Tüp Bebek Merkezleri Prof. Birol Vural hakkında bilgi olan varmı

Bence

Hiç korkma hemen git karar verene kadar zaman geçiyor. Sizin sıkıntı neydi
Bende izmitte oturuyorum bu arada :KK66: bizim sorun eşindeydi morfoloji ve hareketlilik ama bu 2. Denemede spermlerin çok kötü olmadığını kaliteyi yumurtanın düşürdüğünü söylediler bakalım yiğit hoca ne diyecek

Bende izmitte oturuyorum bu arada :KK66: bizim sorun eşindeydi morfoloji ve hareketlilik ama bu 2. Denemede spermlerin çok kötü olmadığını kaliteyi yumurtanın düşürdüğünü söylediler bakalım yiğit hoca ne diyecek
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar inşllh :)

Mrb canım bak bulduk birbirimizi irtibatı koparmayalım ne zaman düşünüyorsun tedaviye baslamayi
Ben henüz karar veremedim cnm Mayıs gibi düşünüyorum en azından kontrol amaçlı görüşmeyi sonrasında bi engel cikmazsa başlarım herhalde tedaviye Allahın izniyle

Cnm 1 defa tüp denedim 7 kere aşılama denedik biz aciklamayan infertilite bölümüne giriyoruz hiç bir problem görülmüyor bizde yada henüz kısmet değil hamile kalmak
Herşeyin başı nasip muhakkak inşallah karşılaşırız bu arada izmittemisin

B
[Q04, post: 39985979, member: 659708"]Kismetimizde varsa Rabbim bi şekilde verecek inşallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin ben golcukteyim cnm ya sen[/QUOTE]
Ben izmitteyim bu tedavide seni anlayan birileri olması çok güzel o yüzden inşallah tanışma fırsatımız da olur :KK66:

B
[Q04, post: 39985979, member: 659708"]Kismetimizde varsa Rabbim bi şekilde verecek inşallah hakkimizda hayirlisini nasip etsin ben golcukteyim cnm ya sen
Ben izmitteyim bu tedavide seni anlayan birileri olması çok güzel o yüzden inşallah tanışma fırsatımız da olur :KK66:[/QUOTE]
Inşallah cnm bu site iyi geliyo en azından birbirimizin halinden anlıyoruz

Cnm sen daha önce hiç umuttepeye gittinmi nasıl bir yer ilgileniyorlarmi
Evet canım gittim valla ben orda 2 defa rahim filmi çektirdin ilkinde ağrım oldu ama dayanılmaz değildi 2. Sinde çığlık attım ve bayıldım işlemi yapan çok önemli ama yiğit hoca mükemmel ilgileniyor diğerlerinin yüzünü gülerken pek görmedim anlayacağın pek sevmiyorum ama 2 defa özelde başarısız olunca acaba denesem mi diyorum

Evet canım gittim valla ben orda 2 defa rahim filmi çektirdin ilkinde ağrım oldu ama dayanılmaz değildi 2. Sinde çığlık attım ve bayıldım işlemi yapan çok önemli ama yiğit hoca mükemmel ilgileniyor diğerlerinin yüzünü gülerken pek görmedim anlayacağın pek sevmiyorum ama 2 defa özelde başarısız olunca acaba denesem mi diyorum
Anladım cnm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın hayirlisiyla kaç yıllık evlisin insan yipraniyo maddi manevi ister istemez Allah yardımcımiz olsun inşallah

Ami
Anladım cnm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın hayirlisiyla kaç yıllık evlisin insan yipraniyo maddi manevi ister istemez Allah yardımcımiz olsun inşallah
Amin canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş 7 yıllık evliyim karı koca çalışmasak yetişemeyiz valla

X