Problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğunuza çok mu lazım,10 yıldır evli adamla birlikte olan annenane?
Utanmadan sofranıza kadar getiriyor adamı.
Eşiniz yine insan yerine koyup oturmuş ikisiylede.

Maddi durumunuz kötü olabilir madem öyle kimseyi çağırmadan çekirdek aile yeseydiniz yemeğinizi. Ne diye bazılarını dahil ediyorsunuz?

Adamın çocuğunuza olan davranışına ne diyeyim bilmiyorum Kim oluyor da çocuğunuza dokunuyor? İğrenç herif. Eşiniz az bile tepki vermiş. Sizde öğrenince annenize birşey diyebilirdiniz. Herşeyi çok saçma konuda.

Ayyy ben çıldırdım
Vallahi ben de! Bir de hala annem de annem diyor. Gitsin annesinin karnına geri girsin çok meraklıysa. Kızı ne durumda, nasıl etkilendi umurunda bile değil. Akrabalık vik vik vik. Akraba dedikleri de birbirinden beter.

gerçekçi olalım.hicbir insanin bünyesi 20 saat çalışmayı kaldırmaz.esiniz gittiği yere kadar dayanır ama barut ficisi olur..adama gerçekten üzüldüm...çocuğunuzun özel bir durumu yoksa siz ise girip çalışacaksınız.bakacak kimse yok demeyin,kreşler var ki çocuk 4 yaşında.. kreşe verirsiniz.
Mangal yapacak olsam kimseyi çağırmam.gunde 20 saat calisip birde ustene kimseyle ugrasmam..siz ailece gitmeliydiniz
Annenizden bir annelik görmüyorsunuz ki illa basimizda olsun diyorsunuz..ben olsam böyle bir anneye cocugumu 1 dakikalığına emanet etmem.siz hala hiç akraba olmasın mi ,yalnız mi olsun diyorsunuz.zaten yalnızsınız.. annenizin bu hayata bakis acısı ile cidden çocuğunuzu ona emanet edermisiniz?
Bahane üretmeyin ve iş arayin

Adama tepkimi gösterdim tabiki aradim rezil ettik zaten ben çocuğumu goturmuyorum yanımdan ayırmıyorum ben öyle hiç bisey yapmadn durduğu için esime çok kızıyorum annem aramadı dememdeki sebep utanmıyor dediği şeylere karaktersizliğine diyorum beni arasın benle konuşsun diye degil

Vallahi ben de! Bir de hala annem de annem diyor. Gitsin annesinin karnına geri girsin çok meraklıysa. Kızı ne durumda, nasıl etkilendi umurunda bile değil. Akrabalık vik vik vik. Akraba dedikleri de birbirinden beter.
Annem annem diye dememe sebebi problem yazıyorum ne deyim şahıs mi ben annemi sildim yıllar önce teyzesi için görüşüyorum şunu belirtiyim

Sen çalış demeyin yıllarca çalıştım diyen siz değil misiniz… daha 28 yaşında “yıllarca” demeniz çalışmaya nasıl baktığınızı gösteriyor zaten. Kreşte müdür, öğretmenler, yardımcı ablalar gırla güvenmeyecek bir şey yok. Sırf sosyalleşsin diye kötü örneklerle muhatap etmeniz doğru değil

Fakirlikten ölmüyorsanız neden 2 tavuk daha alacak paranız yok, kartlar batmış gitmiş. Neden Gün 24 saat ama adam 20 saatini çalışarak geçiriyor nasıl yapıyorsa?Annenin huyunu bildiğini sen davet etmeden atladığını her detayı yazdığın noktalamasız destanda anlatmışsın zaten daha ne diye 4 yaşında çocuğun lafıyla 40 takla atıp kardeşini çağırıyosun? Ailece vakit geçirip kafa dinlesenize madem. 4 yaşında çocuğu tam gün kreşe verirsin yalnız kalmaz sosyalleşir hem de adamcağız 20 saat işe gitmek zorunda kalmaz ama sen suna cocuğu bahane ettim evde yayılıyorum desene. O kadar okumuş etmişsen bir de türkçe kursu sıkıştırsaydın araya kör olduk.
Hadi bezli bebek poposu ısıran gördüm (kendi bebeğinı mıncıklayan annelerdi onlar da), 4 yaşında çocuğun (ki bezsiz çamaşırlı çocuktur artık) poposuna dudaklarını değdirmiş resmen deliricem annenin DOSTU evli barklı düpedüz sapık adam. Ayaklarına bir güzel de hizmet etmişsiniz adamın burnundan getirmişsin hayatı.
Baştan aşağı sen suçlusun. Bu ne böyle be

Annem annem diye dememe sebebi problem yazıyorum ne deyim şahıs mi ben annemi sildim yıllar önce teyzesi için görüşüyorum şunu belirtiyim
dostuyla ikisini kabul edip ayaklarına hizmet yapmandan belli. Teyzesi içinse teyzesini ararsın, telefona istersin 50 saat yapıcaklarınızın hesap dökümünü verdiğin kadına görüşmüyorum sildim denmez

İşiniz oldugunda annem bakmıyor çocuğa diye soyleniyorsunuz da o evde evli sevgilisi yaşamıyor.mu? Aynı ortama çocuğu sokmaya çalışan sizden başkası değil bence

Krese neden guvenmiyorsunuz?kizim 2 yil krese gitti.bir sürü giden çocuk var..abartmayin

Adam 60_70 yas civarıdır herhalde.esinizde 35_40 falandır..eşiniz dededen mi korkuyor?

Anladığım kadariyla annesi cok bencil ve sorunlu , annesinin sevgilisi var ama sevgilisi resmi nikahli (esi terketmis) o gun davetsiz piknige gelmisler ve konu sahibinin cocugunun poposunu isirmis adam. Maddi durum - Piknikte oyle olmasi falan aksam eve dönünce eşiyle çok tartışmıslar 3 gündür konusmuyorlarmis. Ve eşinden de sikayetciymis konu sahibi. Ben boyle anladim

O halde sorulmasi gereken : Annenin uzatmalisi sevgilisi neden Konsolosluk kopegi gibi cocugun poposunu isirmis..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…