Tüp Bebek Merkezleri Prof. Birol Vural hakkında bilgi olan varmı

Ami

Amin canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş 7 yıllık evliyim karı koca çalışmasak yetişemeyiz valla
Haklısın cnm bende 13 yıllık evliyim inşaallah bu son tedavilerimiz olur ne zaman baslamayi dusunuyorsun tedaviye

Merhaba cnm nasılsın ben salı günü Sabiha hocadan randevu aldım ilk görüşme için inşallah iyi geçer çok heyecanlıyım
HADİ BAKALIM HAYIRLISI BENDE CUMA GÜNÜ KONAKTA ESRA HANIMLA GÖRÜŞTÜM AMA BEN SUAN BAŞLAMAK İSTEMİYORUM EYLÜL GİBİ OLACAK SANIRIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM .ÖPÜYORUM

HADİ BAKALIM HAYIRLISI BENDE CUMA GÜNÜ KONAKTA ESRA HANIMLA GÖRÜŞTÜM AMA BEN SUAN BAŞLAMAK İSTEMİYORUM EYLÜL GİBİ OLACAK SANIRIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM .ÖPÜYORUM
Cnm ben tedaviye şimdi başlamayacam ramazandan sonra Baslayacam Allah izin verirse sadece kontrol amaçlı gidecem yarın inşaallah bi sorun çıkmaz

Cnm ben tedaviye şimdi başlamayacam ramazandan sonra Baslayacam Allah izin verirse sadece kontrol amaçlı gidecem yarın inşaallah bi sorun çıkmaz
inşallah tatlım görüşmeden sonra yazarsan sevinirim o zaman tedavimiz belki birlikte olur :)

inşallah tatlım görüşmeden sonra yazarsan sevinirim o zaman tedavimiz belki birlikte olur :)
Merhaba cnm gittim ben sebiha hoca her konuda aydinlatti beni benim adetlerimde problem var diye önceliği ona verdim ben bunun için sulu ultrason yapılacak daha öncede bu sikayetimden dolayı bikaç doktora gitmistim hiçbiri bole bişey den bahsetmedi bugün yine gidecem ultrason için randevu günü verilecek ama şunu söyleyebilirim çok pozitif biri sebiha hoca temmuz gibi inşallah bi aksilik cikmazsa baslayacam burda tedaviye

Birol Hoca nın ismi geçince yazamadan geçemedim.İşinin ehli bir dr hastasına her zaman yeterli zamanı ayırır.üni de kapısın önünde bekleyen hastalar konuşurken duydum Türkiyenin sayılı jinakolog cerrahlarındanmış.Gönül rahatlığıyla gidin ve tedavinizi yaptırın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…