Problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaziyi okumak cok zahmetli. Ama anladim sanirim. En basta hata sizde, bir de esinize ne hakla kiziyorsunuz. Şu yaşananlar erkek ailesi tarafindan yasatilsa kiyamet kopmayacak ev yok. Annenler asri dusuncesiz bencil ve cici babanın denesizligi de ayri cildirmalik. Tamamen bagi koparmak istemiyorsan bile annenlere ara sira kisa sureli gidip gelmen yeterli bence. Piknik neyin nesi?? Eşinin ite cani cikiyordur bi de sacmaliklarla ugrasinca delirmesi, tepkisizligine küsmesi cok normal degil mi??

Eşiniz nasıl her gün günde 20 saat çalışıyor olabilir ya? Bir günde 24 saat var. Yemeği yolu vs çıkarsak geriye 1-2 saat kalır. Ne zaman uyuyor bu adam? Fiziksel olarak mümkün değil.

Anneniz 10 yıldır METRES olarak mı yaşıyor
Oha ben burayi kacirmisim. Boyle bi anneyle bole gorusmemeniz lazim. Yuh. Adami sofraniza oturtuyorsunuz bi de. Esinize de kizdim ben su an, adam geldigi an toplanin gidiyoruz falan demeliydi. Az tepki vermis bence
Bunların olacağını nerden bilelim kızım teyzesin istedi
Cocuklar her seyi eni boyuna dusunemez. Su cocuklarin her dediğini yapmaktan vaz mi gecseniz acaba? Cocuk akliyla davet aysrlarsaniz boyle olur

Elin adami kizinizin poposunu isiriyor. Esinizde sadece kizimla boyle seyler oynama mi diyor? Yanlis mi anladım ben? O adamida, annemide, esimide hepsini paralardim ogrenince.

Annenizle gorusmeyin. Adam evli barkli yarin obur gun bir problem olsa ailenize zarar verir. Birde sunu anlamadim madem para az, disarida birsy yapmak istiyorsunuz neden herkesi cagiriyor sonrada bize yemek kalmadi diyorsunuz ki? Hata sizde bence.

Bu arada konuyu bastan sona okudum ama karmakarisik yazmissiniz yarisini unuttum. Bence konuyu duzenleyin

Anneniz kısmına girmeyeceğim, evli bir adamla birlikte yaşıyormuş, siz kızısınız neyse.
Diğer maddi ayrıntıların da şunun yanında esamesi okunmaz:
4 yaşında ufak bir kızınız var ve kızınızın poposunu "sevme bahanesiyle" ısıran koca bir herif var ortada, annenizin evli sevgilisi(!) oluyor bu herif.

Normal şartlar altında da çocuğumun poposu ısırılarak sevilmesinden hazzetmem ki, 4 yaşındaki bir çocuğa da bu yapılmaz. Daha bebektir, bir nebze diyeceğim aile içinde bildiğin biridir vs...

Adamın dişlerini sökmeden birinin beni oradan uzaklaştırması gerekebilirdi, size o kadar diyeyim.

Onuda çağıralım bunu da çağıralım olayını maddi anlamda karar verdik karşıladık anneme herseyi söylüyorum ben lafımı esirgeyen biri değilim beni takmıyor o adama arayıp bizzat kızdim bağırdım çağırdım ben böyle şeylerde çocuğumu kendimden bile sakınırım sırf kreş vs bi durumda başına bisey gelmesin diye calismiyorum

Eşim pasif kalmis buna anlam veremiyorum o anda tepkisini vermeliydi bana soylemeliydi

Bırakın isirmayi ben kimseye opmesine bile izin vermiyorum kendi isterse öpebilir biz öperken bile izin istiyoruz
Aynen kesinlikle..mesafenizi koyun.keske kimseye haber etmeden üçünüz gitseydiniz.sizin sıkıntılı aile ilişkiniz

bu arada sen çalış demeyin yıllarca çalıştım cocuk var şuan çocuğu bırakacak kimsem yok kv ayrı bir vaka cocukla kimse ise almiyor
Yıllarca çalıştınız mı çok üzüldüm gerçekten. Yahu hepimiz yıllardır çalışıyoruz zaten, emekliliğime yirmi yıl var daha şaka mısınız anlamadım. Çocuğunuz dört yaşına gelmiş kreşe falan verebilirsiniz. Madem kıt kanaat yapıyorsunuz pikniği neden ailenizi davet ediyorsunuz, başbaşa yapsaydınız… anneniz evli biriyle beraber, adamı getirebiliyor yanınıza, höst demiyorsunuz. Hayatınızın kontrolü elinizde değilmiş gibi bir tavır… siz bu gamsızlıkla tövbe yaşlanmazsınız.

Bakın olabilecekleri kimse tahmin edemez çocuğum istedi teyzesini çağırdık sadece teyzesini

uydurub.oktan kalabalık yerıne yalnız buyusun. sız yetersınız. hem ahlakı gelısımı ıcın de evlı barklı kısılerle takılan bı ananesı olması pek ıyı degıl. bugun totoyu ısırmaktan cekınmeyen yarın napmaz... bu bı edeptır saygıdır.. hos cıftte bunlardan yok da bence pek yaklasmayın ya aılecek.. kuserse kussun . hem sevmıyosun annenı hem bı yandan yanında dursun ıstıyosun garıp geldı..

Çok sinir bozucusunuz. Kızınıza özel bölgeleri öğretmiş, izinsiz öpmemişsiniz güya. Ama elin evli barklı, annenizi kendisine metres yapmış kart zamparası kızınızın poposunu ısırıyor!! Siz öğrenince annenizi ve leş sevgilisini arayıp haddini bildirmediniz mi? Eşiniz tepki gösterince de anneniz sizi aramamış! Tek sorun bu mu gerçekten?

HEMEN ANNENİZİ ARAYIN VE ÖZÜR DİLEYİN, KONUŞUN. SEVGİLİSİ OLACAK İĞRENÇ VARLIK DA DİLEDİĞİ ZAMAN ISIRSIN KIZINIZIN POPOSUNU! NE DE OLSA AKRABALIK ÖNEMLİ. KAN BAĞI EN MÜTHİŞ ŞEY. MAZAALLAH ANNENİZ SİZİ ARAYIP SORMAZ ÖLÜRSÜNÜZ. HEM DE KIZINIZ HARİKA ANNEANNESİNİ ROL MODEL ALMA ŞANSINA SAHİP OLMAZ. NE BÜYÜK KAYIP!

Bırakın isirmayi ben kimseye opmesine bile izin vermiyorum kendi isterse öpebilir biz öperken bile izin istiyor

Abartmayın ya.
Kızınızdan öperken neyin iznini alıyorsunuz ?
Hadi madem izin alıyorsunuz elin herifi poposunu ısırırken nerede kaldı bu izin alma şeysiniz ?
Bahanelerle çalışmamak fikrinize de güldüm açıkçası güvenli yerleri araştırın ve çocugunuzu verin çalışın istiyorsanız
Bir de mangala gitmek için neden cümbür cemaat hareket ediyorsunuz.
Çekirdek ailenizle gidin.
Ayrıca adamı oradan pataklamadan gönderen size de kocaman bir alkış.
Beni kimse tutamazdı çünkü.

Hic akrabası olmasın mı annesiz babasız büyüdüm içimde ukte o kafar yalnız kaldimki çocuğumun bu konuda yalnız olmasını istemedim ama seviyeliyim
Akraba dediniz de hic olmasin daha iyi evli bir adamla 10 yıl süren bi evlilik var kizin örnek almaz mi gelecekte yada kızının kocasi yapsa ne diyecek ananende oyle idi diyecek elin adamı. Kus7ra bakmayin annenize cok kızdım hic hos degil ..esi de hakli popo ısırmak neymiş mal..enin degil uzunun degil sevgiliyin torunu .. diyecek çok şey var... siz alakayı kesin annenizle .. kardesinle görüş boşansan annen gel kal diyecek mi .. esine sahip çık yuvana sarıl..

Pardon ben yanlış mı okudum? Anneniz mi yoksa o adam mı ısırdı poposunu?

Ayyy ben çıldırdım

Bu nasıl anlatım şekli? Nefes almadan yutkunur gibi yazmak da adet oldu.

Tam anlayamadım ama ne olursa olsun çocuğunuza dikkat edin. Alınan alınsın tepkinizi iyi verin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…