof Dr Selçuk İnanlı

canm amelytını oluosun su an sanırım umarım dondugunde foto ve yorumlarını paylaşırsın bizlerle doktor araştırması içndeym

Merhaba ben yeni uye oldum ve selcuk inanli beye burun ameliyati olmus arkadaslardan bilgi almak istiyorumm ayrica resimleri olanlarda yazabilir mi ekleyip gormek istiyorum kararsizim acikcasi

Merhaba ben yeni uye oldum ve selcuk inanli beye burun ameliyati olmus arkadaslardan bilgi almak istiyorumm ayrica resimleri olanlarda yazabilir mi ekleyip gormek istiyorum kararsizim acikcasi

Ayrica selcuk beyden daha iyi dusundugunuz doktor var mi burun ucunda basarili olan

Güzelim sana çok içtenlikle anlatıyorum... benim burun ameliyatımı da Selçuk Bey yaptı.. sana kesinlikle diyebilirimki daha başarılı doktor yok Selçuk Bey'den... yakın bi arkadaşımın tavsiyesi ile gittim.. (arkadaşımın burnu da muhteşem olmuştu hem dogal hem güzel).. Bi kere ilk muayeneden son dakikaya kadar Selçuk bey her zaman yanında her zaman destek.. en ufak bi sorunu bile hiç üşenmeden çok büyük özenle cevaplıyor. bu ameliyatların bizim için ne kadar önemli oldugunun cok bilincinde. ben amleiyatımdan çok çok memnunum. Ayrıca kendisi KBB cı oldugu için işin estetik yönünü zaten muhteşem yapıyor ama aynı zamanda sağlığını da esttik ugruna kaybetmemeni sağlıyor. tatlım nefes alamazsan estetik ne iş yarar? şimdi de kuzenim ameliyat olucak kendisine o da çok heycanlı :)

ya arkadaşlar selçun ınanlıya amelıyat olan bırının footgraflarını gormek ıstıyorum bu forumdan ... lutfen yardım edın kafam karıstı emre ılhan mı selcuk ınanlı mı dıye ? ve son 2012 fıyatlarını bılen varmı ?

Ben 2 ay once selcuk inanli ya ameliyat oldum gayet memnunum dogal oldu fotograf koyamiyorum kotam yeterli degil ama cok iyi bir doktor sicak kanli ve isinde de cok basarili ben atasehir estethica hastanesinde 6000 tl ye ameliyat oldum

Men Azerbaycandan yaziram.Selcuk Inanli hakkinda internetden bilgi aldim.Kendisiyle mesajlasdim.Burun ameliyyati icin Turkiyeye gelmeyi pilanliyorum.Evet,gercekden cok guzel bir insan,cok da samimi.Sadece gelmezden once onun hastalari ile tanismak,onlarin da fikrini almak istiyorum.Sorularimi cevaplarsaniz memnun olurum.Temmuzda duyunum var.Burunun tamamen sagligina kovusmasi ne kadar zaman surer ve ameliyyat masraflari ne kadar tutar? Bir de ki,Selcuk Inanlinin Turkiyede en iyi doktor oldugunu soyleye bilirmisiniz acaba? Dogrusu buna hic subhem yok.Tesekkur ederim,saygilar ve sevgiler !

Ben de yeni uye oldum.Amma Selcuk beyle ilgili pek cok sey bilmesem de onun cok iyi bir insan oldugunu soyleyebilirim.Kendisile mesajlasdim,sorularimi cevapsiz birakmadi,sag olsun.Yapdigi ameliyyati da YouTube saytinda Dr.Prof.Selcuk Inanli yazarak oradan izleyebilirsin.Bence cok mukemmel biri.Cok beyendim.Ileride Turkiyeye gelmeyi pilanliyorum,su an Azerbaycandayim.Bence tam aradigim bir doktor.

Ben de Selçuk inançlıya ameliyat olucam fotolarınıgörebilirmiyim ameliyattan sonraki cnm

kızlar dogal gorunumlu bır amelıyat ıcın ozellıkle teoman dogan ısmını cok duydum. var mı oneren? ona olmayı dusunen, fıyatlar ne kadar ucukmus bu arada.

Ben de bir hafta once selcuk beye ameliyat oldum, ameliyat cok basarili gecti dedi doktorum ve cok ince calisan bir doktor... Yarin dikislerim alinacak bakalim:)

ilk defa bu doktorun adını duydum foto paylaşır mısınız ve maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim

Ben de aynı şekilde, eğer foto paylaşabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu mesajınızın üzerinden baya zaman geçmiş, burnunuzdan hala memnun musunuz ? düşme, çökme, nefes alamama gibi sorunlarınız yoktur umarım ?

Teşekkürler.

Ben de bir hafta once selcuk beye ameliyat oldum, ameliyat cok basarili gecti dedi doktorum ve cok ince calisan bir doktor... Yarin dikislerim alinacak bakalim:)

engineer1, çok geçmiş olsun. İnşllah sonuçları istediğiniz gibi olur :) son durumunuzu ve fotonuzu iletebilirseniz çok sevinirim.

teşekkürler.

İnternete fotoğraf koymak istemiyorum kızlar iş hayatım dolayısıyla ancak şunu söyleyebilirim, çook çok çok mutluyum... Selçuk beyi çooook seviyorum ya :)) 1 ay oldu benim ne şişlik ne birşey, bi kaç aydır görüşmediğim insanlar burnumu yaptırdığımı farketmiyor bile, sende bir güzellik var ama ne diyip duruyorlar :) önemli olan da bu bence, doğal ve güzel bir buruna sahip olmak. O yüzden daha fazla düşünüp kafa karıştırmayın, ben Selçuk Bey'e salı günü gitmiş ve perşembe günü ameliyat olmuş insanım, cesaret edin ve hayatınıza çok mutlu devam edin :)

öptüm kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…