Prodoctor gebelik testi bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20241122-144522~2.png
    Screenshot_20241122-144522~2.png
    535,5 KB · Görüntüleme: 80
Selam kızlar 🌸 ben 14 kasımda çatlama gördüm bugün üstünden 8 gün geçti test yaptım var mı yok mu (yok gibiydi) test yaptım 1 saat sonra baktım orda çizgi belirdi . Daha önce prodoctor testinde kuruma görmemiştim. Ya çok erken olduğu için böyle çıktı ya kuruma çizgisi ya da ben hayal görüyorum 🫣😁 ne dersiniz
Bende bugün sabah yaptım erken gebelik testi ilk yaptigimda yoktu tahmini yrm.saat sonra baktıgimda gölge gibi silik bir çizgi vardı kuruma cizgisimidir bilemedim çokta umutlanmak istemiyorum kuruma çizgisi ne kadar sonra ortaya çıkar bilginiz var mı

çok ilginç valla ben ilk defa eğer yalancı pozitifse böyle bi yalancı pozitif gördüm şaka gibi
Pazartesi tekrar test yapacağım burdan yazarım muhakkak inanın ben çok isterim Pozitif olsun ama diğerlerinde de en azından silik çıkardı direk negatif çıktı 😔

Bende bugün sabah yaptım erken gebelik testi ilk yaptigimda yoktu tahmini yrm.saat sonra baktıgimda gölge gibi silik bir çizgi vardı kuruma cizgisimidir bilemedim çokta umutlanmak istemiyorum kuruma çizgisi ne kadar sonra ortaya çıkar bilginiz var mı
Fotoğrafımızı atabilirmisiniz.

Pazartesi tekrar test yapacağım burdan yazarım muhakkak inanın ben çok isterim Pozitif olsun ama diğerlerinde de en azından silik çıkardı direk negatif çıktı 😔
Var olduğu zaman kasette çıkıyor canım benimki böyleidi 26 değerde göre kaset test en doğru sonucu veriyor

Eklentiler

• IMG-20240628-WA0041.jpeg
    IMG-20240628-WA0041.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba bende aynı şekilde teste 1-2 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı,fotoğraf varsa atabilir misiniz

Merhaba bende aynı şekilde teste 1-2 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı,fotoğraf varsa atabilir miilik
Silik gölge gibi olduğu için fotoğrafta görünmüyor çektim buruya aticaktim önceden yorumlayın diye ama görünmüyor malesef oyuzden atmadım ama adet oldum malesef 😞 hayırlısi buymuş demekki zatten ilk 10dk da çıkan sonuç önemli

Silik gölge gibi olduğu için fotoğrafta görünmüyor çektim buruya aticaktim önceden yorumlayın diye ama görünmüyor malesef oyuzden atmadım ama adet oldum malesef 😞 hayırlısi buymuş demekki zatten ilk 10dk da çıkan sonuç önemli
Sizin ki böylemiydi

Eklentiler

• IMG_3432.jpeg
    IMG_3432.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 60
Evet böyle idi ama büyük ihtimalle sizinki benimkine oranla bı tık daha koyu çünkü benimki fotoğrafta hiç gorunmuyo odaklamiyodu algilamiyodue kamera
Gününüz geçtiyse varsa elinizde ovülasyon testi ile de bakabilirsin gününüz geçtikten sonra ovulasyon testi ikiside aynı oranda koyu çıkıyorsa o şekilde de gebelik anlaşılabiliyormuş

X