• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof Dr Selçuk İnanlı

kızlar saka gbi ben selcuk bey ile aynı masada yemek yedim tesadufen gecen sene. kim oldugunu suan burada fark ettm. doktorum dediğinde cok sasırmıstım .cok yakısıklı sıcak kanlı giyimi davranışları tam bir beyefendi ne doktorusunuz diyeydim keske ay biileydim hemen yakalamışken ameliyat olmak istediğimi soylerdım.cok genc prof olmasına suan ayrıca saskınlık içersindeym. ama gercekten akılda kalacak kdr dikkat cekici ve ayrıcalıklı biri guvenin bu yazdıklarıma .eklenen resimler az, keske daha cok paylasım olsa ameliyat olan arkadaşlardan :( ama eminim ki tanısanız hatta bnm gbi yarım saat fln sohbet etseniz gozu kapalı guvenirsiniz harika bir insan .

arkadaşlar selçuk beye burun ameliyatı için ortalama ne kadar para ödediniz, acil bilgi verirseniz sevinirim.

Kızlar bende burun ameliyatı olacağım forumu okudum araştırmalarımı yaptım en çok içime selçuk bey sindi ondan kısa zamanda randevu alıp gideceğim görüşmenin ücretli olduğunu sanmıyorum ama daha aradmadım arayınca bilgi veririm size inşallah çok pahalı değildir ya çünkü ondan başkasına yaptırmak istemiyorum ne kadar acaba bende çok merak ediyorum

Az önce aradım randevu almak için 300 TL imiş muayene ücreti dedim ki ama ben daha karar vermedim sadece görüşmek istiyorum telefondaki kızda ama muayene olcağınız için ücretli dedi kızlar ne muayenesi allah aşkına burnumun içine bakıcak sadece bunun için 300 TL istiyolar hayret bişey çok sinir oldum tamam kalsın o zaman dedim gelmem ben öyleyse.. Ben şimdi bi kaç doktorla görüşücek olsam ameliyat olmadan önce 2000 TL masraf mı yapıcam yani.. Çok istemiştim ama soğudum şuan baska birine bakıcam....:kkk:

bana birkaç hastane seçeneği sunmuştu , hastane standartlarına bağlı olarak arada bir miktar fiyat farkı vardı ben ortalama bir hastanede yaptırdım anadolu yakasında yapılsın istedim akademik hospitalde yaptırdım. profösör olması nedeniyle fazla fiyat ister diye bende ilk başta çok çekindim ama çok makul biri ve paragöz hiç değil, benim burnumdan nekadar rahatsız olduğumu anladı ve çok yardımcı oldu, kısacası konuşursan nedemek istediğimi göreceksin, çok farklı bir insan, en ufak bir sorum olduğunda arıyorum, her zaman çok tatlı davranıyor.

İlk ameliyatımı Akın Yücel'e oldum, kötüydü. Düzeltirim dedi...ikinci ameliyat sonrasında ucube bir burna sahip oldum. Şimdi Selçuk beye 3. ameliyatımı olacağım. Lütfen arkadaşlar benim gibi birden fazla burun ameliyatı geçiren selçuk bey'in hasları benimle iletişime geçsinler. İyi yada kötü her şeyi bilmek isterim, öonrası resimleri paylaşırsanız hayır duasıda ederim:)....sevgiler herkese.

İlk ameliyatımı Akın Yücel'e oldum, kötüydü. Düzeltirim dedi...ikinci ameliyat sonrasında ucube bir burna sahip oldum. Şimdi Selçuk beye 3. ameliyatımı olacağım. Lütfen arkadaşlar benim gibi birden fazla burun ameliyatı geçiren selçuk bey'in hasları benimle iletişime geçsinler. İyi yada kötü her şeyi bilmek isterim, öonrası resimleri paylaşırsanız hayır duasıda ederim:)....sevgiler herkese.

Merhaba,
Ben de bir buçuk yıl önce rinoplasti ameliyatı oldum ve maalesef sonuç benim için dayanılmazdı.
O burunla bir buçuk yıl yaşamak benim gibi titiz bir kadın için gerçekten zor oldu.
Daha sonra bir arkadaşımın referansı ile Prof.Dr.Selçuk İnanlı’ya ulaştım.
02/12/2013 tarihinde revizyon ameliyatımı oldum kendisine.Ameliyat sırasında henüz burnum flasterlemeden ki halini video kameraya kayıt ederek aslında tüm sürecin sonunda görbileceğim halini ameliyattan bir saat sonra görme konforunu ve lüksünü yaşattı bana.Sizin de bildiğiniz gibi estetik cerrahi hastalarının özellikle de bizim gibi revizyon hastalarının yaşadığı endişe ve merak hissiyatı kadar strese girmemize neden olabilecek başka bir durum yoktur.
Ve güzel olan muayene sırasında anlattığı,hedeflediği burun artık bana aitti :))Yani olmayacak olanı vaat eden bir hekim asla değildir.
Şimdi sayesinde çok güzel,çok doğal ve bir o kadar da iddialı bir buruna sahibim.Sürekli aynaya bakmak istiyorum :)
Özetle doktor seçiminizden yana gönlünüz çook rahat olsun.Ayrıca dilerseniz forumda değil ama sizinle operasyon öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşabilrim özel olarak.
Fakat bunun için beni arkadaş olarak eklemeniz gerektiğini sanıyorum.
Şimdiden geçmiş olsun.

Sevgili Morpa,
Arkadaşlık teklifinizi kabul ettim ancak site yönetimi özel mesaj ve fotoğraf konusunu, forumda yayınlanması gereken minumum mesaj kotası ile yönetiyormuş,bu sebeple fotoğraf paylaşamadım çok üzgünüm.Empati kurduğumdan size ısrarcı bir halde yardım etmek istiyorum fakat şartlar :)
e mail adresinizi paylaşırsanız mail atabilirim.

Sevgili Morpa,
Arkadaşlık teklifinizi kabul ettim ancak site yönetimi özel mesaj ve fotoğraf konusunu, forumda yayınlanması gereken minumum mesaj kotası ile yönetiyormuş,bu sebeple fotoğraf paylaşamadım çok üzgünüm.Empati kurduğumdan size ısrarcı bir halde yardım etmek istiyorum fakat şartlar :)
e mail adresinizi paylaşırsanız mail atabilirim.

Sevgili Baalperisi,

İlgin için teşekkür ederim, sana e_mail adersimi göndermek istedim ama beceremedim bir türlü....şu anda, mesaj kotam az olduğu için engel koymuş site (yani benim sana ulaşmam teknik olarak zor)....Sana ulaşmayı çok isterim, e_mail veya cep tel. bilgilerini eğer sen bana ulaştırabilirsen hemen iletişim kurmak isterim.

Sevgili Baalperisi,

İlgin için teşekkür ederim, sana e_mail adersimi göndermek istedim ama beceremedim bir türlü....şu anda, mesaj kotam az olduğu için engel koymuş site (yani benim sana ulaşmam teknik olarak zor)....Sana ulaşmayı çok isterim, e_mail veya cep tel. bilgilerini eğer sen bana ulaştırabilirsen hemen iletişim kurmak isterim.

Maalesef benim de tam olarak bahsettiğim sorun buydu :) Bu sebeple size ulaşamadım.
Ok.şöyle yapalım.Ben size bir e mail adresi vereyim oradan iletişime nasıl devam edeceğimizi görüşelim.
Yaseminparlak@yandex.com.tr

Ben de 2011 yılında Dr.Selçuk İnanlı'ya burun estetiği ameliyatımı yatırdım.Kendisi çok titiz ve özenli bir doktordur.Zaten kendisini bir kere görseniz bu kanıya varmakta zorlanmazsınız :)
Ameliyat öncesi korkunç endişeliydim,sonuç olarak yüzümde kalıcı bir değişikliğe gidiyordum .Ve de piyasada umut tüccarlığı yapan bir dolu hekimin varlığını bilerek…
Hasta olarak bir dolu talebim vardı elbette,daha önce görüştüğüm iki hekim tabi olur nasıl isterseniz derken,Selçuk Bey asla her talebime ok.dememekle birlikte olası risklerden hep söz etti.Olması gereken ve asla yapılmasını uygun bulmadığı her ne varsa neden-sonuç ilişkisi bağlamında anlatmıştı.Bu detay kendisini tercih etmemde ki en önemli sebeplerden biridir.
O kadar empati yeteneği yüksek bir hekim ki,daha önce forumda yazan başka bir üye de belirtmiş fakat ben de belirtmeden geçmek istemiyorum,ameliyat bitmişti hemen akabinde yeni burnumu video kaydından izledim ve bunu yapan başka bir hekim daha duymadım.Şimdi yapan varsa bilmiyorum tabii.??Bu sebeple korkmadan,endişe etmeden ameliyatınızı Dr.Selçuk İnanlı’ya olun derim.
Ben her gün duacıyım kendisine :)

Son düzenleyen: Moderatör:
haftaya salı günü, kendisine ameliyat olacağım. ilk emre ilhanı düşünmüştüm ama ağustosa kadar doluymuş, iyi ki doluymuş =) selçuk inanlıyla tanışmama vesile oldu. ben burnumla ilgili ne istediğimi bilmeden bana öyle bir güven verdi ki, kendimi teslim edicem =) çok ilgili bir insan, ben daha sorularımı sormadan, hepsini kendi cevapladı. gittiğimde bekleyenler arasında bir bayan vardı, estetiği vardı ama neresinde tam anlayamamıştım. maksimum 55 yaşında dedim, meğer 80 yaşındaymış, selçuk inanlıya 8 sene önce yüzünü gerdittirmiş, mucizeydi resmen =) yabancıymış, ameliyat için avusturyadan buraya gelmiş. bu gelişide görmek içinmiş sadece.
ben çok güvendim kendisine, ameliyatı daha olmadım ama, şimdiden önereceğim ilk isim.

haftaya salı günü, kendisine ameliyat olacağım. ilk emre ilhanı düşünmüştüm ama ağustosa kadar doluymuş, iyi ki doluymuş =) selçuk inanlıyla tanışmama vesile oldu. ben burnumla ilgili ne istediğimi bilmeden bana öyle bir güven verdi ki, kendimi teslim edicem =) çok ilgili bir insan, ben daha sorularımı sormadan, hepsini kendi cevapladı. gittiğimde bekleyenler arasında bir bayan vardı, estetiği vardı ama neresinde tam anlayamamıştım. maksimum 55 yaşında dedim, meğer 80 yaşındaymış, selçuk inanlıya 8 sene önce yüzünü gerdittirmiş, mucizeydi resmen =) yabancıymış, ameliyat için avusturyadan buraya gelmiş. bu gelişide görmek içinmiş sadece.
ben çok güvendim kendisine, ameliyatı daha olmadım ama, şimdiden önereceğim ilk isim.

Çok doğru bir karar vermişsiniz,şimdiden geçmiş olsun.
Harika bir buruna sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Akademik kariyeri iyi bir doktor fakat bu forumda birçok başka dr hakkında bilgi olmasına rağmen Selçuk Bey hakkında kimse birşey yazmamış.

Bu doktora burun estetiği olan memnun olan, olmayan vs herhangi bir bilgi paylaşabilir misiniz lütfen. Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz biri de olabilir.
Ya ben de burun estetigi yaptirmak istiyorum fakat fiyati ne kadar olur bilmiyorum bakuden gelip istanbulda kalmam cok pahaliya otururmu?

Back