Prodoctor yalancı pozitif alan var mı

melodimelo1996

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
186
116
18
Kızlar günaydın
Dün akşam test yaptım markası prodoctor silik çizgi çıktı tek başına olan testim dün akşam saat 8 gibi görsel ekliyorum
emin olamadım bu sabah ilk idrarla hem prodoctor hemde days comfort yaptım.
İki tane olan test bu sabah ilk idrarla yaptığım. Üstteki days comfort alttraki prodoctor.
Protoctordan yalancı pozitif alan var mı bata 2 gün var reglim düzenlidir 26 günde bir olurum 17 şubatta regl olmam gerekiyor.

Eklentiler

• IMG_6137.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_6146.jpeg
    183,7 KB · Görüntüleme: 93
Var görünüyor bence 2 günde 1 evde test yapın sabahları ilerlemeyi kaydedin regliniz 2 gün geçince de kan testi yaparsınız

Çok teşekkür ederim
Sarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı biraz memelerde şişmiş olabilir
Regl olacak gibi sancım vardı ben regl bekliyordum açıkcası
Gece terliyordum , normal gündüz de ellerim ayaklarım buz keserdi yüzüm yanardı
Bugünde biraz avm gezdim ama sanarsınız maraton koştum şuan bitik haldeyim

Ayy benimde testım böyle adetime 4 gün var. Memelerde hassaiyet sol kasıkta agrı batöa ve kalçama kadar vuruyor ve hep bı uyku halim göz kapaklarım agırlasmıs gibi

Eklentiler

• IMG_5567.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_5566.jpeg
    300,8 KB · Görüntüleme: 54
Ayy benimde testım böyle adetime 4 gün var. Memelerde hassaiyet sol kasıkta agrı batöa ve kalçama kadar vuruyor ve hep bı uyku halim göz kapaklarım agırlasmıs gibi
Kuzum heveslendirmek istemem ama benimde böyleydi başka var mı elinde sabahtan yap bir daha sonra git kan ver :)))

Vardır diye düşünüyorum prodoctor yalancı pozitif çıkarmıyor kuruma çizgisi bile yok o yüzden gebelik olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun
İnşallah canım ya inşallah yıllardır bekliyorum. Yıprandım çabaladım rabbim nasip etsın hayırlısı ile saglıkla bereketle huzurla isteyen herkese nasip etsın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…