- 23 Aralık 2024
- 186
- 116
- 18
- Konu Sahibi melodimelo1996
-
Teşekkür ederim bende regl gecikmesini beklemeyi düşünüyorumVar görünüyor bence 2 günde 1 evde test yapın sabahları ilerlemeyi kaydedin regliniz 2 gün geçince de kan testi yaparsınız
Kan sonucundan haberdar edersinizTeşekkür ederim bende regl gecikmesini beklemeyi düşünüyorum
Hayırlı olsun belirtini neydiKızlar gebeyim beta 46
Ayy benimde testım böyle adetime 4 gün var. Memelerde hassaiyet sol kasıkta agrı batöa ve kalçama kadar vuruyor ve hep bı uyku halim göz kapaklarım agırlasmıs gibiÇok teşekkür ederim
Sarı akıntım oldu sonrasında kesildi beyaza döndü. perşembe ve cuma aşırı yorgundum koltukta iş dönüşü uyuyakalıyordum
Regl öncesi memelerimde hassasiyet olmaz çok rahatsız etmeyecek derecede hassaslık vardı meme uçlarım büyüdü damarlanma olmadı biraz memelerde şişmiş olabilir
Regl olacak gibi sancım vardı ben regl bekliyordum açıkcası
Gece terliyordum , normal gündüz de ellerim ayaklarım buz keserdi yüzüm yanardı
Bugünde biraz avm gezdim ama sanarsınız maraton koştum şuan bitik haldeyim
Kuzum heveslendirmek istemem ama benimde böyleydi başka var mı elinde sabahtan yap bir daha sonra git kan ver :)))Ayy benimde testım böyle adetime 4 gün var. Memelerde hassaiyet sol kasıkta agrı batöa ve kalçama kadar vuruyor ve hep bı uyku halim göz kapaklarım agırlasmıs gibi
İnşallah vardır haberdar et bizife sabahayyy yarın yenıden deneyıp kan vereyım o halde:) inşallah vardır bebiş
Vardır diye düşünüyorum prodoctor yalancı pozitif çıkarmıyor kuruma çizgisi bile yok o yüzden gebelik olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsunayyy yarın yenıden deneyıp kan vereyım o halde:) inşallah vardır bebiş
İnşallah canım ya inşallah yıllardır bekliyorum. Yıprandım çabaladım rabbim nasip etsın hayırlısı ile saglıkla bereketle huzurla isteyen herkese nasip etsın rabbimVardır diye düşünüyorum prodoctor yalancı pozitif çıkarmıyor kuruma çizgisi bile yok o yüzden gebelik olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?