- Konu Sahibi koyukahverengi
valla cnm ben sana cvp verdım ama burayada yazıyım bana gorusme ıcın 350 tl ıstedı bende nerden bellı ona olacaım belkı adam bana uymıyacak neden veryım o parayı dıe gtmedım olucam kesın tam suleyman candana olucaktım bır yakınım muhammed dılberı dedıkı sımdı 3bın tl eksık bılemıyorum kredı acsın brısı bırınden borcmu alsam dıe kara kara dusuncelerdeım suanda ama acık yapıo ve korkuyorum panık atagm yanı yha bırsey olursa dıe:S
Merhaba gözde, ben görüşmeye gittim benden 300 TL talep etti sekreter. Yaklaşık 2-3 hafta önce gittim. Selçuk İnanlı beyi düşünüyorum ama çokta emin değilim açıkçası bende korkuyorum senin gibi ama nefes alma problemimde var. Yalnız fiyat yüksek geldi açıkçası. Estetika 6000 TL, academiz hospital 7000 TL.
Buz maskesi olan bir yer istiyorum. Estetikada yok. Academic hospital da var. Ama 7000 TL de beni biraz zorlayacak bir rakam. Yalnız burda yorum yapan arkadaşlardan birinin burnu ilk sene çok güzel görünüyomuş ama sonra bir tarafa çökme sorunu olmuş. O yüzden ben korktum şimdi.
Ayrıca Muhammed Dilber'i araştıracağım biraz. Bir kızın resimlerini gördüm burnunu bence çok güzel yapmış. Gözde Muhammed Dilber hakkında araştırma yaptın mı? Senin düşüncen ne? Fiyatı simdi 3000 TL eksik derken, ücretini mi düşürmüş? Peki ne kadar yapıyor acaba ve hangi hastane de yapıyor bilgin var mı?