Prodoctor Erken Gebelik Testinde 2. Silik Çizgi

burdarose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
4
0
28
Herkese selam.

Adet olmama 1 hafta kala, vücudumda bazı değişiklikler hissedince hamilelik testi yaptırmak istedim ve Prodoctor erken gebelik testi yaptım. Testte 2. çizgi silik çıktı, fotoğrafta ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama. Bu ne demek bilen var mıdır?

Eklentiler

• IMG_9786.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_9787.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 187
Prodoctor yalanci pozitif veriyor daha güvenilir bi markayla yapin hayal kirikligi yasamayin cok uzuyor cunku yasandi

Kızlar merhaba benim de bir sorum olacak adetim 13 gün gecikti pcos olduğum için çok düzensiz gecikmeyi umursamadım fakat dün ve bugün yaptığım testlerde 2. Çizgi böyle silik çıktı erken gebelik testinde yarım saat sonraki halini çektim ilk halinde hafif silikti fakat 3 tane kaset test yaptım onlarda da böyle silik sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_5742.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_5743.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 176
Canım hamilesiniz kan verin tebrik ederim

Fotoğrafa göre hamilesin canım hayırlı olsun şimdiden ama sen istersen yarın başka bir testle tekrarla

Testi tekrarladınız mı

Merhaba herkese, benim de adetten 3 gün önce kahverengi lekelenme başladı. Bugün lekelenmenin 5.günü ve yarın doktora gideceğim öyle bi test yapayım dedim innovita yaptım ihtimal vermediğim için ve silik çizgi çıktı sonra heyecanlanıp early predictor yaptım o da silik. Lekelenme de devam ediyor ne hissedeceğimi şaşırdım, aşağı görsel ekliyorum

Eklentiler

• IMG_6869.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_6867.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 39
Lekenme varsa bir an önce git testlere göre pozitif kanla netlestir varsa belki ilaç vs verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…