- 19 Ocak 2016
- 1.841
- 1.420
- 29
Bana sorduysaniz evet saniyeler içinde daha ekran pembeyken böyleydihemenmi çıktı çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sorduysaniz evet saniyeler içinde daha ekran pembeyken böyleydihemenmi çıktı çizgi
Bende bugün sabah yaptım erken gebelik testi ilk yaptigimda yoktu tahmini yrm.saat sonra baktıgimda gölge gibi silik bir çizgi vardı kuruma cizgisimidir bilemedim çokta umutlanmak istemiyorum kuruma çizgisi ne kadar sonra ortaya çıkar bilginiz var mıSelam kızlar ben 14 kasımda çatlama gördüm bugün üstünden 8 gün geçti test yaptım var mı yok mu (yok gibiydi) test yaptım 1 saat sonra baktım orda çizgi belirdi . Daha önce prodoctor testinde kuruma görmemiştim. Ya çok erken olduğu için böyle çıktı ya kuruma çizgisi ya da ben hayal görüyorum ne dersiniz
hadi ya bu kadar koyu pozitifTekrarladım canım kaset test yaptım negatif çıktı
çok ilginç valla ben ilk defa eğer yalancı pozitifse böyle bi yalancı pozitif gördüm şaka gibiBana sorduysaniz evet saniyeler içinde daha ekran pembeyken böyleydi
Pazartesi tekrar test yapacağım burdan yazarım muhakkak inanın ben çok isterim Pozitif olsun ama diğerlerinde de en azından silik çıkardı direk negatif çıktıçok ilginç valla ben ilk defa eğer yalancı pozitifse böyle bi yalancı pozitif gördüm şaka gibi
Fotoğrafımızı atabilirmisiniz.Bende bugün sabah yaptım erken gebelik testi ilk yaptigimda yoktu tahmini yrm.saat sonra baktıgimda gölge gibi silik bir çizgi vardı kuruma cizgisimidir bilemedim çokta umutlanmak istemiyorum kuruma çizgisi ne kadar sonra ortaya çıkar bilginiz var mı
FotoğrafınıFotoğrafımızı atabilirmisiniz.
Var olduğu zaman kasette çıkıyor canım benimki böyleidi 26 değerde göre kaset test en doğru sonucu veriyorPazartesi tekrar test yapacağım burdan yazarım muhakkak inanın ben çok isterim Pozitif olsun ama diğerlerinde de en azından silik çıkardı direk negatif çıktı
Bak masallah nasıl çıkmış bence de varsa çıkması lazım silik falanda olsa çıkması lazimVar olduğu zaman kasette çıkıyor canım benimki böyleidi 26 değerde göre kaset test en doğru sonucu veriyor
Aynen diyim da 3 günde 30 test bitirdim silik çizgi aramak bilmiom varsa net çıkıyor bide öğlen yaptım 3 bardak kola 2 su sıvıda almışım o ana rağmen çıktı işte tutamıyoruz kendimiziBak masallah nasıl çıkmış bence de varsa çıkması lazım silik falanda olsa çıkması lazim
Fotoğraf çekince tam görünmüyor bide adet oldumFotoğrafımızı atabilirmisiniz
Üzülmeyin bende bugün regl oldum birdahaki aylara inşallahFotoğraf çekince tam görünmüyor bide adet oldum
Merhaba bende aynı şekilde teste 1-2 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı,fotoğraf varsa atabilir misinizBende bugün sabah yaptım erken gebelik testi ilk yaptigimda yoktu tahmini yrm.saat sonra baktıgimda gölge gibi silik bir çizgi vardı kuruma cizgisimidir bilemedim çokta umutlanmak istemiyorum kuruma çizgisi ne kadar sonra ortaya çıkar bilginiz var mı
Silik gölge gibi olduğu için fotoğrafta görünmüyor çektim buruya aticaktim önceden yorumlayın diye ama görünmüyor malesef oyuzden atmadım ama adet oldum malesef hayırlısi buymuş demekki zatten ilk 10dk da çıkan sonuç önemliMerhaba bende aynı şekilde teste 1-2 saat sonra baktığımda silik çizgi vardı,fotoğraf varsa atabilir miilik
Sizin ki böylemiydiSilik gölge gibi olduğu için fotoğrafta görünmüyor çektim buruya aticaktim önceden yorumlayın diye ama görünmüyor malesef oyuzden atmadım ama adet oldum malesef hayırlısi buymuş demekki zatten ilk 10dk da çıkan sonuç önemli
Evet böyle idi ama büyük ihtimalle sizinki benimkine oranla bı tık daha koyu çünkü benimki fotoğrafta hiç gorunmuyo odaklamiyodu algilamiyodue kameraSizin ki böylemiydi
Gününüz geçtiyse varsa elinizde ovülasyon testi ile de bakabilirsin gününüz geçtikten sonra ovulasyon testi ikiside aynı oranda koyu çıkıyorsa o şekilde de gebelik anlaşılabiliyormuşEvet böyle idi ama büyük ihtimalle sizinki benimkine oranla bı tık daha koyu çünkü benimki fotoğrafta hiç gorunmuyo odaklamiyodu algilamiyodue kamera
Gecikmemin 3.günü bugün,yarın sabah test yapacağım yarın 10 dk içinde çıkacak mı bi bakacağımEvet böyle idi ama büyük ihtimalle sizinki benimkine oranla bı tık daha koyu çünkü benimki fotoğrafta hiç gorunmuyo odaklamiyodu algilamiyodue kamera
İnşallah çıkar çıkarsa beni de etiketleyen olur mu merak ettimGecikmemin 3.günü bugün,yarın sabah test yapacağım yarın 10 dk içinde çıkacak mı bi bakacağım
Etiketlerim mutlaka 2 yıllık evliyim ilk defa testte bu şekilde çizgi gördüm daha önce kuruma çizgisi olmamıştı hiçİnşallah çıkar çıkarsa beni de etiketleyen olur mu merak ettim