- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.713
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneanesjni cagirmakdik sadece teyzesi gelicektiAdamcağız 20 saat çalışıyor ama kızıyla vakit geçirmek için bir aktivite yapmak istiyor siz sıkılmayalım diye teyzesi anneanesini çağıryosunuz kusura bakmayın ama eşiniz yine sakin kalmıs ben baya olay çıkartırdım
Çoluğu çocuğu var torunu var siz bana sübyancı diyorsunuz diyyleymis öyle dedi
Ben yüz vermiyorum eşimi de benide takmıyor arsız diyorum neyi anlamıyorsunuz cagirmadimAnnenizin resmi adı metres. Bütün bunlarıda sizden yüz bulduğu için yapabiliyor. Eşiniz haklı.
Neden hayatınızdan tamamen çıkarıp ona güzel bir ders vermiyorsunuz?Ben yüz vermiyorum eşimi de benide takmıyor arsız diyorum neyi anlamıyorsunuz cagirmadim
Kocam pasif gücü bana yetiyor"Sübyancılar gibi davranma o zaman da demeyelim!" diyecek kocanız. Bu kadar nasıl pasif kalınabiliyor anlamış değilim.
Bir çok kez çıkarttık ne cocuk ne ben umrunda değiliz teyzeleri için bisey demedikNeden hayatınızdan tamamen çıkarıp ona güzel bir ders vermiyorsunuz?
Teyzesini çağırmakta hata.Anneanesjni cagirmakdik sadece teyzesi gelicekti
Bir çok kez çıkarttık ne cocuk ne ben umrunda değiliz teyzeleri için bisey dmeedikNeden hayatınızdan tamamen çıkarıp ona güzel bir ders vermiyorsunuz?
Kesinlikle öyle ben duyunca çıldırdım demedik laf birakmadim esim hiç o şekilde nasılsın devam ediyor"Sübyancılar gibi davranma o zaman da demeyelim!" diyecek kocanız. Bu kadar nasıl pasif kalınabiliyor anlamış değilim.
Onları unutmuşum adam çalışmaya gelmiş bu hayatayol yemek duş tuvalete gitme gibi zorunlu şeyler de dahil 4 saate
Gelmem demişti kendi kendine ben onu çağırdığın halde geleceğini hiç sanmiyorduk hiç şok olduk ama orda toplumda bisey denmiyor ben mesafe koyuyorum zaten görseniz gözle eminim hak verirsiniz konusma taraftarına değilim sevgimde yok sadece kardeşlerim onunla kalıyor onunla küsünce onlarida gostermiyorTeyzesini çağırmakta hata.
Ayrıca ailenizi artık tanıyor olmanız lazım onlara söyleyince bir şekilde toplaşıp geleceklerini.
Mesafe koymanız lazım daha sert bir duruş sergileyin. Ya da siz talepkar olun canımız şunu çekti yapsanıza gelip sizde yiyelim deyin vs vs
Bir çok kez çıkarttık ne cocuk ne ben umrunda değiliz teyzeleri için bisey dmeedik
Kesinlikle öyle ben duyunca çıldırdım demedik laf birakmadim esim hiç o şekilde nasılsın devam ediyor
Anneme çocuğu hiç emanet etmedim 20 saat 1 aydir çalışıyor kreşe veremem çalışacağım şeylerde saat uyumsuzluğu var vede guvenememSonuç itibariyle ,adam 20 saat çalışamaz.. acilen iş bakın.. çocuğu kreşe verin.(kreşle ilgili olumsuz düşünceleri kafanızdan atin)annenize çocuğu asla emanet etmeyin..
Onları unutmuşum adam çalışmaya gelmiş bu hayata