- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
darkinlife ikili tarama testi 3 lü teste göre daha doğru sonuç veriyor genelde ikili sorunsuz çıkarsa üçlü teste gerek görülmüyor seni 18.haftada göndermesinin sebebi amniosentezdir eğer riskin çıkmışsa ve ultrasonda başka sorunlarda görülürse amniosentez yapmak isteyeceklerdir inşallah birşey olmaz bebeğin sağlıklıdır inşallah bende ankara dışında yaşıyorum gebeliğimde ultrasonda anomaliler görüldü doktor size 2 kişiyi önerebilirim gatadan bir dr ve diğeride hacettepeden dedi biz gatanınkine gittik iyi bir doktordu ama aylar sonra tekrar bebek düşündüğümüz için araştırma için hacettepeye gittik kesinlikle hacettepedeki dr daha iyi sana önerilen isim gazi den sanırım nasıl bir dr bilmiyorum ama riskli gebeliğin varsa bu konuda kendini yetiştirmiş birine git bence sen nerde yaşıyorsun
gazi de profmuş adam bende duymadım uzmanlık alanı risk mi acaba
evet prof sinan beksaç riskli gebelik konusunda çok iyi
Evet Canim Medussana Katiliyorum Ikili Daha Iyi Sonuç Verir 3 Lu Testte Ondan Ayridir Sana Amniyosentez Onermiştir Bende Amniyosenteze Girdim On Sonucum Geldi Iyiye Gidiyor Dedi Doktorum Ben Bakirkoyde Dr Ferhat Uysala Yaptirtmiştim Amniyosentezi. Kesin Sonuçta Amniyosentezdir Bilgin Olsun.umrarim Iyi Sonuç Alirsin Ki Eminim Alacaksin Bak Benim Değerim Ikilide 98/1 Di Seninkinden Daha Riskliydi Anlayacağin Içinin Rahatlamasini Istiyorsan Amniyoseteze Gireceksin Onunda % 0.5 Düşük Riski Var Ama Az Bir Risk Hemde çok Az..
Darkinlife M.Zeki Taner in ozeli Armada is merkezinde Kliniksu yanlis hatirlamiyorsam. Kendisine gitmedim ama e-mail yoluyla bi soru sormustum, hemen cevap gelmisti, hak.kinda da guzel seyler duydum. Umarim bebisin sagliklidir canim...Sonuclarini heyecanla bekliyoruz
sen ayrıntılı ultrasona erken girmişn ben 21.haftamda girmiştim 3 hafta oldukça önmeli bi zaman gelişim aşamasında.bence 3lü taramayıda yaptır bende risk çıkmamştı ama ben yaptırdım.için rahat olsun ve sonra eğer allah korusun riskhala devam ederse ii bi profla amniosentez yaptır.ama merak etme hiç bi şey olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?