- Konu Sahibi rabianizzz
-
Az kalmış bence daha test yapma bekle biraz daha regl geçince yap sürekli belirti aramaktan, çizgi görmeye çalışmaktan stres oluyor insan. İnşallah vardır da güzel haberin olur4 gün var canım sağ kasigim agriyor regl olacak gibi
bende yapmayim artık varsada yoksafa çıkar artık dedim Perşembe kesin regl olmam gerek inşallah olmamda iyi sonuçlar alırızAz kalmış bence daha test yapma bekle biraz daha regl geçince yap sürekli belirti aramaktan, çizgi görmeye çalışmaktan stres oluyor insan. İnşallah vardır da güzel haberin olur
Sen tekrar test yaptinmi canimAz kalmış bence daha test yapma bekle biraz daha regl geçince yap sürekli belirti aramaktan, çizgi görmeye çalışmaktan stres oluyor insan. İnşallah vardır da güzel haberin olur
Evet benim 2 gün geçti şuan. prodoctor da yaptım kasette çıkmadı bir şey henüz sanırım regl olacağımSen tekrar test yaptinmi canim
Amann keşke evde kan testi yapma aleti yapsalarda zamani gelince evde yapsak öyle bi alet trendyolda var ama çok pahalı bir seferlik birdeEvet benim 2 gün geçti şuan. prodoctor da yaptım kasette çıkmadı bir şey henüz sanırım regl olacağım
Ah sana doğru bir bilgi verebilsem.keske herkes 10 dakka sonrasi geçersiz diyor ama baya koyu inşallah vardır ilk dakkalarda hiç cizki olustumu oluşup sonradan mı koyulasti eger öyleyse vardır biseylerArkadaşlar merhaba dün gebelik testi yaptım iki adet birisi erken gebelik ikisinde de silik çizgi vardı kan testi için hastaneye gittim ve beta hgc bakmadıklarını söylediler bugün test yaptım bu şekilde çıktı fakat şöyle ki tüm testleri yaklaşık 3-4 saat sonra gördüm yaşayan var mı bu durumu
Erken gebelik testinin resmi varsa atabilirmisin canimArkadaşlar merhaba dün gebelik testi yaptım iki adet birisi erken gebelik ikisinde de silik çizgi vardı kan testi için hastaneye gittim ve beta hgc bakmadıklarını söylediler bugün test yaptım bu şekilde çıktı fakat şöyle ki tüm testleri yaklaşık 3-4 saat sonra gördüm yaşayan var mı bu durumu
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. İlk idrarı damlattığımda zor görülebilen çizgi vardı ama defalarca kez negatif gördüğüm için hayal gördüğümü düşünüyorumAh sana doğru bir bilgi verebilsem.keske herkes 10 dakka sonrasi geçersiz diyor ama baya koyu inşallah vardır ilk dakkalarda hiç cizki olustumu oluşup sonradan mı koyulasti eger öyleyse vardır biseyler
Bendede aynı durum görüyorum hayali.bisryler diyorum yaniliyormuyum falan kafayı yiycez bu gidişleCevap verdiğin için çok teşekkür ederim. İlk idrarı damlattığımda zor görülebilen çizgi vardı ama defalarca kez negatif gördüğüm için hayal gördüğümü düşünüyorum
Yok canım onun attım çok belli değildi zaten aşırı siliktiErken gebelik testinin resmi varsa atabilirmisin canim
Öyle vallahi böyle şak diye hamile kalanlara gıptayla bakıyorum inşallah bize de nasip olurBendede aynı durum görüyorum hayali.bisryler diyorum yaniliyormuyum falan kafayı yiycez bu gidişle
Hangi markaydı ben prodoctorda hiç kiruma cizgisi görmemiştim ikidir gri hayali çizgiler oluşuyor gerçekten çok yorucu adete 3 gün kaldı bı gelseydi cabukca test yapmiycam diye söz verdim kendime senin adetine ne kadar var cankmYok canım onun attım çok belli değildi zaten aşırı silikti
AminnnÖyle vallahi böyle şak diye hamile kalanlara gıptayla bakıyorum inşallah bize de nasip olur
İnşallah ikimizde de vardirrMarkayı hatırlamıyorum ama daha önce prodoctortan yaptığımda şüphesiz negatif çıkartmıştı bende canım o testte bende denk gelmedim kuruma çizgisine adet gününde kesin belli olur inşallaahh vardır. Canım benim adetim bitti daha doğrusu beklenenden erken oldum lekelenme şeklinde devam etti 4-5 gün sürdü üstüne görmedir diye test yaptım bakalım yarın kan vereceğim
Amiiin inşallahİnşallah ikimizde de vardirr
O kadar saat sonra ne yazık ki kuruma çizgisi oluyor canım aynısı başıma geldi. Negatif say 10 dk içinde çıktığını görene kadar.Arkadaşlar merhaba dün gebelik testi yaptım iki adet birisi erken gebelik ikisinde de silik çizgi vardı kan testi için hastaneye gittim ve beta hgc bakmadıklarını söylediler bugün test yaptım bu şekilde çıktı fakat şöyle ki tüm testleri yaklaşık 3-4 saat sonra gördüm yaşayan var mı bu durumu
Kaç dk içinde çıkmalıO kadar saat sonra ne yazık ki kuruma çizgisi oluyor canım aynısı başıma geldi. Negatif say 10 dk içinde çıktığını görene kadar.
10 dk canımKaç dk içinde çıkmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?