Problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamcağız 20 saat çalışıyor ama kızıyla vakit geçirmek için bir aktivite yapmak istiyor siz sıkılmayalım diye teyzesi anneanesini çağıryosunuz kusura bakmayın ama eşiniz yine sakin kalmıs ben baya olay çıkartırdım
Anneanesjni cagirmakdik sadece teyzesi gelicekti

Anneanesjni cagirmakdik sadece teyzesi gelicekti
Teyzesini çağırmakta hata.
Ayrıca ailenizi artık tanıyor olmanız lazım onlara söyleyince bir şekilde toplaşıp geleceklerini.

Mesafe koymanız lazım daha sert bir duruş sergileyin. Ya da siz talepkar olun canımız şunu çekti yapsanıza gelip sizde yiyelim deyin vs vs

Neden hayatınızdan tamamen çıkarıp ona güzel bir ders vermiyorsunuz?
Bir çok kez çıkarttık ne cocuk ne ben umrunda değiliz teyzeleri için bisey dmeedik
"Sübyancılar gibi davranma o zaman da demeyelim!" diyecek kocanız. Bu kadar nasıl pasif kalınabiliyor anlamış değilim.
Kesinlikle öyle ben duyunca çıldırdım demedik laf birakmadim esim hiç o şekilde nasılsın devam ediyor

Böyle akraba olmasındansa hiç akraba olmaması daha iyi. Hastayken yoklar, dardayken yoklar, hayat tarzı uymuyor, benciller daha ne. Görüşüp huzurunuzu kaçırmayın. Ayrıca annenizin huyunu da kardeşinizin huyunu da biliyorsunuz. Kardeşinizi çağırmanız hata olmuş.

Tavugu, ekmegi sayili aliyorsunuz insan davet ediyorsunuz. Hata sizde. Sonra herkesin yedigi, yemedigi gozune batar. Ailenizi tanimiyor musunuz misafir gibi gidip geleceklerini, hicbir sey almayacaklarini bilmiyor musunuz? Sizi hatali buldum bu konuda. Esinizin sesi ailenize cikmamis, size patlamis. Gelirken siz de alsaydiniz bir seyler, o zaman yeterdi vs deseydi bari. İcinde kalmis kisaca. Popo isirma olayi ise felaket.

Teyzesini çağırmakta hata.
Ayrıca ailenizi artık tanıyor olmanız lazım onlara söyleyince bir şekilde toplaşıp geleceklerini.

Mesafe koymanız lazım daha sert bir duruş sergileyin. Ya da siz talepkar olun canımız şunu çekti yapsanıza gelip sizde yiyelim deyin vs vs
Gelmem demişti kendi kendine ben onu çağırdığın halde geleceğini hiç sanmiyorduk hiç şok olduk ama orda toplumda bisey denmiyor ben mesafe koyuyorum zaten görseniz gözle eminim hak verirsiniz konusma taraftarına değilim sevgimde yok sadece kardeşlerim onunla kalıyor onunla küsünce onlarida gostermiyor

Bir çok kez çıkarttık ne cocuk ne ben umrunda değiliz teyzeleri için bisey dmeedik

Kesinlikle öyle ben duyunca çıldırdım demedik laf birakmadim esim hiç o şekilde nasılsın devam ediyor

Konunuz her yerinden çarpık, çarpık ilişkiler, tuhaf insanlar yumağı... Diğer ayrıntıları göremedim bile çocuğa yapılan hareketi okuyunca.
Sinirim bozuldu, gidiyorum konudan.

Sonuç itibariyle ,adam 20 saat çalışamaz.. acilen iş bakın.. çocuğu kreşe verin.(kreşle ilgili olumsuz düşünceleri kafanızdan atin)annenize çocuğu asla emanet etmeyin..

Sonuç itibariyle ,adam 20 saat çalışamaz.. acilen iş bakın.. çocuğu kreşe verin.(kreşle ilgili olumsuz düşünceleri kafanızdan atin)annenize çocuğu asla emanet etmeyin..
Anneme çocuğu hiç emanet etmedim 20 saat 1 aydir çalışıyor kreşe veremem çalışacağım şeylerde saat uyumsuzluğu var vede guvenemem

Onları unutmuşum adam çalışmaya gelmiş bu hayata:işsiz:

tabi annesine sınır koyamayan konu sahibi, çocuğuna bile sınırlarını göstermeyen konu sahibi, annesiyle ablası arasındaki sorunu bildiği halde annesine yerlerini söyleyen kardeşi, sorunlu olan annesi, sevgili diye ortada gezen cibiliyetsizi saymıyorum bile popo ısırmak falan ne demek!!

calismayip adamın 20 saat çalışmasını geçici diye gecistiren konu sahibi, tüm bunlar karşısında haklı olan konu sahibi.
haksız olan bunları çeken koca. gerçek haksiz. ben olsam arabamı satarım. ruh ve beden sağlığımdan kıymetli değil.

tam Müge anlilik bir aile🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X