• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof Dr Selçuk İnanlı

merhaba fikr edinmem için beni eklerler ve resimlerini görebilirsem çok sevinirim

selam,maalesef fotoğraf ekleyemedim,bir türlü bulamadım nerden yapacağımı.süreç ağızdan nefes almak dışında çok da zor değildi.hiç ağrı olmuyor bir kere ondan emin ol.ağrı kesici verdi ama hiç ihtiyaç duymadım.bugün 22. gün şiş tabi ki .ve içi daha tam olarak iyileşmedi diyebilirm.ama sanırım normal.şekli çok güzel oldu.ben zaten çok şöyle bir burun istiyorum demedim.rahatsız olduğum yerleri söyledim o da muayenede gördüğü ve düzeltmesi gereken yerleri söylüyor.,kendisi gerekeni yapıyor.malum yüze göre olmas gereken ölçüleri var..
fakat bende şöyle bir aksilik oldu;ameliyattan sonra çok hapşırdım,sanırım basınçtan olacak ki içerideki dikişlerden biri atmış :((. bir parça doğru kaynamdı ama zamanla düzeleceğini söyledi .bakalım bekliyorum... hapşırık engelleyici bir hap duydum Dr una hatırlatmanı öneririm...sevgiler

Merhaba öncelikle geçmiş olsun inşallah burnunuz istediğiniz gibi olur:) Arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz çok sewinirim teşekkürler. :)

çok teşekkür ederim :).arkadaşlık isteğini kabul ettim fakat fotoğraf eklemeyi beceremedim bir türlü:))
bu arada burnum şeklini çok beğendim.. biri bana anlatır ya da bulabilirsem fotoğraf ekleyeceğim söz :))

$IMG_0684.JPG
kaça yaptırdın cnım sen acaba? ve surec nasıl gectı

3 tane hastane seçeneği sundu.ben ataşehirde estetica yı seçtim.çok da güzel.bana 6000 tl ye mal oldu...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,

Bende iki hafta sonra burun ameliyatı olacağım. Selçuk İnanlı bey'le bende görüşmeye gittim. Bir kaç ay öncede Naci Çelik bey'le görüştüm. Ercan Karacaoğlu ile de görüştüm. Ama Selçuk bey, Naci bey ve Emre İlhan bey arasında kararsız kaldım. Bu 4 doktor sürekli beynimde. Ne yapacağımı kimi seçmem gerektiğine bir türlü karar veremiyorum. Bu sitede ki yorumları da takip ediyorum.
Tecrübesi ve detaylı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Teşekkürler...

Merhaba tekrar,
Selçuk İnanlı beye ameliyat olupta memnun olmayan var mı acaba? Selçuk bey hakkında paylaşacağınız her bilgi benim için çok önemli.
Tşk.

ay canım jet hızıyla yazına cvp verıyorum sankı:D grdum bıranda sen cddımısın o sekterı ne hakla benden 350 mılyon talep ettı sıkayet edıcem onu ozaman ınanmıyorum yha kendı ceplerıne mı atıyorlar acaba parayı? canım heycanla beklıorum fotolarını ve yanı burun ıcıne alttan kesıp gırmıyorlar deılmı mazr gor benı pek anlayamadım da yanı burun ıcıne kapalı burun kanatlarına yanlardan kesı yaparak mı ulasıyor cnm vallahı cok tesk ıkı dr arasında gel gtteyım yanı bırısı bu dr. bırısıde fevzı o topıcede yazıorum kımse cvp vermıyor cok tesk yenıden saol :69: cnım bu arada ekleme talebı yolladm sana

Daimagozde merhaba,
Sen çok araştırmıştın galiba, ne yapmaya karar verdin? Selçuk İnanlı beye ameliyat oldun mu?
Ameliyat olduğunu düşünüyorum, ameliyatını kime oldun ve sonuçtan memnun musun?
Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Bende 2 hafta sonra ameliyat olucam Selçuk beyden gün aldım ama korkuyorum.
Tşk.

Daimagozde merhaba,
Sen çok araştırmıştın galiba, ne yapmaya karar verdin? Selçuk İnanlı beye ameliyat oldun mu?
Ameliyat olduğunu düşünüyorum, ameliyatını kime oldun ve sonuçtan memnun musun?
Tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Bende 2 hafta sonra ameliyat olucam Selçuk beyden gün aldım ama korkuyorum.
Tşk.

valla cnm ben sana cvp verdım ama burayada yazıyım bana gorusme ıcın 350 tl ıstedı bende nerden bellı ona olacaım belkı adam bana uymıyacak neden veryım o parayı dıe gtmedım olucam kesın tam suleyman candana olucaktım bır yakınım muhammed dılberı dedıkı sımdı 3bın tl eksık bılemıyorum kredı acsın brısı bırınden borcmu alsam dıe kara kara dusuncelerdeım suanda ama acık yapıo ve korkuyorum panık atagm yanı yha bırsey olursa dıe:S

Back