- 1 Mart 2012
- 1.028
- 28
- 373
- Konu Sahibi koyukahverengi
-
Kız kardeşim yaklaşık 2,5 yıl önce 2.ameliyatını selçuk beye oldu şimdi inanılmaz memnun bende 30 nisana gün aldım ameliyat olacagım selçuk beye çok araştırdım dediginiz gibi drlar ugraşmak istemediklerinden faiş fiyatlar veriyorlar ben 15binli rakamları ve üzerini bile işittim selçuk bey fiyat olarakta en makuluydu ayrıca kliniginde burnunu yapmış oldugu hastalarını ve kızkardeşimin burnunu baz alırsam mükemmeliyetine inanıyorum
Ayrica selcuk beyden daha iyi dusundugunuz doktor var mi burun ucunda basarili olan
ben de 8 ay önce selçuk inanlı ya rinoplasti ameliyatı oldum. ameliyattan önce bu konuda çok araştırma yaptım, kulak burun boğaz asistanı bir arkadaşım var kendisi bu camiada ki tüm hocaları biliyor ve seminerlere,kongrelere katılıyor, nefes alma problemim olmaması için plastik cerraha değil de kbb doktoruna gitmemin daha iyi olacağını söyledi, selçuk inanlı yı da o tavsiye etti. çok memnunum, okadar doğal oldu ki, en önemlisi nefes alma problemim hiç olmadı. doktorumdan çok memnunum ve herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Merhaba ben yeni uye oldum ve selcuk inanli beye burun ameliyati olmus arkadaslardan bilgi almak istiyorumm ayrica resimleri olanlarda yazabilir mi ekleyip gormek istiyorum kararsizim acikcasi
aa canım vallahı fıkır almak ıstıosan gel ınsanlar yurtdısından gelıor orasıda oyle ama en fazla ne kadar kontrole gelıorsunkı zaten amelyat oldukdan sonra :S bu yakada kalıcaın ılk bır hafta ıcın kımse yokmukı:S
Ben de Selçuk inançlıya ameliyat olucam fotolarınıgörebilirmiyim ameliyattan sonraki cnm
Ben de bir hafta once selcuk beye ameliyat oldum, ameliyat cok basarili gecti dedi doktorum ve cok ince calisan bir doktor... Yarin dikislerim alinacak bakalim:)
ilk defa bu doktorun adını duydum foto paylaşır mısınız ve maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim
Ben de bir hafta once selcuk beye ameliyat oldum, ameliyat cok basarili gecti dedi doktorum ve cok ince calisan bir doktor... Yarin dikislerim alinacak bakalim:)
Önce ki ve sonraki fotograflarını görebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?