Haklısın cnm bende 13 yıllık evliyim inşaallah bu son tedavilerimiz olur ne zaman baslamayi dusunuyorsun tedaviyeAmi
Amin canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş 7 yıllık evliyim karı koca çalışmasak yetişemeyiz valla
Mayıs gibi olur sanırım ramazanı şerif başlamadan bu arada kaç yasindasin ben 32 ici deyimHaklısın cnm bende 13 yıllık evliyim inşaallah bu son tedavilerimiz olur ne zaman baslamayi dusunuyorsun tedaviye
33 yaşındayım bende ya ramazan öncesi yada sonrasında başlamayı düşünüyorumMayıs gibi olur sanırım ramazanı şerif başlamadan bu arada kaç yasindasin ben 32 ici deyim
Haberleşelim o zaman tanışmayı çok isterim belki aynı zamanda tedaviniz olur33 yaşındayım bende ya ramazan öncesi yada sonrasında başlamayı düşünüyorum
Cnm tedaviye başlayınca benide bilgilendirirsen sevinirim aşamaları nasıl oluyo diye yapılan protokolleri yazarsan sevinirimMayıs gibi olur sanırım ramazanı şerif başlamadan bu arada kaç yasindasin ben 32 ici deyim
Inşallah cnm senn yiğit hocada mi başlayacaksinHaberleşelim o zaman tanışmayı çok isterim belki aynı zamanda tedaviniz olur
Evet öyle düşünüyorum başlamadan önce sana yazarım.opuyorumInşallah cnm senn yiğit hocada mi başlayacaksin
Tmm cnm irtibatı koparmayalım birbirimizin durumunu paylaşırız kendine iyi bak Allaha emanet ol görüşürüz inşaallahEvet öyle düşünüyorum başlamadan önce sana yazarım.opuyorum
Merhaba cnm nasılsın ben salı günü Sabiha hocadan randevu aldım ilk görüşme için inşallah iyi geçer çok heyecanlıyımEvet öyle düşünüyorum başlamadan önce sana yazarım.opuyorum
HADİ BAKALIM HAYIRLISI BENDE CUMA GÜNÜ KONAKTA ESRA HANIMLA GÖRÜŞTÜM AMA BEN SUAN BAŞLAMAK İSTEMİYORUM EYLÜL GİBİ OLACAK SANIRIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM .ÖPÜYORUMMerhaba cnm nasılsın ben salı günü Sabiha hocadan randevu aldım ilk görüşme için inşallah iyi geçer çok heyecanlıyım
Cnm ben tedaviye şimdi başlamayacam ramazandan sonra Baslayacam Allah izin verirse sadece kontrol amaçlı gidecem yarın inşaallah bi sorun çıkmazHADİ BAKALIM HAYIRLISI BENDE CUMA GÜNÜ KONAKTA ESRA HANIMLA GÖRÜŞTÜM AMA BEN SUAN BAŞLAMAK İSTEMİYORUM EYLÜL GİBİ OLACAK SANIRIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM .ÖPÜYORUM
inşallah tatlım görüşmeden sonra yazarsan sevinirim o zaman tedavimiz belki birlikte olur :)Cnm ben tedaviye şimdi başlamayacam ramazandan sonra Baslayacam Allah izin verirse sadece kontrol amaçlı gidecem yarın inşaallah bi sorun çıkmaz
Merhaba cnm gittim ben sebiha hoca her konuda aydinlatti beni benim adetlerimde problem var diye önceliği ona verdim ben bunun için sulu ultrason yapılacak daha öncede bu sikayetimden dolayı bikaç doktora gitmistim hiçbiri bole bişey den bahsetmedi bugün yine gidecem ultrason için randevu günü verilecek ama şunu söyleyebilirim çok pozitif biri sebiha hoca temmuz gibi inşallah bi aksilik cikmazsa baslayacam burda tedaviyeinşallah tatlım görüşmeden sonra yazarsan sevinirim o zaman tedavimiz belki birlikte olur :)