- Konu Sahibi koyukahverengi
acaba selcuk bey tarafindan yapilan ameliyat sonrasi fotolari paylasabilirmisiniz ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak edenler için albume fotoğraf ekledim :))
bana birkaç hastane seçeneği sunmuştu , hastane standartlarına bağlı olarak arada bir miktar fiyat farkı vardı ben ortalama bir hastanede yaptırdım anadolu yakasında yapılsın istedim akademik hospitalde yaptırdım. profösör olması nedeniyle fazla fiyat ister diye bende ilk başta çok çekindim ama çok makul biri ve paragöz hiç değil, benim burnumdan nekadar rahatsız olduğumu anladı ve çok yardımcı oldu, kısacası konuşursan nedemek istediğimi göreceksin, çok farklı bir insan, en ufak bir sorum olduğunda arıyorum, her zaman çok tatlı davranıyor.
İlk ameliyatımı Akın Yücel'e oldum, kötüydü. Düzeltirim dedi...ikinci ameliyat sonrasında ucube bir burna sahip oldum. Şimdi Selçuk beye 3. ameliyatımı olacağım. Lütfen arkadaşlar benim gibi birden fazla burun ameliyatı geçiren selçuk bey'in hasları benimle iletişime geçsinler. İyi yada kötü her şeyi bilmek isterim, öonrası resimleri paylaşırsanız hayır duasıda ederim:)....sevgiler herkese.
İlk ameliyatımı Akın Yücel'e oldum, kötüydü. Düzeltirim dedi...ikinci ameliyat sonrasında ucube bir burna sahip oldum. Şimdi Selçuk beye 3. ameliyatımı olacağım. Lütfen arkadaşlar benim gibi birden fazla burun ameliyatı geçiren selçuk bey'in hasları benimle iletişime geçsinler. İyi yada kötü her şeyi bilmek isterim, öonrası resimleri paylaşırsanız hayır duasıda ederim:)....sevgiler herkese.
Sevgili Morpa,
Arkadaşlık teklifinizi kabul ettim ancak site yönetimi özel mesaj ve fotoğraf konusunu, forumda yayınlanması gereken minumum mesaj kotası ile yönetiyormuş,bu sebeple fotoğraf paylaşamadım çok üzgünüm.Empati kurduğumdan size ısrarcı bir halde yardım etmek istiyorum fakat şartlar :)
e mail adresinizi paylaşırsanız mail atabilirim.
Sevgili Baalperisi,
İlgin için teşekkür ederim, sana e_mail adersimi göndermek istedim ama beceremedim bir türlü....şu anda, mesaj kotam az olduğu için engel koymuş site (yani benim sana ulaşmam teknik olarak zor)....Sana ulaşmayı çok isterim, e_mail veya cep tel. bilgilerini eğer sen bana ulaştırabilirsen hemen iletişim kurmak isterim.
haftaya salı günü, kendisine ameliyat olacağım. ilk emre ilhanı düşünmüştüm ama ağustosa kadar doluymuş, iyi ki doluymuş =) selçuk inanlıyla tanışmama vesile oldu. ben burnumla ilgili ne istediğimi bilmeden bana öyle bir güven verdi ki, kendimi teslim edicem =) çok ilgili bir insan, ben daha sorularımı sormadan, hepsini kendi cevapladı. gittiğimde bekleyenler arasında bir bayan vardı, estetiği vardı ama neresinde tam anlayamamıştım. maksimum 55 yaşında dedim, meğer 80 yaşındaymış, selçuk inanlıya 8 sene önce yüzünü gerdittirmiş, mucizeydi resmen =) yabancıymış, ameliyat için avusturyadan buraya gelmiş. bu gelişide görmek içinmiş sadece.
ben çok güvendim kendisine, ameliyatı daha olmadım ama, şimdiden önereceğim ilk isim.
Çok doğru bir karar vermişsiniz,şimdiden geçmiş olsun.
Harika bir buruna sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Ameliyat yarına, heyecan başladı şimdiden :)
Selçuk bey'i bende düşünüyorum,fiyat nedir acaba?Geçmiş olsun şimdiden..
3 hastane önerdi bana
Biri 10.000 diğer 17.000 idi
Diğerini hatırlamıyorum. Ama benimkinde revüzyon ve estetik beraberdi.
Ya ben de burun estetigi yaptirmak istiyorum fakat fiyati ne kadar olur bilmiyorum bakuden gelip istanbulda kalmam cok pahaliya otururmu?Akademik kariyeri iyi bir doktor fakat bu forumda birçok başka dr hakkında bilgi olmasına rağmen Selçuk Bey hakkında kimse birşey yazmamış.
Bu doktora burun estetiği olan memnun olan, olmayan vs herhangi bir bilgi paylaşabilir misiniz lütfen. Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz biri de olabilir.