• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof Dr Selçuk İnanlı

Şöyle bi açıklık getiriyim size :)
Benim 4. Günüm. 2 ameliyat oldum hem rezvyon hem estetik. Aslında estetiğe ihtiaycım yoktu ama ona girince onuda yaptıriyim dedim. :)
Tampon kullanılmadı, hiçbişi yok :) sadece alçı var üstünde. Kanamamda olmadı. Nefes alamama sorundu ama şu anda hafif hafif alıyorum. Daha burnumu görmek nasip olmadı. Dikişler alınsın, alçı çıksın paylaşacağım sizinle. İyi akşamlar :)

Alçım ve dikişim çıktı. Üzerine bant konulmadı. Tamponda yoktu bende. Nefes almaya hafif hafif başlamıştım, iyice rahatladım şimdi. Şişlik burnumun üst kısmında var ama bu haliyle bile istediğim gibi minnak ve doğal. Ameliyat öncesinde de tavsiye etmiştim kendisini, şimdide önereceğim ilk isim.

Selçuk beye 12 gün önce 2.ameliyatımı oldum. İlk ameliyatımı başka bir doktora olmuştum. Sonuç başarısızdı.
2.ameliyat beni düşündürüyor ve korkutuyordu. Selçuk beyle tanışınca kendimi emin ellerde hissettim. Çok profesyonel. İşine çok hakim bir doktor. Bunların yanısıra işin psikoljik kısmınıda yüklenmiş durumda. Size tüm süreçleri detaylı anlatarak sizi rahatlatıyor. Korkularınız ve endişelerinizden kurtuluyorsunuz. Güleryüzlü ve sevecen biri.

Beni en çok etkileyen burnun dış görünüşünün yanısıra içindeki sağlamlığına sıklıkla vurgu yapmasıydı. Burnun içi yapısı,nefes alma,burnun heryönden desteklenmesi bu maddeler operasyanda önceliklerdi. Hem kbb,hem plastik cerrah olması hasatalar açısından çok büyük avantaj.

Ameliyat sonrasındaki süreçte iyi geçiyor. Yaşayacağınız herşeyi size önceden anlattığı için ilk günden itibaren yaşadığınız süreçler sizi endişelendirmiyor. Farklı birşey yaşarsanız soracağınız her sorunuza cevap veriyor,ve sizi bilgilendiriyor.

Ameliyat olalı henüz 12 gün oldu. Henüz şişlikler inmedi.Sonuçtan memnunum. İlerki zamanlarda şilikler inip tam olarak burnumun iç yapısı ve dış görünüşü tam olarak sağlığına kavuştuğu zaman herşey daha iyi olacak diye düşünüyorum. Bu detaylarıda sizlerle paylaşacağım.

:nazar:

Kişiyi veya kurumu kötülemediğim halde mesajım silinmiş, ozaman " ne süper doktor çok harika yapıyor" diye yazıp insanları yanıltalım mı?
Bende memnun olduğum güzel bir burnumun olmasını tercih ederdim tabi ama hiç nefes alamıyorum, karşıdan görüntüsü de çok kötü. Bu işi 1 kez yaptırmak istiyorsanız çok iyi araştırın lütfen. Umarım kadınlar kulubünün yetkilileri de objektif yorumları silmez ve insanların yanlış yönlenmesine vesile olmaz. Diyeceğim şudur ki benim gibi memnun kalmayan hastalar da var ve yorum yapması engelleniyor :(

Burun ameliyatımın üzerinden 1 yıl 8 ay geçti.Yani 20 aylık bir burnum var :) Ameliyat olmadan önce burun estetiği operasyonu nedir, nasıldır, nasıl olmalıdır diye çok araştırmıştım. Ve bir yazıda şuna vurgu yapılıyordu açıkçası beni çok etkilemişti. Bir cerrahın yeteneği uzun dönem sonuçlarıyla belli olur yazıyordu.Ameliyat olmadan önce bunu doktorumla paylaşmıştım ve bana %100 doğru bir yorum olduğundan söz etmişti.Bu sebeple forumda yazmadan önce beklemek istedim. Şimdi aradan geçen zamana da güvenerek gerçekten çok doğru ellerde ameliyat olduğumu, iyi ki Prof.Dr.Selçuk İnanlı’yı tercih ettiğimi söyleyebiliyorum.Buradan kendisine yeniden,yeniden teşekkür ediyorum.
Bu arada yeni doktor arayışım meme büyütme operasyonu için. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum :)

Merhaba,
Çok araştırdım ve ben de Seçuk Bey'e karar verdim.Umarım ben de sizin kadar memnun kalırım. Bu gün kendisi ile ikinci kez görüştüm ve ameliyat tarihi için karar verdik. İki ayrı dikiş aldırmaya gelen hastasını yakından görme şansım oldu. Henüz bir haftalık olmalarına rağmen şişliklerinin dışında hatta biri diğerine göre daha az şişmişti çok iyi görünüyorlardı. Hatta hastalarından birine dayanamayıp nasıl hissettiğini ve süreci sordum ,meraktan ölüyorum hazır canlısını yakalamışken bırakmadım :) Selçuk Bey'in anlattıklarının dışında bir şey yaşamadığını söyledi. En korktuğu şey dikişlerini aldırmakmış, atlattığı için ve sonuçtan oldukça memnundu. Uff ya darısı başıma. Sonucu da mutlaka yazıcam :34:

Selçuk inanlı hakkında bilgi alabilir miyim nasıl bir doktor?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok ilgili bir doktor, aklımdaki soruları ben daha sormadan yanıtladı. Öz geçmişi ilgimi çekmişti, o yüzden tercih etmiştim. Ön görüşme olduğu için, bence gidin bir görüşün derim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
arkadaşlar selçuk beyin güncel (burun estetiği) ameliyat ücretini bilen var mı ?

Benim çok yakın arkadaşımı ameliyat etmişti bu yılın başında, arkadaşımın söylemesi en doğrusu birebir Hocanın ağzından fiyat almak.
Bunun için muayene olman ya da direkt kendisine telefon açman daha doğru bence.

stereotype beni ekler misin ben de selçuk inanlıdan perşembe günü için ameliyat randevusu aldım ve iki dr arasında hala kararsızım diğeri abdulkadir göksel. nasıl memnun musun şuan burnundan bir şekilde benimle iletişime geçer misin?

2 yıl önce kız kardeşim dr Selçuk İnanlı beye burun revizyon ameliyatı oldu inanılmaz güzel yüzüne cuk oturan bir burundu Selçuk bey kendi görüntüsünde ki hal ve tavrında ki özeni kız kardeşimin burnunada yansıttı bende burnumu yaptırmak için 2 nisanda kendisiyle görüşmeye gidecegim ... benimde 2. ameliyatım olacak yaklaşık 4 aydır kk da estetik cerrahiyle ilgili doktor yorumlarını okuyorum sırf bir kaç doktoru yorumlardan yola çıkarak kontrol amaçlı ziyaret ettim kimi adı bi şekilde meshur olmuş diye dudak uçuklatıcı rakamlar talep etti kimi revizyon olacagı için ugraşamıyacagını degmiyecegini söyledi ben sunu anladım bazı dr önce kalbine estetik yaptırıp yüregini güzelleştirmesi gerekiyor sonra başkalarının görünüşlerini...
merhaba ne kadar güzel bir yorum yapmışsın ben neler yaşadım bu burun yüzünden bir bilsen doktorumun umrunda bile olmadım:( revizyon için selçuk inanlıyla da görüşeceğim ama güvenim kalmadı kimseye:(

Şöyle bi açıklık getiriyim size :)
Benim 4. Günüm. 2 ameliyat oldum hem rezvyon hem estetik. Aslında estetiğe ihtiaycım yoktu ama ona girince onuda yaptıriyim dedim. :)
Tampon kullanılmadı, hiçbişi yok :) sadece alçı var üstünde. Kanamamda olmadı. Nefes alamama sorundu ama şu anda hafif hafif alıyorum. Daha burnumu görmek nasip olmadı. Dikişler alınsın, alçı çıksın paylaşacağım sizinle. İyi akşamlar :)
hem revizyon hem estetik? anlamadım biraz açar mısınız

Benim Prof. Dr Selçuk bey de ameliyat olalı 3 sene geçti üstünden suana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Bana dediği gibi 2 sene geçince daha iyi otorurcak ve daha doğal olucak demişti ve aynen dediği gibi oldu. Çok doğal sanki ben hep bu burunla olmuşum gibi hissediyorum. Tavsiye ederim doktorumu ben çok memnun kaldım ve eğer merak eden olursa eski ve yeni halimi yollayabilirim.

Back