• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor erken gebelik testi

Mavimsi99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
169
106
23
Merhaba arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var . Son adet tarihim 13 Mayıs beklenen adet tarihim 9haziran ama şuan 8 günüm var ama 10 gündür aşırı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrıları baş dönmesi var bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ilişkiden 7 10 gün sonra kesin sonuç diyor negatif sonuç alıp sonra pozitif olan varmı umarım hamileyimdir ,:bicak::anneadayı: eşimde sperm sayısı düşük bu yüzden çakşır suyu kullanmaya başladık böyle belirtiler de olunca çok umutlandim. İnşallah yanlış çıkmıştır

Iliskiniz yumurtlama gunlerinizdeyse bebegin oluşup rahme tutunmasi beklenen adetten 5 gun önceki günü buluyor. Hormon salgilanip kana karışacak ancak oyle idrarda cikacak. Siz birkac gün daha bekleyip adetinizi geciktirin. tekrar test yapın.

Merhaba arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var . Son adet tarihim 13 Mayıs beklenen adet tarihim 9haziran ama şuan 8 günüm var ama 10 gündür aşırı göğüs hassasiyeti ve kasık ağrıları baş dönmesi var bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ilişkiden 7 10 gün sonra kesin sonuç diyor negatif sonuç alıp sonra pozitif olan varmı umarım hamileyimdir ,:bicak::anneadayı: eşimde sperm sayısı düşük bu yüzden çakşır suyu kullanmaya başladık böyle belirtiler de olunca çok umutlandim. İnşallah yanlış çıkmıştır
Bende bu markayı kullandım benim silik çıkmıştı ama belirginlik oranı düşük değildi. Hamileyim inşallah sizde hamilesinizdir

Iliskiniz yumurtlama gunlerinizdeyse bebegin oluşup rahme tutunmasi beklenen adetten 5 gun önceki günü buluyor. Hormon salgilanip kana karışacak ancak oyle idrarda cikacak. Siz birkac gün daha bekleyip adetinizi geciktirin. tekrar test yapın.
Evet dikkat ettik ovulasyon tarihine bakalım bekleyip gorucez inşallah 🤲🏼

12. Günden sonra anca çıkmaya başlar testte

Allahtan ümit kesilmez bat e 7 günüm var belirtilerin devam ediyor inşallah psikolojik değildir 🤔
Ya erken diyorlar ama belli bir gün yok bence. Belki 3 gün sonra pozitif olacak seninki bilemeyiz bunu birde belki geç döllenme yaşamışsındır bu da olabilir ayrıca ben adetim geçince yapmıştım. Bu markaya güvendiğim için aldım sadece

Canım ben test yaptım bugün predictor early erken gebelik testi adetime 4 gün var 28 günde bir adet oluyorum adetimin 16. Gunu ilişki oldu yumurtlama günü 14 undeydi yani yumurtlamanin 2, günü oldu FLO uygulamasini kullanıyorum sizce test doğru mu yoksa adet geçerse kan testi vermeme gerek var mı

Back