- 29 Mayıs 2021
- 13.157
- 85.280
- 36
Vallahi ben de! Bir de hala annem de annem diyor. Gitsin annesinin karnına geri girsin çok meraklıysa. Kızı ne durumda, nasıl etkilendi umurunda bile değil. Akrabalık vik vik vik. Akraba dedikleri de birbirinden beter.Ayyy ben çıldırdım
Adamı güvenip sofranıza oturtuyorsunuz ama kreşe güvenemem re re re rö rö rö
Tamam oldu.
Şahsen ikna oldum.
Çocugumun akrabası olmasın mı ? diyerek metres hayatı yaşayan anneniz ile o adamı seviyeli (!) de olsa o nasıl bir seviyeyse çocugunuzun poposunu ısırabiliyor aynı ortama sokabilirken korkma, kreşe gelirken caaaanım cocuuuma kıyamam.
Hay ben sizin mantık ha
Çok sinir bozucusunuz. Kızınıza özel bölgeleri öğretmiş, izinsiz öpmemişsiniz güya. Ama elin evli barklı, annenizi kendisine metres yapmış kart zamparası kızınızın poposunu ısırıyor!! Siz öğrenince annenizi ve leş sevgilisini arayıp haddini bildirmediniz mi? Eşiniz tepki gösterince de anneniz sizi aramamış! Tek sorun bu mu gerçekten?
HEMEN ANNENİZİ ARAYIN VE ÖZÜR DİLEYİN, KONUŞUN. SEVGİLİSİ OLACAK İĞRENÇ VARLIK DA DİLEDİĞİ ZAMAN ISIRSIN KIZINIZIN POPOSUNU! NE DE OLSA AKRABALIK ÖNEMLİ. KAN BAĞI EN MÜTHİŞ ŞEY. MAZAALLAH ANNENİZ SİZİ ARAYIP SORMAZ ÖLÜRSÜNÜZ. HEM DE KIZINIZ HARİKA ANNEANNESİNİ ROL MODEL ALMA ŞANSINA SAHİP OLMAZ. NE BÜYÜK KAYI
Adama tepkimi gösterdim tabiki aradim rezil ettik zaten ben çocuğumu goturmuyorum yanımdan ayırmıyorum ben öyle hiç bisey yapmadn durduğu için esime çok kızıyorum annem aramadı dememdeki sebep utanmıyor dediği şeylere karaktersizliğine diyorum beni arasın benle konuşsun diye degilÇok sinir bozucusunuz. Kızınıza özel bölgeleri öğretmiş, izinsiz öpmemişsiniz güya. Ama elin evli barklı, annenizi kendisine metres yapmış kart zamparası kızınızın poposunu ısırıyor!! Siz öğrenince annenizi ve leş sevgilisini arayıp haddini bildirmediniz mi? Eşiniz tepki gösterince de anneniz sizi aramamış! Tek sorun bu mu gerçekten?
HEMEN ANNENİZİ ARAYIN VE ÖZÜR DİLEYİN, KONUŞUN. SEVGİLİSİ OLACAK İĞRENÇ VARLIK DA DİLEDİĞİ ZAMAN ISIRSIN KIZINIZIN POPOSUNU! NE DE OLSA AKRABALIK ÖNEMLİ. KAN BAĞI EN MÜTHİŞ ŞEY. MAZAALLAH ANNENİZ SİZİ ARAYIP SORMAZ ÖLÜRSÜNÜZ. HEM DE KIZINIZ HARİKA ANNEANNESİNİ ROL MODEL ALMA ŞANSINA SAHİP OLMAZ. NE BÜYÜK KAYIP!
Annem annem diye dememe sebebi problem yazıyorum ne deyim şahıs mi ben annemi sildim yıllar önce teyzesi için görüşüyorum şunu belirtiyimVallahi ben de! Bir de hala annem de annem diyor. Gitsin annesinin karnına geri girsin çok meraklıysa. Kızı ne durumda, nasıl etkilendi umurunda bile değil. Akrabalık vik vik vik. Akraba dedikleri de birbirinden beter.
Sen çalış demeyin yıllarca çalıştım diyen siz değil misiniz… daha 28 yaşında “yıllarca” demeniz çalışmaya nasıl baktığınızı gösteriyor zaten. Kreşte müdür, öğretmenler, yardımcı ablalar gırla güvenmeyecek bir şey yok. Sırf sosyalleşsin diye kötü örneklerle muhatap etmeniz doğru değilButun yasantimi biliyormuş gibi konusamazsiniz ben cocugum için çalışmıyorum çalışmaktan gocunacak bi insan değilim kreşe güvenemem kıt kanaat fakirlikten ölmüyoruz kötü bi dönemdeyiz o kadar teyzesini istedi sadece teyzesini çağırdık ben annemin ilişkisine hayatına karışmam mesafeliyim aslada gamsız bi insan olmadım 28 yaşındayım çalıştım ev aldım araba aldım ehliyet aldım lise okuyamadım açıktan yazıldım kurslara katıldım boş durmuyorum
Fakirlikten ölmüyorsanız neden 2 tavuk daha alacak paranız yok, kartlar batmış gitmiş. Neden Gün 24 saat ama adam 20 saatini çalışarak geçiriyor nasıl yapıyorsa?Annenin huyunu bildiğini sen davet etmeden atladığını her detayı yazdığın noktalamasız destanda anlatmışsın zaten daha ne diye 4 yaşında çocuğun lafıyla 40 takla atıp kardeşini çağırıyosun? Ailece vakit geçirip kafa dinlesenize madem. 4 yaşında çocuğu tam gün kreşe verirsin yalnız kalmaz sosyalleşir hem de adamcağız 20 saat işe gitmek zorunda kalmaz ama sen suna cocuğu bahane ettim evde yayılıyorum desene. O kadar okumuş etmişsen bir de türkçe kursu sıkıştırsaydın araya kör olduk.Butun yasantimi biliyormuş gibi konusamazsiniz ben cocugum için çalışmıyorum çalışmaktan gocunacak bi insan değilim kreşe güvenemem kıt kanaat fakirlikten ölmüyoruz kötü bi dönemdeyiz o kadar teyzesini istedi sadece teyzesini çağırdık ben annemin ilişkisine hayatına karışmam mesafeliyim aslada gamsız bi insan olmadım 28 yaşındayım çalıştım ev aldım araba aldım ehliyet aldım lise okuyamadım açıktan yazıldım kurslara katıldım boş durmuyorum
dostuyla ikisini kabul edip ayaklarına hizmet yapmandan belli. Teyzesi içinse teyzesini ararsın, telefona istersin 50 saat yapıcaklarınızın hesap dökümünü verdiğin kadına görüşmüyorum sildim denmezAnnem annem diye dememe sebebi problem yazıyorum ne deyim şahıs mi ben annemi sildim yıllar önce teyzesi için görüşüyorum şunu belirtiyim
Adama tepkimi gösterdim tabiki aradim rezil ettik zaten ben çocuğumu goturmuyorum yanımdan ayırmıyorum ben öyle hiç bisey yapmadn durduğu için esime çok kızıyorum annem aramadı dememdeki sebep utanmıyor dediği şeylere karaktersizliğine diyorum beni arasın benle konuşsun diye degil
Krese neden guvenmiyorsunuz?kizim 2 yil krese gitti.bir sürü giden çocuk var..abartmayinButun yasantimi biliyormuş gibi konusamazsiniz ben cocugum için çalışmıyorum çalışmaktan gocunacak bi insan değilim kreşe güvenemem kıt kanaat fakirlikten ölmüyoruz kötü bi dönemdeyiz o kadar teyzesini istedi sadece teyzesini çağırdık ben annemin ilişkisine hayatına karışmam mesafeliyim aslada gamsız bi insan olmadım 28 yaşındayım çalıştım ev aldım araba aldım ehliyet aldım lise okuyamadım açıktan yazıldım kurslara katıldım boş durmuyorum
İlk cümlede kaldım ben. 20 saat çalışma nedir yahu? 4 saat uyku?
Adam 60_70 yas civarıdır herhalde.esinizde 35_40 falandır..eşiniz dededen mi korkuyor?Mesafemizi koruyoruz zaten çağırmadık teyzelerine çok düşkün o yüzden mesafeli görüşüyoruz çok dikkat ediyorum herseye ama planladigimiz gibi olmadı hiç bisey çıldırdım zatennadamin yaptığına yıllardır bizde tanıyoruz seviyor çocuğu ama o çok çok fazla kimse benim çocuğuma karışamaz esim korkuyor pasif bi insan resmen korkmuş adamdan orda hiç bisey yokmus gibi durdu bana söylemedi
Adam 50 esim 32Adam 60_70 yas civarıdır herhalde.esinizde 35_40 falandır..eşiniz dededen mi korkuyor?
Anladığım kadariyla annesi cok bencil ve sorunlu , annesinin sevgilisi var ama sevgilisi resmi nikahli (esi terketmis) o gun davetsiz piknige gelmisler ve konu sahibinin cocugunun poposunu isirmis adam. Maddi durum - Piknikte oyle olmasi falan aksam eve dönünce eşiyle çok tartışmıslar 3 gündür konusmuyorlarmis. Ve eşinden de sikayetciymis konu sahibi. Ben boyle anladimCidden o kadar karmasik yazmissin ki anlayamadim(yarisina kadar okuduktan sonra yoruldum)..Annen mi sevgilisiyle oturuyor,kardesin de mi problem var cozemedim..
Normalde uzun yazilari okumayi da severim ustelik..
Biraz nokta,biraz virgul lutfen..
Hem bize kolaylik olur hem de sen daha cok donus alirsin..
Adam 50 esim 32
Adam 5 cocuk sahibi 7 torunu varAdam 60_70 yas civarıdır herhalde.esinizde 35_40 falandır..eşiniz dededen mi korkuyor?
Eşin 1 yumruk atsa adam yerde.adam mafya mi,profosyonel dövüşçü mu..neden korkuyor anlamadımAdam 50 esim 32
Çoluğu çocuğu var torunu var siz bana sübyancı diyorsunuz diyyleymis öyle dediEşin 1 yumruk atsa adam yerde.adam mafya mi,profosyonel dövüşçü mu..neden korkuyor anlamadım
O halde sorulmasi gereken : Annenin uzatmalisi sevgilisi neden Konsolosluk kopegi gibi cocugun poposunu isirmis..Anladığım kadariyla annesi cok bencil ve sorunlu , annesinin sevgilisi var ama sevgilisi resmi nikahli (esi terketmis) o gun davetsiz piknige gelmisler ve konu sahibinin cocugunun poposunu isirmis adam. Maddi durum - Piknikte oyle olmasi falan aksam eve dönünce eşiyle çok tartışmıslar 3 gündür konusmuyorlarmis. Ve eşinden de sikayetciymis konu sahibi. Ben boyle anladim