Canım hamilesiniz kan verin tebrik ederimKızlar merhaba benim de bir sorum olacak adetim 13 gün gecikti pcos olduğum için çok düzensiz gecikmeyi umursamadım fakat dün ve bugün yaptığım testlerde 2. Çizgi böyle silik çıktı erken gebelik testinde yarım saat sonraki halini çektim ilk halinde hafif silikti fakat 3 tane kaset test yaptım onlarda da böyle silik sizce hamilemiyim
Fotoğrafa göre hamilesin canım hayırlı olsun şimdiden ama sen istersen yarın başka bir testle tekrarlaHerkese selam.
Adet olmama 1 hafta kala, vücudumda bazı değişiklikler hissedince hamilelik testi yaptırmak istedim ve Prodoctor erken gebelik testi yaptım. Testte 2. çizgi silik çıktı, fotoğrafta ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama. Bu ne demek bilen var mıdır?
kan testi verdim bugün beta hcg 135.87 çıkmış sanırım öyleFotoğrafa göre hamilesin canım hayırlı olsun şimdiden ama sen istersen yarın başka bir testle tekrarla
Hamilesiniz tebrik ederim tekrardankan testi verdim bugün beta hcg 135.87 çıkmış sanırım öylehenüz doktora sonuçları göstermedim
Hangi testle yaptınız erken gebelik olan hangi markakan testi verdim bugün beta hcg 135.87 çıkmış sanırım öylehenüz doktora sonuçları göstermedim
Miratech olması lazım yanlış hatırlamıyorsamHangi testle yaptınız erken gebelik olan hangi marka
Teşekkür ederimMiratech olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
Testi tekrarladınız mıHerkese selam.
Adet olmama 1 hafta kala, vücudumda bazı değişiklikler hissedince hamilelik testi yaptırmak istedim ve Prodoctor erken gebelik testi yaptım. Testte 2. çizgi silik çıktı, fotoğrafta ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama. Bu ne demek bilen var mıdır?
Lekenme varsa bir an önce git testlere göre pozitif kanla netlestir varsa belki ilaç vs verirMerhaba herkese, benim de adetten 3 gün önce kahverengi lekelenme başladı. Bugün lekelenmenin 5.günü ve yarın doktora gideceğim öyle bi test yapayım dedim innovita yaptım ihtimal vermediğim için ve silik çizgi çıktı sonra heyecanlanıp early predictor yaptım o da silik. Lekelenme de devam ediyor ne hissedeceğimi şaşırdım, aşağı görsel ekliyorum
Yarın gideceğim bana ve tüm isteyenlere Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahLekenme varsa bir an önce git testlere göre pozitif kanla netlestir varsa belki ilaç vs verir
İnşallah cnm haber et bizi deYarın gideceğim bana ve tüm isteyenlere Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah