Pozitif canım regl gününde tekrarla bir daha tam net çizgiyi görürsün muhtemelen hayırlı olsunMerhabalar. Reglime 3 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. 10-15 dk sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Dün akşam da yaptığımda daha uzun sürede silik çizgi çıkmıştı aynı bunun gibi. Bunu sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?
Belirtilerin neydi pekiMerhabalar. Reglime 3 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. 10-15 dk sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Dün akşam da yaptığımda daha uzun sürede silik çizgi çıkmıştı aynı bunun gibi. Bunu sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?
Canım var gibi görünüyor . Morumsu yada grimsi değilse vardır.Merhabalar. Reglime 3 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. 10-15 dk sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Dün akşam da yaptığımda daha uzun sürede silik çizgi çıkmıştı aynı bunun gibi. Bunu sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?
Ay hadi inşallahCanım var gibi görünüyor . Morumsu yada grimsi değilse vardır.
Bu bayağı pozitif yaKızlar buna bakar mısınız reglime 5 gün var
Ağzından bal damlıyorrBu bayağı pozitif ya
İnşallah sonucu yaz mutlakaBenimde böyleinşallah güzel haberler alırız
Yazarım canımİnşallah sonucu yaz mutlaka
Benimki pozitif çıktı haftaiçi gün aşırı takip edicem bhcg mi attığım sonuçlardan sonra 65 geldi. Sizinki de pozitif gibi duruyor hayırlı olsunKızlar buna bakar mısınız reglime 5 gün var
O kadar mutlu oldum ki sizin adınıza, bana da dua etmeyi unutmayınBenimki pozitif çıktı haftaiçi gün aşırı takip edicem bhcg mi attığım sonuçlardan sonra 65 geldi. Sizinki de pozitif gibi duruyor hayırlı olsun
Var bence hatta çok silik de değil gibiKızlar burda silik çizgi var mı yok mu ya sizce
Eki Görüntüle 3532823
Canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdi göğüste kararma damarlanma olmuş muyduMerhabalar. Reglime 3 gün var dayanamadım prodoctor erken gebelik testi yaptım. 10-15 dk sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı. Dün akşam da yaptığımda daha uzun sürede silik çizgi çıkmıştı aynı bunun gibi. Bunu sabah ilk idrarla yaptım. Sizce pozitif mi?
Beta hcgde çıktı varmış :)Var bence hatta çok silik de değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?