- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 39
Hiç korkma hemen git karar verene kadar zaman geçiyor. Sizin sıkıntı neydiYiğit hoca mükemmel bir insan onu çok takdir ediyorum ama bana bir rahim filmi çektiler bayıldım çığlık çığlığa ağladım o yüzden çok korkuyorum
Bende izmitte oturuyorum bu aradaBence
Hiç korkma hemen git karar verene kadar zaman geçiyor. Sizin sıkıntı neydi
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar inşllh :)Bende izmitte oturuyorum bu aradabizim sorun eşindeydi morfoloji ve hareketlilik ama bu 2. Denemede spermlerin çok kötü olmadığını kaliteyi yumurtanın düşürdüğünü söylediler bakalım yiğit hoca ne diyecek
Tskler sagolHadi bakalım hayırlı sonuçlar inşllh :)
Bişey sormak istiyorum umuttepede tüp bebeğin maliyeti ne kadar bi bilgin varmı cnmZaten dediğin işlemleri hastanede yapıyormuş... bende birol beyi düşünüyorum
Ben rapor kullandım iki kez onun için çokbişey tutmuyorBişey sormak istiyorum umuttepede tüp bebeğin maliyeti ne kadar bi bilgin varmı cnm
Cnm inşaallah en kısa zamanda hamile kalırsın hayirlisiyla Rabbim emeklerini boşa cikartmasin inşallahBen rapor kullandım iki kez onun için çokbişey tutmuyor
Amin hepimizin inşallahCnm inşaallah en kısa zamanda hamile kalırsın hayirlisiyla Rabbim emeklerini boşa cikartmasin inşallah
Cnm ne zaman başlamayı düşünüyorsun tedaviyeMrb canım bak bulduk birbirimizi irtibatı koparmayalım ne zaman düşünüyorsun tedaviye baslamayi
Ben henüz karar veremedim cnm Mayıs gibi düşünüyorum en azından kontrol amaçlı görüşmeyi sonrasında bi engel cikmazsa başlarım herhalde tedaviye Allahın izniyleMrb canım bak bulduk birbirimizi irtibatı koparmayalım ne zaman düşünüyorsun tedaviye baslamayi
Sızın sorun neydi daha önce denemişmiydinBen henüz karar veremedim cnm Mayıs gibi düşünüyorum en azından kontrol amaçlı görüşmeyi sonrasında bi engel cikmazsa başlarım herhalde tedaviye Allahın izniyle
Cnm 1 defa tüp denedim 7 kere aşılama denedik biz aciklamayan infertilite bölümüne giriyoruz hiç bir problem görülmüyor bizde yada henüz kısmet değil hamile kalmakSızın sorun neydi daha önce denemişmiydin
Herşeyin başı nasip muhakkak inşallah karşılaşırız bu arada izmittemisinCnm 1 defa tüp denedim 7 kere aşılama denedik biz aciklamayan infertilite bölümüne giriyoruz hiç bir problem görülmüyor bizde yada henüz kısmet değil hamile kalmak
Kismetimizde varsa Rabbim bi şekilde verecek inşallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin ben golcukteyim cnm ya senHerşeyin başı nasip muhakkak inşallah karşılaşırız bu arada izmittemisin
Ben izmitteyim bu tedavide seni anlayan birileri olması çok güzel o yüzden inşallah tanışma fırsatımız da olurB
[Q04, post: 39985979, member: 659708"]Kismetimizde varsa Rabbim bi şekilde verecek inşallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin ben golcukteyim cnm ya sen
Cnm sen daha önce hiç umuttepeye gittinmi nasıl bir yer ilgileniyorlarmiSızın sorun neydi daha önce denemişmiydin
Evet canım gittim valla ben orda 2 defa rahim filmi çektirdin ilkinde ağrım oldu ama dayanılmaz değildi 2. Sinde çığlık attım ve bayıldım işlemi yapan çok önemli ama yiğit hoca mükemmel ilgileniyor diğerlerinin yüzünü gülerken pek görmedim anlayacağın pek sevmiyorum ama 2 defa özelde başarısız olunca acaba denesem mi diyorumCnm sen daha önce hiç umuttepeye gittinmi nasıl bir yer ilgileniyorlarmi
Anladım cnm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın hayirlisiyla kaç yıllık evlisin insan yipraniyo maddi manevi ister istemez Allah yardımcımiz olsun inşallahEvet canım gittim valla ben orda 2 defa rahim filmi çektirdin ilkinde ağrım oldu ama dayanılmaz değildi 2. Sinde çığlık attım ve bayıldım işlemi yapan çok önemli ama yiğit hoca mükemmel ilgileniyor diğerlerinin yüzünü gülerken pek görmedim anlayacağın pek sevmiyorum ama 2 defa özelde başarısız olunca acaba denesem mi diyorum
Amin canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş 7 yıllık evliyim karı koca çalışmasak yetişemeyiz vallaAnladım cnm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın hayirlisiyla kaç yıllık evlisin insan yipraniyo maddi manevi ister istemez Allah yardımcımiz olsun inşallah