- 12 Kasım 2021
- 189
- 29
- 48
- Konu Sahibi Yldzyldz11
Ayyy ikimizin de pozitif sonumlanır inşallahBnmde awox erken teste hafif gölge vardı oylelıkle gittim ama nasip bakalım döngün kaç gün 28 günde mı regl oluyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ikimizin de pozitif sonumlanır inşallahBnmde awox erken teste hafif gölge vardı oylelıkle gittim ama nasip bakalım döngün kaç gün 28 günde mı regl oluyorsun
Amin cnm inşallahAyyy ikimizin de pozitif sonumlanır inşallahklomen kullandım 4.kez düzenim bozuldu belli olmuyor yumurtlamanın 10yada 11.günündeyim
Amin cnm inşallah
Miratech marka kullandınız mı hiç yaptım ama bu şekilde çıktı ben çok hafif bi çizgi görüyorumAmin cnm inşallah
Evet güzel sağlam testtır ama ben fotoda göremedim keşke sabah ilk idrarıyla yapsaydın ben sabah yapıcamMiratech marka kullandınız mı hiç yaptım ama bu şekilde çıktı ben çok hafif bi çizgi görüyorum
Banada bakar mısınız 4.5 gün var Awox markaEvet güzel sağlam testtır ama ben fotoda göremedim keşke sabah ilk idrarıyla yapsaydın ben sabah yapıcam
Çok silik pazartesi tekrar yapmayı düşünüyorumEvet güzel sağlam testtır ama ben fotoda göremedim keşke sabah ilk idrarıyla yapsaydın ben sabah yapıcam
Rengini değiştirmeden atabilir misinizBanada bakar mısınız 4.5 gün var Awox marka![]()
Efeklemişsin gözüküyor efektle ama üzmek istemem dünde bnm testim öyleydi awoxtu ama kan verdim hemen 0.16 çıktı ama insallh senin vardır cnmBanada bakar mısınız 4.5 gün var Awox marka![]()
Ovülasyonlar da bu şekilde son iki gündürEfeklemişsin gözüküyor efektle ama üzmek istemem dünde bnm testim öyleydi awoxtu ama kan verdim hemen 0.16 çıktı ama insallh senin vardır cnm
Evet şimdi gördüm hayali çizgiyi insallh sonuç olumlu olurÇok silik pazartesi tekrar yapmayı düşünüyorum
Hangi tarihte yumurtlama görmüştünOvülasyonlar da bu şekilde son iki gündür
Çıplak gözle var yok arası ama efektsiz kamera da görünmüyor zaten kalite düşüyor diye böyle yaptımRengini değiştirmeden atabilir misiniz
İnşallah yaa prodoctorda kuruma çizgisi çıkmaz diyorlar 2 testimde iki çizgi olmuş netleşmişler Miratech te böyle umarım hayal kırıklığı yaşamamEvet şimdi gördüm hayali çizgiyi insallh sonuç olumlu olur
10 gün olmuşturHangi tarihte yumurtlama görmüştün
Pkos falan var mıOvülasyonlar da bu şekilde son iki gündür
HayırPkos falan var mı
Umarım cnmİnşallah yaa prodoctorda kuruma çizgisi çıkmaz diyorlar 2 testimde iki çizgi olmuş netleşmişler Miratech te böyle umarım hayal kırıklığı yaşamam
Ovulosyon testıyle cok öğrenen olmuş insallh gebelık vardır10 gün olmuştur
İnş isteyen herkese nasip olurOvulosyon testıyle cok öğrenen olmuş insallh gebelık vardır