Prodoctor erken gebelik testi

Ayyy çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🥰 benimde cumartesi lekelenmem başladı ama kahverengi sökülmüyor ilk gün ağrım vardı şu an yok sadece sildikçe leke geliyor sabah doktoruma gidicem 🥲
O bendede var test yaptın mı hiç pozitif gördün mü bnde bu sabah gıdıcem

Para tuzağı inan tüketici haklarına buradaki kadınlar şikayet etse bazı markalar.piyasadan kalkar allahtan umut kesilmez rabbim tüm isteyenlere versin inşallh
Merhaba sizinle aynı belirtileri taşıyorum . Regle kaç gün kala öğrendiniz acaba ?

Anladım teşekkğr ederim bende kan verdim sonucu bekliyorum ama belimde gelip giden adet sancısı var . Sanırım bir şey yok 🥹
Rica ederim ne demek 🌹Bnde bel ağrısıyla anladım bıraz ama geceleri çok oluyordu halada var çıkar inşallah ya umutsuzluğa kapılma adete kaç gün var senin

Rica ederim ne demek 🌹Bnde bel ağrısıyla anladım bıraz ama geceleri çok oluyordu halada var çıkar inşallah ya umutsuzluğa kapılma adete kaç gün var senin
Çok teşekkür ederim 🌸 uygulamaya göre 3 ama yumurtlamaya göre 1 gün hangisini dikkate almam gerektiğini bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 8
Back
X